evden çıkmayan misafir..

Melan2010

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
2.925
914
248
Diğer
kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..:dua:

kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..:dua:
:)

lütfen bu konu şaka olsun.o nasıl yüzsüzlüktür allahımmmm .

canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Gelirken iki ekmek getiriyo mu bari?
Teyzemin eski eşi böyleymiş
Nişanlıyken öğlen yemeğine bile anneannemlere gelirmiş iş çıkışı da yemeğini yer geceye kadar otururmuş
Evlenince de böyle devam etmiş
Sonra fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş

canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Bir de para kısıyor güya kendince. Valla çok ayıp ya. İnsan utanır bunu söylerken.
Yarın anlaşamazlar yorulduğunuzda kalırsınız. Elbet görüşülür edilir de böylesi olmaz. Eve gelirken eli kolu dolu oluyor mu bari? Yoksa afedersiniz ama sizi kullanıyor.

arada bir disarda bulusmalarini teklif edin bu konuyu cozecek kisi kiziniz kizinizla konusun

annemi bu kadar yoracak sekilde getirmem hiç bir arkadaşımı eve :) kızınızla konussaniz bu meseleyi :)
söyledim canım kızda söylemiş..yok işten çıkar çıkmaz kapımızın önünde..ben çok yıprandım..kızım zaten çoçukluktan beri böyle..sürekli eve arkadaşlarını çağırır..şimdi büyüdü kurtuldum dedim..fakat yine devam ediyor ..huyundan vazgeçmiyor..sanki bizimle yaşıyor..bu gidişle evlatlıkta alacamo_O

söyledim canım kızda söylemiş..yok işten çıkar çıkmaz kapımızın önünde..ben çok yıprandım..kızım zaten çoçukluktan beri böyle..sürekli eve arkadaşlarını çağırır..şimdi büyüdü kurtuldum dedim..fakat yine devam ediyor ..huyundan vazgeçmiyor..sanki bizimle yaşıyor..bu gidişle evlatlıkta alacamo_O
kac yasindalar ya cok merak ettim ben ;)

Back
X