- 17 Aralık 2015
- 27.005
- 49.326
- 598
kocamanda insanlarmis neden hic disari falan cikmiyorlarki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocamanda insanlarmis neden hic disari falan cikmiyorlarki
Hanımefendi lütfen şaka yapıyorum deyin ya, kendi evinizde misafir olmuşsunuz siz. Çocuğun misafirlik durumu kalmamış. Sizi sömürüyor resmen. Yemek sizden, elektrik su size yazıyor, yatma yeri de var. Asalak besliyorsunuz evde. Neden yani??yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Düşünmeyin hanımefendi. Ne kızım üzülecek ne de el uşağı üzülecek diye kendinize stres yapmayın . Biraz eli masali olun bu yüzsüze. İkisine de sıkı bir ayar gerek. Fazla gevsemisler. Şimdi işi sikiya almazsanız Allah korusun ilerde evlenince torun tombalak ve her türlü angarya size kalacak benden demesiyaptı bir hafta yoruldu..dışarda işlerim oluyor..eve bir an önce gidip ne yemek yapacağımı düşünüyorum..
"Ahh ah kızıma kaç defa söyledim bu eve ikinci tv lazım artık. Malum kalabalıklaştık. Herkesin tercihleri farklı" derdimyok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..En az 40 yaşında biri ağzını açıp iki laf edemez söz geçiremez mi ya, neler okuyoruz vallahi
canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Özür dileyerek yazıyorum siz kafayımı yediniz?yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Tövbe Yarabbi.
Daha neler okuyacak bu gözler :)
yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Tamam kırsın işte yumurtayı. Biraz fazla kırsın da siz de yiyin.her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..
Kızınıza çok ezdirmişsiniz kendinizi...her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..
yedirdiler canım kafayı..sonunda benim yerim tımarhane...Özür dileyerek yazıyorum siz kafayımı yediniz?
yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..
O yumuşak yüzü görünce insanın evladı bile tepesine çıkıyor. Baba yok mu?yedirdiler canım kafayı..sonunda benim yerim tımarhane...
yemek yapmayı çok iyi biliyor..işten geldiği için yoruluyormş..lafın gelişi öyle söylüyor..Tamam kırsın işte yumurtayı. Biraz fazla kırsın da siz de yiyin.
Ya da mutfağa kızınız girsin artık. "Gel bakalım senin yemek pişirmeyi öğrenme zamanın geldi" anlaşılan diyip tatlı dille öğretin. Bir iki pişiremez üçüncüde el mecbur pişirir