• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden çıkmayan misafir..

yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Hanımefendi lütfen şaka yapıyorum deyin ya, kendi evinizde misafir olmuşsunuz siz. Çocuğun misafirlik durumu kalmamış. Sizi sömürüyor resmen. Yemek sizden, elektrik su size yazıyor, yatma yeri de var. Asalak besliyorsunuz evde. Neden yani?? :oha:

yaptı bir hafta yoruldu..dışarda işlerim oluyor..eve bir an önce gidip ne yemek yapacağımı düşünüyorum..
Düşünmeyin hanımefendi. Ne kızım üzülecek ne de el uşağı üzülecek diye kendinize stres yapmayın . Biraz eli masali olun bu yüzsüze. İkisine de sıkı bir ayar gerek. Fazla gevsemisler. Şimdi işi sikiya almazsanız Allah korusun ilerde evlenince torun tombalak ve her türlü angarya size kalacak benden demesi

En az 40 yaşında biri ağzını açıp iki laf edemez söz geçiremez mi ya, neler okuyoruz vallahi
her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..

O nasıl kızmış kaç yaşında bu kız?Böyle saçmalık duymadım arada resmiyet yok, elini kolunu sallaya sallaya evinize giriyor birde her akşam bu ne yüzsüzlük

yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..

Ablacım sen kendinde misin?
O çocuk misafir değil, yemeği-hizmetçiyi bedavaya getirmeye çalışan fırsatçı.
Ne diye kendinizi böyle kullandırtıyorsunuz?

Oğlum çekil bakayım kenara, bu akşam bunu izleyeceğim, demek ne kadar zor olabilir?

Yada yemek yapmayıp, ben bir kaç gün dinleneyim, peynir ekmek allah ne verdiyse demek?

her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..
Tamam kırsın işte yumurtayı. Biraz fazla kırsın da siz de yiyin.

Ya da mutfağa kızınız girsin artık. "Gel bakalım senin yemek pişirmeyi öğrenme zamanın geldi" anlaşılan diyip tatlı dille öğretin. Bir iki pişiremez üçüncüde el mecbur pişirir

Kızınıza çok ezdirmişsiniz kendinizi...
Çok pasif birisiniz anladığım kadarıyla

Tamam kırsın işte yumurtayı. Biraz fazla kırsın da siz de yiyin.

Ya da mutfağa kızınız girsin artık. "Gel bakalım senin yemek pişirmeyi öğrenme zamanın geldi" anlaşılan diyip tatlı dille öğretin. Bir iki pişiremez üçüncüde el mecbur pişirir
yemek yapmayı çok iyi biliyor..işten geldiği için yoruluyormş..lafın gelişi öyle söylüyor..

Ben bu teklifi o yaşta yapsaydım anneme annem hiç yapmadı ama gözümün yaşına bakmaz terlikle ıslah ederdi beni sadece teklif diyorum suç kızınızda ve sizde asalak gibi yerleşmiş eve kumandaya bile el koymuş rahata bak siz böyle oldukça bundan kurtulsanız yenisi gelir

Back
X