Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyledim canım kızda söylemiş..yok işten çıkar çıkmaz kapımızın önünde..ben çok yıprandım..kızım zaten çoçukluktan beri böyle..sürekli eve arkadaşlarını çağırır..şimdi büyüdü kurtuldum dedim..fakat yine devam ediyor ..huyundan vazgeçmiyor..sanki bizimle yaşıyor..bu gidişle evlatlıkta alacam![]()
yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..Bir de para kısıyor güya kendince. Valla çok ayıp ya. İnsan utanır bunu söylerken.
Yarın anlaşamazlar yorulduğunuzda kalırsınız. Elbet görüşülür edilir de böylesi olmaz. Eve gelirken eli kolu dolu oluyor mu bari? Yoksa afedersiniz ama sizi kullanıyor.
yapamam kız engelliyor..alla alla aç kapıyı bu akşam müsait değiliz evladım de kapa kapıyı..
yapamam kız engelliyor..
canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
yapamam kız engelliyor..
Her şeyi geçtim de siz neden yatana kadar hizmet ediyorsunuz? Açın dizinizi izleyin???
bende aynısını dedim..görenler oluyor ..kızıma dedim millet laf eder..nişanlı olsalar nişanlı deriz dedim...hiç birşey yokken kendimi yoruyorum..laf anlatamıyorum kıza..ben hizmetcimiyim diyorum..bir hafta felan kız yaptı yemeği..yoruldu tabi..yine bana düştü iş..Kızıma resti çekerim, arayı, ortayı bulsun.. Evlenmeden daha bu ne yaa, ben buradan daraldım valla..
23 24kac yasindalar ya cok merak ettim ben![]()
Yemek yapmayın çay yapmayın ilgilenmeyin gider belkibende aynısını dedim..görenler oluyor ..kızıma dedim millet laf eder..nişanlı olsalar nişanlı deriz dedim...hiç birşey yokken kendimi yoruyorum..laf anlatamıyorum kıza..ben hizmetcimiyim diyorum..bir hafta felan kız yaptı yemeği..yoruldu tabi..yine bana düştü iş..
Sizin kızınızı engellememiz gerekiyor bence .yapamam kız engelliyor..
En az 40 yaşında biri ağzını açıp iki laf edemez söz geçiremez mi ya, neler okuyoruz vallahidimi değişik..
yaptı bir hafta yoruldu..dışarda işlerim oluyor..eve bir an önce gidip ne yemek yapacağımı düşünüyorum..Kızınız erkek arkadaşının hizmetinide bi zahmet kendi yapsın
İkisinide fazla yüz vermişsiniz
yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..Siz keyfiniz ve kesenize göre yemek yapın. Masayı kızınız kursan ve kaldırsın bir zahmet. Hatta üstüne siz dizinizi izlerken bir de çay demlesin.
Sizin yanınızda, kibar kibar oturmalarında bence bir sorun yok, sadece sizi ahçı-hizmetli gibi görmesinler yeter.