• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evden çıkmayan misafir..

Kızınızı çekin kenara ve konuşun , kimseyi çekmek zorunda değilsiniz :işsiz:
bu zamanda insanlar kendi ailesini geçindirmiyor birde başkasının çocuğuyla ilgilenmek zor .evine yollayın gitsin . başına küçücük bir şey gelse sizden kötüsü olmaz ,aman ne güzel ilgilendi demezler:işsiz:

söyledim canım kızda söylemiş..yok işten çıkar çıkmaz kapımızın önünde..ben çok yıprandım..kızım zaten çoçukluktan beri böyle..sürekli eve arkadaşlarını çağırır..şimdi büyüdü kurtuldum dedim..fakat yine devam ediyor ..huyundan vazgeçmiyor..sanki bizimle yaşıyor..bu gidişle evlatlıkta alacamo_O

alla alla aç kapıyı bu akşam müsait değiliz evladım de kapa kapıyı..

Bir de para kısıyor güya kendince. Valla çok ayıp ya. İnsan utanır bunu söylerken.
Yarın anlaşamazlar yorulduğunuzda kalırsınız. Elbet görüşülür edilir de böylesi olmaz. Eve gelirken eli kolu dolu oluyor mu bari? Yoksa afedersiniz ama sizi kullanıyor.
yok canım yaa..elini kolunu sallıyarak geliyor..bir öncekide böyleydi..ayrıldılar..dedim birdaha kendimi kullandırmıcam..yine kullandırıyorum..kaderim hep aynı..

Sızın esınız yok herhalde.
Kızınız kac yasında
Bari eli kolu bos gelmesin ne utanmaz o öyle.
Buarada İkı oglum var buyugu 9 girecek 10 sene sonra bende böyle konu acarmıyım acayip imrendim

Kızıma resti çekerim, arayı, ortayı bulsun.. Evlenmeden daha bu ne yaa, ben buradan daraldım valla..
bende aynısını dedim..görenler oluyor ..kızıma dedim millet laf eder..nişanlı olsalar nişanlı deriz dedim...hiç birşey yokken kendimi yoruyorum..laf anlatamıyorum kıza..ben hizmetcimiyim diyorum..bir hafta felan kız yaptı yemeği..yoruldu tabi..yine bana düştü iş..

bende aynısını dedim..görenler oluyor ..kızıma dedim millet laf eder..nişanlı olsalar nişanlı deriz dedim...hiç birşey yokken kendimi yoruyorum..laf anlatamıyorum kıza..ben hizmetcimiyim diyorum..bir hafta felan kız yaptı yemeği..yoruldu tabi..yine bana düştü iş..
Yemek yapmayın çay yapmayın ilgilenmeyin gider belki

Siz keyfiniz ve kesenize göre yemek yapın. Masayı kızınız kursan ve kaldırsın bir zahmet. Hatta üstüne siz dizinizi izlerken bir de çay demlesin.

Sizin yanınızda, kibar kibar oturmalarında bence bir sorun yok, sadece sizi ahçı-hizmetli gibi görmesinler yeter.

Siz keyfiniz ve kesenize göre yemek yapın. Masayı kızınız kursan ve kaldırsın bir zahmet. Hatta üstüne siz dizinizi izlerken bir de çay demlesin.

Sizin yanınızda, kibar kibar oturmalarında bence bir sorun yok, sadece sizi ahçı-hizmetli gibi görmesinler yeter.
yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..

Back
X