:)kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..
lütfen bu konu şaka olsun.o nasıl yüzsüzlüktür allahımmmm .kızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..
kızınızın aklına girin ayrılsın şu gevşek heriften. Yoksa işiniz iş.. Hele bi de evlilik olursa.. Amanın amannn..canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Bence kızıniz ayrildin bu ne be sülük gibi.canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Gelirken iki ekmek getiriyo mu bari?canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
Bir de para kısıyor güya kendince. Valla çok ayıp ya. İnsan utanır bunu söylerken.canım söyledim...kendi kendini davet ediyor..akşama sizdeyim...boşuna para harcanıyormuş..
arada bir disarda bulusmalarini teklif edin bu konuyu cozecek kisi kiziniz kizinizla konusun
söyledim canım kızda söylemiş..yok işten çıkar çıkmaz kapımızın önünde..ben çok yıprandım..kızım zaten çoçukluktan beri böyle..sürekli eve arkadaşlarını çağırır..şimdi büyüdü kurtuldum dedim..fakat yine devam ediyor ..huyundan vazgeçmiyor..sanki bizimle yaşıyor..bu gidişle evlatlıkta alacamannemi bu kadar yoracak sekilde getirmem hiç bir arkadaşımı eve :) kızınızla konussaniz bu meseleyi :)
canım parası da yokmuş evlenmek için..bizim beleşcininEvlendirin gitsin :) :)
kac yasindalar ya cok merak ettim bensöyledim canım kızda söylemiş..yok işten çıkar çıkmaz kapımızın önünde..ben çok yıprandım..kızım zaten çoçukluktan beri böyle..sürekli eve arkadaşlarını çağırır..şimdi büyüdü kurtuldum dedim..fakat yine devam ediyor ..huyundan vazgeçmiyor..sanki bizimle yaşıyor..bu gidişle evlatlıkta alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?