- 2 Kasım 2023
- 3.467
- 6.556
- 78
- 32
- Konu Sahibi aybilemedimki
-
Ben de okuldalar sandım bir de bahcedeler mıydı. Allah akıl fikir versin. Mesajlasmaktan cocuklarla ilgilenmek mi. Konu iyice gariplesiyir. Aile büyüğü varsa arayın haber verin de çocuklarla ilgilendiler. Siz ve eşiniz de tedavi olunGörüsünüze saygi duyuyorum. Yillarca psikolojimi bozdu, benim destek almaya karsi cikam bi esim var farkindaysaniz. Hergünde kriz gecirmiyorum. Bütün gün cocuklarimla ilgileniyorum son 3 gün haric cünkü yazismaktan vakit kalmiyodu. Kriz gecirdigim andada cocuklar bahcede oynuyordu. Yinede yorumunuz icin tesekkür ederim.
Bu berbat ve saygı kalmayan evliliğin tam olarak neresini, neden kurtarmak istiyorsunuz ben anlamadım. Hem de kendinizi değiştirerek. Sinir krizleri geçiriyorsunuz, ağlamalar, Allah'ım canımı alsın demeler var ve siz adam evden gitti, evliliğim bitiyor diye şikayetleniyorsunuz. Diğer konularınıza bakarsak zaten senelerdir güya boşanacakmışsnız. Yapmayın Allah aşkına. Siz boşanmazsınız, bu mutsuz evliliğe devam ederek daha çok sinir krizi geçirirsiniz. Yazık çocuklar nasıl ortamda büyüyorlar. Onlara üzüldüm sadece. Bilinçsiz anne, baba yüzünden sürekli tartışmalara, sinir krizlerine şahit oluyorlar.Evliligimi kurtarmak adina istedigi herseyi yaptim, yinede yaranamadim ve degistirdigim seyleride degistirdigim icin suclu oldum cünkü rol yapiyormusum.
Kurtarmak istemiyorum artik, cikilmaz bir yola girdigimizin farkindayim.Bu berbat ve saygı kalmayan evliliğin tam olarak neresini, neden kurtarmak istiyorsunuz ben anlamadım. Hem de kendinizi değiştirerek. Sinir krizleri geçiriyorsunuz, ağlamalar, Allah'ım canımı alsın demeler var ve siz adam evden gitti, evliliğim bitiyor diye şikayetleniyorsunuz. Diğer konularınıza bakarsak zaten senelerdir güya boşanacakmışsnız. Yapmayın Allah aşkına. Siz boşanmazsınız, bu mutsuz evliliğe devam ederek daha çok sinir krizi geçirirsiniz. Yazık çocuklar nasıl ortamda büyüyorlar. Onlara üzüldüm sadece. Bilinçsiz anne, baba yüzünden sürekli tartışmalara, sinir krizlerine şahit oluyorlar.
Ben boşanmak istiyorum ama o istemiyor da demeyin hiç, burada kimse o bahaneleri de yemez. Boşanmak isteyen dava açar, boşanır.
Size evliliğinizde mutluluklar (!).
Keşke zamanında komşular şikayet etseydi. Alman sosyal hizmetler hemen alırdı çocukları ve karı koca tedavi görmeden vermezdi geri. Kocam eve gelmedi sinir krizi, kocam bizi dışarı götürmedi sinir krizi, kocam gece işyerinde kaldı sinir krizi, kocam telefonunu saklıyor sinir krizi, kocam benimle sohbet etmiyor sinir krizi ... Kocadan başka bir şey bilmiyor çünkü ne sosyal ne iş ne de eğitim öğretim hayatında var olmuş. Herif Almanya gibi ülkede kadına çalışamazsın diyebiliyor ve kadın da peki beyim diyip oturuyor. Adamın keyfine göre yaşarsan, bulunduğun topluma adapte olmazsan böyle kağıt mendil gibi buruşturup atarlar.Çocukları anneanneye verin orda yaşasınlar. Sürekli sinir krizi geçiren, elinde telefon bir anne, ruh hastası bir baba yazık değil mi o çocuklara?? 17 yıllık evliyseniz en az 40 yaşındasınızdır diye düşünüyorum bütün gün elde telefon herif herif diye gezecek olgunluk seviyesini geçmediniz mi Allah aşkına biraz yaşınıza göre davranın. Gittiyse gitti iyi olmuş kurtuldunuz psikolojinizi düzeltmeye bakın.
Başlık ne o zaman, defolsun nereye giderse gitsin, niye aklınızı kaçırıyorsunuz evden gitti diye?Kurtarmak istemiyorum artik, cikilmaz bir yola girdigimizin farkindayim.
Nerden cikariyosunuz bunlari? Herseyde sinir krizi gecirdigimi nerde yazdim? O seyler normal seyler mi üzülmeyeyim? Tabiki üzülüyorum, sonucta biz bi aile olamamisiz. Siz hic mi kocanizin lafini dinlemediniz? Her dedigine hayir mi dediniz? Bende kendimce dogruyu yapmaya calistim her zaman. Beddualarinizida kendinize saklayin, keske sikayet etselermis. Ben burda dertlesmek icin konu aciyorum, ama yanlis yapmisim.Keşke zamanında komşular şikayet etseydi. Alman sosyal hizmetler hemen alırdı çocukları ve karı koca tedavi görmeden vermezdi geri. Kocam eve gelmedi sinir krizi, kocam bizi dışarı götürmedi sinir krizi, kocam gece işyerinde kaldı sinir krizi, kocam telefonunu saklıyor sinir krizi, kocam benimle sohbet etmiyor sinir krizi ... Kocadan başka bir şey bilmiyor çünkü ne sosyal ne iş ne de eğitim öğretim hayatında var olmuş. Herif Almanya gibi ülkede kadına çalışamazsın diyebiliyor ve kadın da peki beyim diyip oturuyor. Adamın keyfine göre yaşarsan, bulunduğun topluma adapte olmazsan böyle kağıt mendil gibi buruşturup atarlar.
Cünkü yasattiklari agir ve beni yinede sucluyorBaşlık ne o zaman, defolsun nereye giderse gitsin, niye aklınızı kaçırıyorsunuz evden gitti diye?
O yüzden mi dengesiz bir herifi eğleyeceğim diye "allahım canımı al" diye bağırıyorsunuz?Cocuklarimin hicbirseyini eksik etmedim. Mutlu bir cocukluk gecirmeleri icin elimden geleni yaptim ve hala yapiyorum.
Adamin bir gün evde olup olmamasi benimle cocuklarimla nasil ilgilendigimi mi gösteriyor size? O olsun olmasin ben günlük rutinlerimize devam ettim. Ergen kavgasinida ben baslatmadim veya öyle sacma seylere takilmadim. Benim takildigim seyler baskaydi ve o bunlari degistirmedi.O yüzden mi dengesiz bir herifi eğleyeceğim diye "allahım canımı al" diye bağırıyorsunuz?
Adam bir gün evde bir gün yok. Koca koca insanlar yok istemeden seviştin, yok istedin de rol yaptın diye ergen kavgası yapıyor?
Yazık o çocuklara yazık, dengesiz anne babanın elinde büyüyorlar.
İletişimde kalmaya devam ederseniz suçlar tabii niye yazışıyorsunuz ki?Cünkü yasattiklari agir ve beni yinede sucluyor
Keşke zamanında komşular şikayet etseydi. Alman sosyal hizmetler hemen alırdı çocukları ve karı koca tedavi görmeden vermezdi geri. Kocam eve gelmedi sinir krizi, kocam bizi dışarı götürmedi sinir krizi, kocam gece işyerinde kaldı sinir krizi, kocam telefonunu saklıyor sinir krizi, kocam benimle sohbet etmiyor sinir krizi ... Kocadan başka bir şey bilmiyor çünkü ne sosyal ne iş ne de eğitim öğretim hayatında var olmuş. Herif Almanya gibi ülkede kadına çalışamazsın diyebiliyor ve kadın da peki beyim diyip oturuyor. Adamın keyfine göre yaşarsan, bulunduğun topluma adapte olmazsan böyle kağıt mendil gibi buruşturup atarlar.
İletişimde kalmaya devam ederseniz suçlar tabii niye yazışıyorsunuz ki
Haklisiniz bundan sonra kavga veya iletisime gecmicem onunla cocuklarla ilgili olmadigi süreceİletişimde kalmaya devam ederseniz suçlar tabii niye yazışıyorsunuz ki?
Bahcede kriz gecirmedim. Cocuklar bahcede oynarken ben evde kriz gecirdim. Gercekten bu kadar anlasilmicak sekilde mi yazdim herseyi anlamiyorumKomsu bahcede kendini yerlere atip krize girse ben polisi net ararim.
Hayır çocukların hayatında normal bir baba figürü olmadığı anlamına geliyor. Evi otel gibi kullanan bir erkek var sadece. Hani baba nerede?Adamin bir gün evde olup olmamasi benimle cocuklarimla nasil ilgilendigimi mi gösteriyor size? O olsun olmasin ben günlük rutinlerimize devam ettim. Ergen kavgasinida ben baslatmadim veya öyle sacma seylere takilmadim. Benim takildigim seyler baskaydi ve o bunlari degistirmedi.
Bahcede kriz gecirmedim. Cocuklar bahcede oynarken ben evde kriz gecirdim. Gercekten bu kadar anlasilmicak sekilde mi yazdim herseyi anlamiyorum
Evet baba figürü yoktu o yüzden zaten ben son senelerde kavga cikardim degissin diye. Son üc gün yazismalar vardi ondan önce iletisim bile kurmuyordu, nedense 3 gündür sürekli iletisim kurmaya calisti. Ikinci cocugum dogana kadarda böyle degildi kocam, ondan sonra degisti yavas yavas. Bilmiyorum anlatabildim miHayır çocukların hayatında normal bir baba figürü olmadığı anlamına geliyor. Evi otel gibi kullanan bir erkek var sadece. Hani baba nerede?
Son 3 gün diyorsunuz, hadi öyle olsun. Elinde telefon, sinir krizi eşiğinde bir anne ve evde ne olduğunu anlamayan çocuklar.
Kocanız bu kadar kıymetli mi gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?