Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

yasam_destek

içimde büyüyen bir AŞK var :)
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
280
284
53
Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...

Zor durumda kalmışsın ama bebeğini neden bıraktın be güzelim? Hem emiyor hem çok küçük. Acilen eve dön ve bebeğini al. İstersen barışmayı bahane et. Ne yap et o bebeği al lütfen. Onun bir tek sana ihtiyacı var ve sen yanında değilsin

3 aylık bebeğiniz 5 gündür ne yiyor ne içiyor yahu? Bir anlık sinirle bırakıp çıktınız hadi, ee sonra? İnsan gerekirse zorla, kapıyı duvarı yıkar, polis zoruyla girer, bir şekilde yavrusunun yanında olur. Babasının öküzlüğünün cezasını neden çocuğunuz çekiyor? O adamın yanında olmak istemezsiniz onu da anlarım ama bebeğinizin sizden uzakta ne işi var? Kendi başının çaresine bakabilecek ya da önüne ne koysan karnını doyurabilecek bir çocuk değil ki bu. 3 aylık bir bebekten bahsediyorsunuz. Benim bebeğim de şuan 3,5 aylık. Konu bana kafayı yedirme potansiyeline sahip şuan.

demekki o sinirle bebeğinizi bıraktınız. bebeğiniz ağlarken siz bırakıp gittiniz. köpekler bile yavrularını bir dakika bırakmazlar. sizde güya insan olacaksınız. ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

Eşiniz ne kadar öfke kontrolü zayif biriymis..hem annenizi hem sizi evden kovmak ne demek??
Bebegi bırakarak hata etmissiniz önce çocuğunuzu almalisiniz...

konu sahibine çok şey demek istiyorumda anne olamamış bir kadın için banlanmak istemiyorum

Hala da kovulduğum eve gitmem, 2 saat araba sürdümün derdindesiniz ya... Şuan sizden çok daha önemli bir mesele var ortada. Anne sütüne, anne ilgisine en çok muhtaç olduğu dönemde bebeğinizi bunlardan mahrum bırakıyorsunuz. Ne bencillik. Biran önce çıkın gidin, bebeğinizi alın. O evde durmak zorunda değilsiniz. Önce bebeğinizi düşünün, eşinizle olan hesabınızı, kendinizi sonra da düşünürsünüz.

Arkadaşlar bir sakin olalım bence belki de eşi zorla vermedi çocuğu. Yani umarım öyledir hoş o durum da bile insan polisle bilmem neyle gider alır ama işte. Abimler böyle bir durumda eşimi paramparça ederlerdi çocuğu da alırlardı ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…