- 1 Aralık 2014
- 591
- 437
- 333
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Siz kocaniza kizip hirsinizi bebeginizden almissiniz.O garibim aglasin da gorsun kocam bensiz olmayacagini diye dusunmussunuz ama yazik gunah ya.bir damla cocugu o hale getirmeye deger mi?benim bebegim kapi caldiginda zorla biraktirsam ortaligi inletiyor.bebeginizin aglamasi hic mi akliniza gelmiyor yaa.Hala da emegimin karsiligi diyorsunuz.Ben doğumdan sonra hastaneden hiç çıkmadım. Hastaneden çıkalı 3hafta oldu ve bu 3 haftada ilaç kullandığım için sadece 2 hafta emzirebildim. Olay gurur falan değil hastayım o halde bebeğimle ve evimle ilgilenmeye çalışıyorumama eşim evden kovuyor ortada hiç1 sey yokken. Zoruma gidiyor yaşadıklarım.
Bahsettiğim eşyalar hastaneden getirdiğim valizim. Başka 1 şey alamadım eşim kapıya koydu.
Ne yasanirsa yasansn gercek bir anne evladni birakabilir mi ?? o alamiyorsa yasaksa annesi alabilirdi ama kimsenn umuruna gelmemis bebek normalde hc bu sekilde yorum yapmam ama bu normal bsey degil Allah askna yaaYa bi sakin olun arkadaşlar meydanda ellerini bağlayıp taşlamadığınız kaldı yani .. Kimseyi yargılamayın yadırgamayan asla olmaz demeyin insanların psikolojisini yaşadıklarını bilemezsiniz belli ki konu sahibesi psikolojik olarak çok yıpranmış büyük bi hata yapmış durmunu düzeltebileceği yorumlar yapın allah aşkına ! Nasıl yaparsın nasıl annesin demekle sorun çözülmüyor.. Konu sahibesi ; sende yarın git çocuğunu al vermezlerse polis çağır abinle git al bir daha da çocuğunu bırakma
Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?Anneniz alsaymis bebegi. 2 saat araba kullanabilmissiniz, demek ki zorlayinca oluyor.
çok garipsin gercekten. annen de yanındaymısHerkese teşekkür ederim haklısınız henüz annelik yapamadım çocuguma çünkü doğumdan beri hastanelerde süründüm şimdiye kadar sadece 1 hafta emzirebildim. Çocugumu bırakmak zorubnda kaldım çünkü kucaklamam yasaklandı. Sadece oturup emzirebiliyordum o da annem ya da kv kucağıma koyarsa. Çocuğum Yatarken ağladığında bile kaldıramıyordum. ben çok mu meraklıydım sanıyorsunuz çocugumu babasına ve babaannesine bırakmaya.
Yapmamış evet sorumsuz davranmış sen ben olsak yapmayız belki ama bu kadın yapmış işte.. Herkes aynı değil işte .. Sence psikolojisi normal birinin yapacağı birşey mi bu ? Değil . Ama arkadaşların böyle sert yprumlarıyla düzelecek birşeyde değil böyle yaparak iyice yanlışa sürüklersek kadını zaten kalp ameliyatı olmuş ya hastalanmasına sebep olursak olmaz ki be canım ..Ne yasanirsa yasansn gercek bir anne evladni birakabilir mi ?? o alamiyorsa yasaksa annesi alabilirdi ama kimsenn umuruna gelmemis bebek normalde hc bu sekilde yorum yapmam ama bu normal bsey degil Allah askna yaa
Kireclenme cok önemli bi sey degil ki? Bebegi nasil biraktiniz öyleyse. Arabayi degil bebegi tasiyacakti.Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
En önemli şeyi almayı unutmuşsunuz nasil bi vicdan ben kesin deli olurdum suan size inanamıyorumBen doğumdan sonra hastaneden hiç çıkmadım. Hastaneden çıkalı 3hafta oldu ve bu 3 haftada ilaç kullandığım için sadece 2 hafta emzirebildim. Olay gurur falan değil hastayım o halde bebeğimle ve evimle ilgilenmeye çalışıyorumama eşim evden kovuyor ortada hiç1 sey yokken. Zoruma gidiyor yaşadıklarım.
Bahsettiğim eşyalar hastaneden getirdiğim valizim. Başka 1 şey alamadım eşim kapıya koydu.
Eşime olan kızgınlığımı bebeğimden almak mı? Bu ne saçma bir düşünce. Kocamı düşünmüyorum çocuğuma üzülüyorum ve nasıl davranmam gerektiğini soruyorum sizin yorumunuza bakın bir de!!!Siz kocaniza kizip hirsinizi bebeginizden almissiniz.O garibim aglasin da gorsun kocam bensiz olmayacagini diye dusunmussunuz ama yazik gunah ya.bir damla cocugu o hale getirmeye deger mi?benim bebegim kapi caldiginda zorla biraktirsam ortaligi inletiyor.bebeginizin aglamasi hic mi akliniza gelmiyor yaa.Hala da emegimin karsiligi diyorsunuz.
Mazeret degil bunlar polis cagirip alabilirdin bebeginiBen doğumdan sonra hastaneden hiç çıkmadım. Hastaneden çıkalı 3hafta oldu ve bu 3 haftada ilaç kullandığım için sadece 2 hafta emzirebildim. Olay gurur falan değil hastayım o halde bebeğimle ve evimle ilgilenmeye çalışıyorumama eşim evden kovuyor ortada hiç1 sey yokken. Zoruma gidiyor yaşadıklarım.
Siz anlayamadınız galiba. 5hafta önce kalp ameliyat oldum ve bebeğimi dahi kucaklayamıyorum. Kocam bebeğimin bana muhtaç olduğunu düşünüp gelir düşüncem de olmadı. Keşke iyi olsaydım da bebeğimi alabilseydim yanıma.Bebegini niye almadin yanina?
Yoksa sirf ihtiyaci olacagi icin esin el mecbur seni arayacak mi sandin?
Yazik bebege cok uzuldum su an...
insanlar bebegi icin nelere katlaniyor sen gurur yap ve bebegini mahrum et sutunden kokundan ilginden...yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?