Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Siz kocaniza kizip hirsinizi bebeginizden almissiniz.O garibim aglasin da gorsun kocam bensiz olmayacagini diye dusunmussunuz ama yazik gunah ya.bir damla cocugu o hale getirmeye deger mi?benim bebegim kapi caldiginda zorla biraktirsam ortaligi inletiyor.bebeginizin aglamasi hic mi akliniza gelmiyor yaa.Hala da emegimin karsiligi diyorsunuz.

Ne yasanirsa yasansn gercek bir anne evladni birakabilir mi ?? o alamiyorsa yasaksa annesi alabilirdi ama kimsenn umuruna gelmemis bebek normalde hc bu sekilde yorum yapmam ama bu normal bsey degil Allah askna yaa

Anneniz alsaymis bebegi. 2 saat araba kullanabilmissiniz, demek ki zorlayinca oluyor.
Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?

çok garipsin gercekten. annen de yanındaymıs
onun kolları dolu muydu? kaç kiloluk bebek bu.
gercekten ısteseydın alırdın. bebegı ona bırakıp geri gelmesını istedin dimi?
bebek nasıl olsa küçük durmayacak, dogal olarak eşin sana gelıp af dıleyecek
dürüst ol?

Ne yasanirsa yasansn gercek bir anne evladni birakabilir mi ?? o alamiyorsa yasaksa annesi alabilirdi ama kimsenn umuruna gelmemis bebek normalde hc bu sekilde yorum yapmam ama bu normal bsey degil Allah askna yaa
Yapmamış evet sorumsuz davranmış sen ben olsak yapmayız belki ama bu kadın yapmış işte.. Herkes aynı değil işte .. Sence psikolojisi normal birinin yapacağı birşey mi bu ? Değil . Ama arkadaşların böyle sert yprumlarıyla düzelecek birşeyde değil böyle yaparak iyice yanlışa sürüklersek kadını zaten kalp ameliyatı olmuş ya hastalanmasına sebep olursak olmaz ki be canım ..

Kireclenme cok önemli bi sey degil ki? Bebegi nasil biraktiniz öyleyse. Arabayi degil bebegi tasiyacakti.
Kayinvalideniz gel dediginde gurur yapmayip gidebilirdiniz. Numaradan da olsa.

Olan olmuş üzme kendini bak yeni iyileşme sürecindesin ama ne olur yarın abini gönder bebeğini alsın gelsin dönme o eve bir daha senin bu kadar büyük bir ameliyat olduğunu bile bile kapı dışarı atan adamla işin olmasın.

En önemli şeyi almayı unutmuşsunuz nasil bi vicdan ben kesin deli olurdum suan size inanamıyorum

Eşime olan kızgınlığımı bebeğimden almak mı? Bu ne saçma bir düşünce. Kocamı düşünmüyorum çocuğuma üzülüyorum ve nasıl davranmam gerektiğini soruyorum sizin yorumunuza bakın bir de!!!

Mazeret degil bunlar polis cagirip alabilirdin bebegini

Gidin ve derhal Bebeğinizi alın! !
Fesuphanallah
Bu arada eşinize dönseniz de dönmeseniz de evladınız duyacak büyük ihtimal bu yaptığınızı
ne diyeceksiniz o zaman?
En azından süreyi kısaltın gidin alın biran önce

Bebegini niye almadin yanina?
Yoksa sirf ihtiyaci olacagi icin esin el mecbur seni arayacak mi sandin?
Yazik bebege cok uzuldum su an...
insanlar bebegi icin nelere katlaniyor sen gurur yap ve bebegini mahrum et sutunden kokundan ilginden...yazik
Siz anlayamadınız galiba. 5hafta önce kalp ameliyat oldum ve bebeğimi dahi kucaklayamıyorum. Kocam bebeğimin bana muhtaç olduğunu düşünüp gelir düşüncem de olmadı. Keşke iyi olsaydım da bebeğimi alabilseydim yanıma.

Kusura bakma..Adam trafikte sinirleniyor sen de olayi büyütüp annenle çıldırtmissiniz.Dogum.yapan ve sonrasinda ameliyat olan bir esi ve 3 aylık bir bebek..senin yaşadıklarin hic kolay degil ama esinin de bunalmis olabilecegini hic düşündün mü..

Esini ara bence ve el kadar bebegi perisan etme.Dön evine..Annen de olayı iyice büyütmüş.. o gunahsiz yavrunun senin kokuna ihtiyaci var

bacaklardaki kireçlenme bebek taşımaya engel mi oluyor?ilk defa duydum bunu neyse.ben ilk bırakma anınıza takılmadım diyeyim.hani sinirliydiniz,anneniz de düşünemedi.o öfkeyle bırakıp çıktınız.ama kayınvalideniz aradığında niye gitmediniz?evlat söz konusu olunca ,gurur falan olmuyor.eşiniziden ayrılabilirsiniz ama 3 aylık bebeği bırakmanızı anlamıyorum

Bu durumu okuyan bir çok anne gibi benim de içim sızladı,çok büyük hata yapmışsınız sanırım o an sağlıklı düşünemediniz..bebek bu eşya değilki eşinize sinirlenip çıkıp giderken bırakıyorsunuz..kovulsanız bile gerekirse kapının önünde yatıp bebeği bırakmamalıydınız ,hadi siz hastasınız anneniz nasıl musade etti bebeği bırakmanıza..evin anahtarı,arabanın anahtarı gibi bahsedilmiş bebekten,anne sütüne ihtiyacı var daha çok küçük acaba şuan kim bakıyor ,okuyamadım tüm yorumları 5gun anne sütü almıyor sütünüz kesilebilir biran önce gidin alın bebeğinizi onun en çok size ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…