Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Herkese teşekkür ederim haklısınız henüz annelik yapamadım çocuguma çünkü doğumdan beri hastanelerde süründüm şimdiye kadar sadece 1 hafta emzirebildim. Çocugumu bırakmak zorubnda kaldım çünkü kucaklamam yasaklandı. Sadece oturup emzirebiliyordum o da annem ya da kv kucağıma koyarsa. Çocuğum Yatarken ağladığında bile kaldıramıyordum. ben çok mu meraklıydım sanıyorsunuz çocugumu babasına ve babaannesine bırakmaya.

Yahu Allah askina sinirli bile olsan bir anne bebegini birakip nasil gider sinirliydim bir mazeret degil aklim almadi hadi srn braktin annende mi al demedi bebegi bide e emziriyorsun dha uc aylik ne yiyor ne iciyor soz knusu gururum bile olsa asla ama asla evladmi birakip gitmem cok sinirlendim size hemen gidip bebegnizi alin onun sizin kokunza sutunuze ihtiyaci var

Ee annen alsaydı işte bebeği çıkarken. Yanımdaydı demişsin?

Anneniz niye almadı bebeği.

Annenizde mi alamadi kucagina?Egilip kalkip esyalarinizi toplamissijizdir ama.O zaman zararli olmuyor ne hikmetse...

Anneniz alsaymis bebegi. 2 saat araba kullanabilmissiniz, demek ki zorlayinca oluyor.

Ya bi sakin olun arkadaşlar meydanda ellerini bağlayıp taşlamadığınız kaldı yani .. Kimseyi yargılamayın yadırgamayan asla olmaz demeyin insanların psikolojisini yaşadıklarını bilemezsiniz belli ki konu sahibesi psikolojik olarak çok yıpranmış büyük bi hata yapmış durmunu düzeltebileceği yorumlar yapın allah aşkına ! Nasıl yaparsın nasıl annesin demekle sorun çözülmüyor.. Konu sahibesi ; sende yarın git çocuğunu al vermezlerse polis çağır abinle git al bir daha da çocuğunu bırakma

Gururunuzu,hatta annenizin gururunu bile dusunmussunuz de el kadar bebek gelmedi mi hic akliniza?3 ay size hic mi annelik duygusunu yasatmadi???
Ben doğumdan sonra hastaneden hiç çıkmadım. Hastaneden çıkalı 3hafta oldu ve bu 3 haftada ilaç kullandığım için sadece 2 hafta emzirebildim. Olay gurur falan değil hastayım o halde bebeğimle ve evimle ilgilenmeye çalışıyorumama eşim evden kovuyor ortada hiç1 sey yokken. Zoruma gidiyor yaşadıklarım.
demek eşyalarını alip çıktın iyi yapmışsın mazallah esyalarin sensiz ne yapardi
Bahsettiğim eşyalar hastaneden getirdiğim valizim. Başka 1 şey alamadım eşim kapıya koydu.

Siz kucsklayamiyorsunuz peki

annenizin eli armut mu topluyor

Ayrıca yasak olmasına rağmen araba kullanıyorsunuz bebeginize gelince yasaklara uyacaginiz tutuyor

eşyalarını toplayacagina bebeğini kundaklayip alaydin

Mevzu bi bebekse ben sevgi kelebegi olamam. Esyasini, yüzügünü nasil düsünüyor? Madem psikolojisi bozuk. Kayinvalidesi dön diyince gelmem diyor. Gurur mu 3 aylik bebek mi önemli? Insan bi bebeginin durumunu sorar. Bi getirin der. Olmadi numara yapip gider alir gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…