- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Abartmıyor musun ?
Çoğu kişi doğru bulmadı bebeğin bırakılmasını ( bende dahil ) ama sövme filan çok gereksiz
Derbi ertelenmese fener taraftarları ile cimbom taraftarları bile kenetlenmeyi düşünüyordu yahuSiyasetten bile kendi rekorumu kirarak aylardir polemikten ban almiyorum :) Bu sebepten polemige girip bu tongaya düşmem.O yuzden istedigini sayip sovebilir kendisi.Ben sadece muneye durumu bildirdim.Kendisi degerlendirir.
Nasıl da güzel anlatmışsınız teselli etmişsiniz beni çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Buraya olumsuz ve gereksiz yorum yazan herkese yazıyorum ki ne yaşadığımı bilemezsiniz. Ben hastaneden çıkalı 3 hafta oldu demişim bana 3aydır çocuğa siz bakmıyor muydunuz diye sormuşlar. Ben hastaneden yeni çıktım yeni.. daha büyük yazsam mı anlaşılmak için?
Yok valizi nasıl taşıdın falan filan. Hastaneden çıkarken getirdiğim valiz demişim o kadar acizsiniz ki hastane valizinin 2 çift çorap 2 çift iç çamaşırı 2 takım pijamadan ibaret olduğunu düşünememişsiniz. Çok biliyorsunuz ya hani valiz taşınmasını onu bile sürüyerek götüremedim konuşuyorsunuz ordan boş boş.
Anlatamasığım çook şey var aslında. Özet geçmeye çalıştım sadece. Düşünün ki bi sözü beni evimden edecek duruma getirmiş.
Geçmiş olsun öncelikle. Durumumu anlayabilecrk bir insan bulmuş olmak çok anlamlı. Benim protez kapağım vardı zaten 14 yıldır. Hamilelik döneminde pıhtı tutmuşlar ve acil ameliyatla değiştirmeleri gerekiyordu. Ameliyatı şubat 11de oldum yani daha 5 hafta oldu 2 ay değil. Çabucak toparlanmaya çalışıyorum ki çocuğuma bakabileyim. Ama yaşadığım sıkıntıların kimse farkında değil ya da olmak istemiyor. Yaşamayan bilmez o sıkıntıları. Sizin beni anladığınızdan eminim.
Evet protez kapağı olan hastaların hamilelikleri anne için riskliymiş. Ben de doğuma gün almaya gittiğimde öğrendim. Bebeğimi acil sezeryanla aldılar. Doğumdan 1 ay sonra da ameliyat oldum. Kalp kapağımdaki pıhtının beyne atma ihtimali bile varmış. Hem kendi hayatım hem de bebeğimin hayatı tehlikedeymiş. Kendimi geçtim de bebeğime 1sey olmadı için çok şükür.
Ve son nokta: bebeğimin yanındayım @HakimeHNMMM . Çook özlemişim çok. Sarıp sarmaladım öpmeye doyamadım.
Gurur tavan yapmış da deseniz egoist de deseniz neler yaşadığını, nelwr çektiğini hiç bilmediğiniz biri var karşınızda. Belki siz de onun gibi ölümün soğuk nefesini 2 kez ensenizde hissetmiş olsaydınız ya olayı bu kadar basit algılamazdınız. Yine de teşekkür ederim hepinize.
Tepki gösteriyoz diye şikayet noluyo? Ben mi abartıyorum?Abartmıyor musun ?
Çoğu kişi doğru bulmadı bebeğin bırakılmasını ( bende dahil ) ama sövme filan çok gereksiz
Yok söverim dedin diye abartıyosun dedim benTepki gösteriyoz diye şikayet noluyo? Ben mi abartıyorum?
bebeğimi bıraktım çıktım evden derken bebeğini alıpğ niye çıkmadın ya.... süt kuzusu yavruyu bırakıp hemde emzirirken senin sütne ihtiyacı olan yavrucağı bırakıp çıktın sonrada özledim mi diyorsun yazıkkkkkYaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...
rolde yapmasında bebeğini niye bırakıyorsun al öyle gitDayak yesem iskence gorsem bile bebegimi birakip gidemem. O an rol yaparim ama asla o masumu birakmam. Yazik
Ben konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.İnanamıyorum. .bebeğine üzüldük diye sana yaptığımız eleştirilerden dolayı(işine gelmediği icin)olumsuz ve gereksiz yorum yapmakla suçlanıyoruz öylemi??50 kişi eleştirirken sesin çıkmadı bir iki kişi yi taraf gördün savunmaya geçtin hemen..çok mu zor hatanı kabul etmek?"Evet yanlış yaptım bebeğimi birakmamaliydim"demen gerekmiyormu?
Hala yaşamayan bilmez,çok hastaydım vs diyorsun. Bunlar bahane değil tamam mı?sen bir annesin ve bebeğine NE OLURSA OLSUN sahip çıkmak zorundasın!
Seni kötü eleştiren herkese teşekkür etmelisin.belkide bu sayede aklın başına geldi de bebeğini aldın. Belki biz "amannn boşver iyi yaptın bekle, kocanın aklı başına gelsin bebekle uğraşsin burnu sürtsun sen keyfine bak"deseydik daha bekleyecektin..
İnsanın yaptığı hataları kabul etmesi bir erdemdir..bu konuda bile ego derdindesin..
Bende sordum sadece bebeğin yanındayım demişBen konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Burda bu kadar insan aynı tepkiyi verince öyle bi yalan savurdu diye düşünüyorum.
Umarım gerçekten bebeğinin yanındadır
Of bu aklıma gelmemişti valla..Ben konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Burda bu kadar insan aynı tepkiyi verince öyle bi yalan savurdu diye düşünüyorum.
katılıyorumBen konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Ben konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Ya yorumlarin coguna bakiyorum yok kib ledim yok klavyeyi bulan laf savuyoruyo yok sole yok bole ne yani 2 laf soledik diye kotu mu olduk kusura bakmicaksin arkads burda hem tartsiyoruz hem guluyoruz hem agliyoruz rahatsiz olan varsa bakmasin kardesim yarasi olan gocunur dunden beri kendimi sorguluyorum ben olsam ne yapardim diye benim annem bana yapmismidr diye yapmazdim ya yapamazdim yurek var nasil dayanir 5 koca gun sanada hak veriyorum bacim soledigin herseyde arkandayimDestek amaçlı bizleri vicdansizlikla boş boş konuşmakla yargılayan insanlar .. Gururu çocuğundan önemli olan bi kadıni pohpohlayamicsz.. Gidin bi vicdan ve beyin testi yaptırın
Okadar sacmalamiski elle tutulur yanı yok yanı hadi bi an sinirlendi almadın gittin don al yanı bizi de vicdansizlikla suçluyorlar. Ben anne degiimozellikle annelere sonsuz bi saygım var . ama kadını haklı gormuyorum hiçbisekilde. AAsıl anne sizin gibi olur burda kadinda suç bulan anneler olur . allah her daim yanınızda olsun insalla :)Ya yorumlarin coguna bakiyorum yok kib ledim yok klavyeyi bulan laf savuyoruyo yok sole yok bole ne yani 2 laf soledik diye kotu mu olduk kusura bakmicaksin arkads burda hem tartsiyoruz hem guluyoruz hem agliyoruz rahatsiz olan varsa bakmasin kardesim yarasi olan gocunur dunden beri kendimi sorguluyorum ben olsam ne yapardim diye benim annem bana yapmismidr diye yapmazdim ya yapamazdim yurek var nasil dayanir 5 koca gun sanada hak veriyorum bacim soledigin herseyde arkandayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?