Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Abartmıyor musun ?
Çoğu kişi doğru bulmadı bebeğin bırakılmasını ( bende dahil ) ama sövme filan çok gereksiz

Siyasetten bile kendi rekorumu kirarak aylardir polemikten ban almiyorum :) Bu sebepten polemige girip bu tongaya düşmem.O yuzden istedigini sayip sovebilir kendisi.Ben sadece muneye durumu bildirdim.Kendisi degerlendirir.

Siyasetten bile kendi rekorumu kirarak aylardir polemikten ban almiyorum :) Bu sebepten polemige girip bu tongaya düşmem.O yuzden istedigini sayip sovebilir kendisi.Ben sadece muneye durumu bildirdim.Kendisi degerlendirir.
Derbi ertelenmese fener taraftarları ile cimbom taraftarları bile kenetlenmeyi düşünüyordu yahu
Nedir alıp veremediğimiz
Tamam sana göre o doğru, diğerine göre öteki doğru. Bitti yani
Sayarıma söverime gerek yok, yakışmıyo ayrıca bence

Ay senin teselliye mi ihtiyacın vardı? Hay Allah nasıl anlayamadım? Ben de bir bebeğin anneye ihtiyacı olduğunu düşünerek boş boş yorum yazmıştım oysaki tühh..
Ben şu yorumdan sonra bu konuyu 'he tamam o zaman' diyerek kapatamayacağım sanırım ya. Çünkü teselli dileyecek kadar çok bencil bir kadın var.

30 küsür sayfada sana hak veren! birileri çıkınca nasıl da hemen yine savunmaya geçmişsin. Uzun zamandır bir konuya böyle sinirlenmemiştim. 5 gün dile kolay 5 gün bir bebek sırf inat uğruna annesiz durdu.

Bizim buralarda buna hem suçlu hem güçlü derler. 'nasıl bırakabildin?' diye kabullenemeyen insanlara boş boş yorum yazmaktan bahseden şahıs hala daha boş bahane üretiyor haberi yok. Bu forumda töreden korkup yine de 4 çocuğuyla eşinden boşanmaya çalışan bir kadın ve kadınlar var. Can korkusu böyle bir şeydir.

O bebek artık senin ayrılmaz bir parçan bunu kabullenirsen eşinle tartışsan bile bebeğinin iki don iki atletten daha önemli olduğunun ayırdına varır bundan sonra ona göre hareket edebilirsin.
Zaten sana 'nasıl bebeği taşıyamazsın?' denmedi 'iki kadın bir bebeği nasıl bıraktınız?' dendi. Lohusa depresyonunu anlayabilirim de sen düşünemezsen annen düşünmeliydi. Bu depresyon değil sorumsuzluk.

Benim nazarımda evlat sevgisi ne kadar süre annelik yaptığınla ölçülmez ki 'şu kadar zaman bakamadım' densin.
Madem bebeğine kavuştun bundan sonra saçma sapan bahanelerle bırakıp gitmezsin inşallah. Allah o bebeğin yüzüne gülsün inşallah. Çünkü ne anne ne baba ne de anneannede iş var.

İnanamıyorum. .bebeğine üzüldük diye sana yaptığımız eleştirilerden dolayı(işine gelmediği icin)olumsuz ve gereksiz yorum yapmakla suçlanıyoruz öylemi??50 kişi eleştirirken sesin çıkmadı bir iki kişi yi taraf gördün savunmaya geçtin hemen..çok mu zor hatanı kabul etmek?"Evet yanlış yaptım bebeğimi birakmamaliydim"demen gerekmiyormu?
Hala yaşamayan bilmez,çok hastaydım vs diyorsun. Bunlar bahane değil tamam mı?sen bir annesin ve bebeğine NE OLURSA OLSUN sahip çıkmak zorundasın!
Seni kötü eleştiren herkese teşekkür etmelisin.belkide bu sayede aklın başına geldi de bebeğini aldın. Belki biz "amannn boşver iyi yaptın bekle, kocanın aklı başına gelsin bebekle uğraşsin burnu sürtsun sen keyfine bak"deseydik daha bekleyecektin..
İnsanın yaptığı hataları kabul etmesi bir erdemdir..bu konuda bile ego derdindesin..

işin aslı bence şu,
ne anada ne babada evlat sevgisi, bilinci oluşmamış. yaşadıkları ne kadar zor olursa olsun, her ikisi de bebeği blöf olarak kullandı, bu açık.
anne "bebek ağlar bakamaz, bana yalvarır" diye, baba "bebeğine dayanamaz döner" diye bencillikten öte davranmak akıllarına gelmemiş. üstelik blöfler işe yaramadı, olan bebeğe oluyor.
konu sahibi ve kocası bebeği değil, haklı çıkmayı ve karşı tarafı yalvartmayı düşündüler sadece.
ben bebeği için üzülen bir ana baba anneanne vs göremedim.
Allah akıl fikir versin.

konu sahibi siz hasta olabilirsiniz ama akıl hastası değilsiniz öyle değilmi? verdiğiniz cevaplardan gayet aklınız başında olduğu belli ,bebeği siz tutamıyorsunuz ,anne tutamıyor.evden çıktığınızda akabinde kardeşinize bebeğinizi getirmesi için telefon açmalıydınız ,sonuçta bu bebek mamasını veriyorsun,altını değiştiriyorsun uyuyor,sizi zorlayacak bişey yok ,gözünüzün önünde olsun ,kokunuzu duysun.annenizde de sıkıntı var hadi siz hastasınız anne diyebilirki kızım küçük bebek kardeşin alsın gelsin,yapıcı olup sizin tekrar eve gitmeniz için elinden geleni yapmalıydı,ama anladığım kadarıyla rahatsınız sizdeki bu rahatlığıda kusura bakmayın ama sebep ne olursa olsun buradaki kişilerden haklı demelerini bekleyemezsiniz çünkü haksızsınız.ayaklarım tutmasada sürünerek bile olsa bebeğimi kimseye bırakmazdım kendiniz ne sıkıntılar çekerek doğurduğunuzu söylüyorsunuz.tekrar geçmiş olsun.

Dayak yesem iskence gorsem bile bebegimi birakip gidemem. O an rol yaparim ama asla o masumu birakmam. Yazik

bebeğimi bıraktım çıktım evden derken bebeğini alıpğ niye çıkmadın ya.... süt kuzusu yavruyu bırakıp hemde emzirirken senin sütne ihtiyacı olan yavrucağı bırakıp çıktın sonrada özledim mi diyorsun yazıkkkkk

Ben konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Burda bu kadar insan aynı tepkiyi verince öyle bi yalan savurdu diye düşünüyorum.
Umarım gerçekten bebeğinin yanındadır

Burda bu kadar insan aynı tepkiyi verince öyle bi yalan savurdu diye düşünüyorum.
Bende sordum sadece bebeğin yanındayım demiş
Hani eskisi gibi giriş gelişme yok direk sonuç var
Neden ?

İnşallah öyledir de
Ama açıklama yapmak ta gerekir
Hani 5 gündür gitmiyordu da, 'kendi ayağımla gitmem' diyerek gelip alınmayı bekliyodu ya kocası mı geldi aldı noldu da gördü bebeği sonunda

1.gün sinir vs her neyse ama 2.gün görmediği için ben samimiyetine inanmıyorum konu sahibinin

Of bu aklıma gelmemişti valla..inşallah yaniliyorsunuzdur. .aksini düşünmek bile istemem..

aynısını düşündüm ben de.

dün gece görmüştüm konuyu, o zaman bu yorum yoktu.
sonra sabah bebeğim yanımdayı gördüm.
ama ne ara ne oldu, 2,5 saat uzaktaydı bebek, gece mi gidip aldı anlamadım.

İlk sayfayı ve son sayfayı okudum sadece. Bebeğini bırakıp giden anneye yapacak bir yorumum yok. İsterse iki elin kanda olsan bebeğini bırakarak çıkamazsın o evden. Bunu yaptığın an gerisi teferruat olur. Akli dengen yerindeyse o evden bebeksiz çıkmayacaktın.

Destek amaçlı bizleri vicdansizlikla boş boş konuşmakla yargılayan insanlar .. Gururu çocuğundan önemli olan bi kadıni pohpohlayamicsz.. Gidin bi vicdan ve beyin testi yaptırın
Ya yorumlarin coguna bakiyorum yok kib ledim yok klavyeyi bulan laf savuyoruyo yok sole yok bole ne yani 2 laf soledik diye kotu mu olduk kusura bakmicaksin arkads burda hem tartsiyoruz hem guluyoruz hem agliyoruz rahatsiz olan varsa bakmasin kardesim yarasi olan gocunur dunden beri kendimi sorguluyorum ben olsam ne yapardim diye benim annem bana yapmismidr diye yapmazdim ya yapamazdim yurek var nasil dayanir 5 koca gun sanada hak veriyorum bacim soledigin herseyde arkandayim

Okadar sacmalamiski elle tutulur yanı yok yanı hadi bi an sinirlendi almadın gittin don al yanı bizi de vicdansizlikla suçluyorlar. Ben anne degiimozellikle annelere sonsuz bi saygım var . ama kadını haklı gormuyorum hiçbisekilde. AAsıl anne sizin gibi olur burda kadinda suç bulan anneler olur . allah her daim yanınızda olsun insalla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…