Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

konubsahibi, bebegine kavusmussun, ins. en kisa zamanda sagliginada kavusursun. senin icin ve bebegin icin cok mutlu oldum. kalp ameliyati oldugun icin sanirim stres ve uzuntuden uzak durman lazim. yerinde olsam artik yorumlari okuyup kendimi anlatmaya calismam. icinde bulundugun durumu sadece sen anlayabilirsin, anlamak istemeyen dort dortluk insanlara anlatmak icin cabalayip, kendini daha fazla uzme. ben artik okumicam bu konuyu, cunku hakaretler cok can sıkıcı. sana mutluluklar

Son düzenleme:
yasam_destek canım sen boşver acimasiz yorumları bebeğin yanına sen mi gittin yoksa getirdiler mi? Nasılsıniz şimdi?
Ya bide acimasiz demeyin sanki burda hakaret ettiler konu sahibine her konuda her türlü haklı olabilir ama bebek konusuna gelince benide kovdular evden dayak yedim herkesden hakaret işittim ama kizim icin hep evimde durdum burda o kadar yorumlar geldi ayni şekilde benim yaşadıklarımı yaşayıp çocuklarını bırakmamışlar eee o zaman biz niye cektik bu kadar eziyeti

Sanırım herşey üstüste gelmiş o an
İlk bakışta insan sinirleniyor bu duruma açıkçası nasıl bıraktınız diye !
Ama illaki yaşamayan bilemez
Dilerim allahtan yavrunuza kavuşmanızı ,hatta mümkünse tekrar eşinizle birleşmenizi
BU arada geçmiş olsun sizede umarım biran vvel sağlığınıza kavuşur bundan sonraki ani kararlarınızda daha sağlıklı kararlar verirsiniz.

Çünkü millet beyin yoksunu , tek akıllı bunlar

Bebegi niye bırakıyorsun kuzum

Çünkü millet beyin yoksunu , tek akıllı bunlar
bi laf kime gitti bilmiyorum ama bi bebek icin uzulduk annesine kizdik icimiz acidi yada kendi kendimizi sinadik diye beyin yoksunu oluyosak evet dogru bebegini birakip giden kadindaki beyin bende yok k.bakmayin

bi laf kime gitti bilmiyorum ama bi bebek icin uzulduk annesine kizdik icimiz acidi yada kendi kendimizi sinadik diye beyin yoksunu oluyosak evet dogru bebegini birakip giden kadindaki beyin bende yok k.bakmayin
Yanlış anladın Can'ım laf Polyana gibi yorum yapanlara gitti diye anladım ben

Hadi siz yeni annesiniz de
Anneniz de mi akıl edemedi bebeği almayı.
Evladınızı ,daha size muhtaçken Nasıl bırakabildiniz aklım almadı.

Bebeğini birakip giden kadindaki beyin bende de yok arkadaşım sen ne diyon

Yanlış anladın Can'ım laf Polyana gibi yorum yapanlara gitti diye anladım ben
Cok sinirleniyorum ya su kadini savunanlara inann yorum yapmamk icin kendimi zor tutyorum belki bana gelmistir dye yazdim ama yanlista anlms olabilirim

Abartmıyor musun ?
Çoğu kişi doğru bulmadı bebeğin bırakılmasını ( bende dahil ) ama sövme filan çok gereksiz

söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp
düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı

bence de tartışmaya gerek yok, konu sahibi çocuğunu aldı, o biraz rahatladı, biz de biraz rahatlayalım.
ve diyelim ki hatalar insanlar için,
bence konu kapansa hakikaten daha hayırlı olacak.

konu sahibini güzel haberlerle geri bekleriz elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…