evden kovuldum

jjesika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
825
850
dediğinizi yaptım konuşmak istedim bağırmak yeter demek istedim ama babamdan dayak yediğimle kaldım . annem haklı yine . ben uzattığım için saygısızlık yaptığım için haksızım . babam bu evin kurallarına uymuyorsan git dedi. şuan başka sıkıntıları varmış benimle uğraşamazmış . başarısız beceriksiz işe yaramayan aciz salak bir insannım . burada herkese üzerinde güzel yorumlar yaptığım hayat şuan bana çok dar geliyor. herkess benden akıllı ve herkes benden çok çok iyi bense aptal biriyim.

hayat dar bi koridor değil

herkesin hayatının daraldığı periyotlar var sadece

standardı yok ki bunun bazen de güzel işte vazgeçilmeyecek kadar

iyi ya da kötü olduğu sadece ''sanı'' bir an mutluluğun doruğundayken sonrasında paramparça olabiliriz

hayatından memnun değilsen değiştirmek için çabalamalısın

hayat dar bi koridor değil

herkesin hayatının daraldığı periyotlar var sadece

standardı yok ki bunun bazen de güzel işte vazgeçilmeyecek kadar

iyi ya da kötü olduğu sadece ''sanı'' bir an mutluluğun doruğundayken sonrasında paramparça olabiliriz

hayatından memnun değilsen değiştirmek için çabalamalısın

önceki konumu okuyabilirsiniz .

Zaten annen baban aşağılamış, üzmüş; bir de sen kendini yerin dibine sokma istersen. Eski konunu okumuştum ama bu aile meseleleri aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık olduğu için yorum yapmamıştım. Belli ki ailenin şu anki mantığıyla ne yaparsan yap haksız çıkacakmışsın zaten.

Seninle uğraşamam şimdi, başka sıkıntılarım var çok ağır bir laf. Bir ebeveynin çocuğuna söylememesi gerekenler listesinde ilk beşe girer.

Anladığım kadarıyla sen ailene değer veren ve onların ergen gibi tavırlarıyla uğraşan bir evlatsın. Roller değişmiş. Umarım en yakın zamanda maddi manevi özgürlüğüne kavuşur kuş gibi olursun.

Çok üzüldüm canım. Ailemizi seçemiyoruz ne yazık ki... Ama sen değersiz falan değilsin, sadece şu an çok çok çok mutsuz olduğundan sana öyle geliyor.
Madem kovdular git o zaman, gitme ihtimalin yok mu? İş - okul durumun nasıl?

İnş. çalışıyorsunuzdur, anladığım kadarı ile çekilmez bir aileniz var. Belki de kurtuluştur sizin için. Güzel haberlerle dönersiniz umarım.

Çok üzüldüm canım. Ailemizi seçemiyoruz ne yazık ki... Ama sen değersiz falan değilsin, sadece şu an çok çok çok mutsuz olduğundan sana öyle geliyor.
Madem kovdular git o zaman, gitme ihtimalin yok mu? İş - okul durumun nasıl?
üniversite son sınıf

Ahh canim ahh diger konuna yazsaydim keske ama takip edemedim. Konusmasaydin. Ama olan olmus. Sen bir sey deme.
Aile bu ne derlerse bir sey deme. Derslerine odaklan. Elbet sen onlar icin cok onemlisin ama bunu belli edemiyorlar sadece.
Sabret tatlim..

Benzer sorunları yaşadığımızı düşünüyorum.
Benimde kaçtığım aşağılandığım zarar gördüğüm bir sürü anım oldu
Kıyaslamayla ilgili konunu okudum
Bunu ailelerin neden yaptığını anlayamıyorum
Hırs yapıp daha başarılı olalım diye olduğunu düşünürdüm
Ama bu çok fazla oluyor
Bu yüzden ben uzun bir süredir ailemle ilişkimi kestim yani şöle
Çok soğuk davranıyorum ve ne zaman ortalık kızışsa başka şeyler düşünüyorum sölediklerine aldırmıyorum
Ama yaşadıklarımızın bize güç verdiğini düşünüyorum
Yani olumlu bak ve ailen sonuçta her zaman seninle olmıycak
Olabildiğince az zarar görüp onlarıda kırmadan kurtulmaya bak

Önceki konunu okumuştum ve açıkçası bunu beklemiyordum.
Her şey tatlıya bağlanır diye geçmişti aklımdan.

Ne yapacaksın peki?

Ahh canim ahh diger konuna yazsaydim keske ama takip edemedim. Konusmasaydin. Ama olan olmus. Sen bir sey deme.
Aile bu ne derlerse bir sey deme. Derslerine odaklan. Elbet sen onlar icin cok onemlisin ama bunu belli edemiyorlar sadece.
Sabret tatlim..
çok teşekkür ederim canım benim öyle yapıyorum

Benzer sorunları yaşadığımızı düşünüyorum.
Benimde kaçtığım aşağılandığım zarar gördüğüm bir sürü anım oldu
Kıyaslamayla ilgili konunu okudum
Bunu ailelerin neden yaptığını anlayamıyorum
Hırs yapıp daha başarılı olalım diye olduğunu düşünürdüm
Ama bu çok fazla oluyor
Bu yüzden ben uzun bir süredir ailemle ilişkimi kestim yani şöle
Çok soğuk davranıyorum ve ne zaman ortalık kızışsa başka şeyler düşünüyorum sölediklerine aldırmıyorum
Ama yaşadıklarımızın bize güç verdiğini düşünüyorum
Yani olumlu bak ve ailen sonuçta her zaman seninle olmıycak
Olabildiğince az zarar görüp onlarıda kırmadan kurtulmaya bak
bende senin için üzüldüm canım benim şimdilik susup beklicem

X