- 1 Şubat 2016
- 237
- 381
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
-
+1hay allahım
pastayı anlayan varsa anlatsın bana.
Sevgiller gunu esi emde degilmsi aramis grlmiyor musun diye yok isim cikmis demis eve gelincede bayan telefonunda pasa ve iki bardak gormus bune demis oda arkadim almis demis
Yaşadıklarınıza üzüldüm. Kimsenin günahını almak istemem, umarım ki ben yanılayım ama eşinizin cebinden çıkan kadın rumuzları filan internette bir takım arkadaşlık sitelerinde haltlar karıştırdığını gösteriyor, onlar arkadaşımın diye savunması da gülünç.. 21. yüzyılda kim kimin yerine bir internet sitesine kaydolur ki? telefonunda kim bilir ne mesajlar gelip gidiyor ama tabi anında siliyordur. Evinizdeki eşyaları ailesine vermesi de korkunç birşey. Siz neden bu kadar taviz verdiniz ki bu adama? nasıl bir üstün özelliği olabilir? lütfen kendi değerinizi hiçe saymayın kimse için de kişiliğinizden, haklarınızdan, hatta kendi evinizin eşyalarından taviz vermeyin. Siz de tüm evli kadınlar gibi sadakati ve saygıyı hakediyorsunuz. Gözünüzü 4 açın, arkadaşlık sitelerinde fink atan bir erkeğin 14 şubatta şehir dışında bulunması, bir takım evlerde pastalar yemesi hiç sağlıklı bir durum değil. Madem defalarca evden kovuldunuz, arada heba olacak bir çocuğunuz da yokmuş anladığım kadarıyla, niçin geri dönüyorsunuz ki? Arkanızda duran ailenizin kıymetini bilin. Bence eşinizi çok dikkatli takip edin, somut bir kanıtla karşısına dikilin inkar edemesin. Sonra da bir an önce kendisine çeki düzen vermesini isteyin bence. Tabi verebilirseMerhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum
Merhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum
Olabilir, evde yokken,bir keresinde banyoda sac kurutma makinasi bulmustum, kendi kullanmaz, bu niye burda dedim normalde dolabimda durur, erkek arkadasim geldi sacini yikadi dedi
Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.
Kıskanç biri olduğun doğrudur söylediğine göre ama eşin de normal değil o arkadaşımın bu arkadaşımın rumuzlar hesaplar falan. Asla boşan demem ama bişeylerden emin olmak istiyorsan şüphelenmiyor gibi rahat davran umursama mutlaka açık verecektir öyle bi durum varsa. Evden de gitme o ev senin bebeğimMerhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum
Tamam da bir insan ufacık bir zeka pırultısına bile ihtiyaç duyulmadan söylenebilen bir yalandan ne zevk alır. Hayatları bu kadar mı bitik... 20 yıl önce 10 yaşında bir çocukken bile zekamı bu insanlardan çok çok daha fazla kullanıyordum yeminleYav he hefake'liğin de bu kadari.
Artik bu fakelerde bozuldu arkadaş. Onceden bi kac ay bile idare ediyordunuz
Artik bikac sayfa
Burda aldigim tepkilerden sonra bosanmam lazim kesin bunu anladim, psikolojim cokmus bunu anladim....
Anladim da anladim. O kadar zamanda anlayamadigini 3 sayfada anladin. Şu hikayeleri de biraz mantikli uydurun. Ayrintilar önemli
Beddua seansi da tamam ama olmamis..
Evet aynen öyleCok sacam benim esim boyle yapacak bi dakka durmam ve kendimde bu kadar bilmemzilge vurmam karsina cik dik konusurum evden kovmakmis yapamz bunu ve buna sesizlikle cevap vermem
Çünkü yaptığını meşrulaştırmaya çalışıyor!Niye o zaman fotografi bana gosteriyor
Bak canim bir program var telefonlardq eskilerden beri esinin telefonunu kendine yonlendirebiliyorsun arti eger whatshbi varsa internetten bak bir program var esine kod gonderio falan numarani onaylayip kendi telefonunada geliyorMerhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?