Evden kovuldum...

pastayı anlayan varsa anlatsın bana.

Sevgiller gunu esi emde degilmsi aramis grlmiyor musun diye yok isim cikmis demis eve gelincede bayan telefonunda pasa ve iki bardak gormus bune demis oda arkadim almis demis

Şu mesajlasmaya çok güldüm, üstteki üye pasta olayını anlamadığı için yardım istemiş ancak alttaki üye anlatırken türkçe katliamı yapıp konuyu daha da anlaşılmaz hale getirmiş bence :)

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Kimsenin günahını almak istemem, umarım ki ben yanılayım ama eşinizin cebinden çıkan kadın rumuzları filan internette bir takım arkadaşlık sitelerinde haltlar karıştırdığını gösteriyor, onlar arkadaşımın diye savunması da gülünç.. 21. yüzyılda kim kimin yerine bir internet sitesine kaydolur ki? telefonunda kim bilir ne mesajlar gelip gidiyor ama tabi anında siliyordur. Evinizdeki eşyaları ailesine vermesi de korkunç birşey. Siz neden bu kadar taviz verdiniz ki bu adama? nasıl bir üstün özelliği olabilir? lütfen kendi değerinizi hiçe saymayın kimse için de kişiliğinizden, haklarınızdan, hatta kendi evinizin eşyalarından taviz vermeyin. Siz de tüm evli kadınlar gibi sadakati ve saygıyı hakediyorsunuz. Gözünüzü 4 açın, arkadaşlık sitelerinde fink atan bir erkeğin 14 şubatta şehir dışında bulunması, bir takım evlerde pastalar yemesi hiç sağlıklı bir durum değil. Madem defalarca evden kovuldunuz, arada heba olacak bir çocuğunuz da yokmuş anladığım kadarıyla, niçin geri dönüyorsunuz ki? Arkanızda duran ailenizin kıymetini bilin. Bence eşinizi çok dikkatli takip edin, somut bir kanıtla karşısına dikilin inkar edemesin. Sonra da bir an önce kendisine çeki düzen vermesini isteyin bence. Tabi verebilirse

Seni aldatıyor kendini ezdirme boşa gitsin.

Olabilir, evde yokken,bir keresinde banyoda sac kurutma makinasi bulmustum, kendi kullanmaz, bu niye burda dedim normalde dolabimda durur, erkek arkadasim geldi sacini yikadi dedi

Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.

Yav he he fake'liğin de bu kadari.
Artik bu fakelerde bozuldu arkadaş. Onceden bi kac ay bile idare ediyordunuz
Artik bikac sayfa

Burda aldigim tepkilerden sonra bosanmam lazim kesin bunu anladim, psikolojim cokmus bunu anladim....
Anladim da anladim. O kadar zamanda anlayamadigini 3 sayfada anladin. Şu hikayeleri de biraz mantikli uydurun. Ayrintilar önemli

Beddua seansi da tamam ama olmamis..

Aslında eşinize sormanız gereken belki de her kadının soracağı şeyleri sorunca eşinizin size diklenmesi saçma olmuş. Sürekli sizin de aile evine dönmeniz normal değil. Bu anlattıklarınızdan kesin bir kanıya varamayız ama şüpheli davranışlar olduğu ortada. Sürekli böyle oluyor ve eşimle bir günüm huzurlu değil ne yaptığını bilmediğim için diyorsanız gerçekten dediği gibi sizi anlayışla karşılıcak ve sizinle her şeyini paylaşabilicek bir adam bulun.

Kıskanç biri olduğun doğrudur söylediğine göre ama eşin de normal değil o arkadaşımın bu arkadaşımın rumuzlar hesaplar falan. Asla boşan demem ama bişeylerden emin olmak istiyorsan şüphelenmiyor gibi rahat davran umursama mutlaka açık verecektir öyle bi durum varsa. Evden de gitme o ev senin bebeğim

Adam 14 şubatta sevgilisiyle yemek fotografini bile size göstermiş
hala anlamadiniz mi

Tamam da bir insan ufacık bir zeka pırultısına bile ihtiyaç duyulmadan söylenebilen bir yalandan ne zevk alır. Hayatları bu kadar mı bitik... 20 yıl önce 10 yaşında bir çocukken bile zekamı bu insanlardan çok çok daha fazla kullanıyordum yeminle

Niye o zaman fotografi bana gosteriyor
Çünkü yaptığını meşrulaştırmaya çalışıyor!
Güya olurda sen yakalarsn apaçık sana ben seni aldatsam sessizce yaparım neden sana fotoğraf gösterip gözüne sokayım? Diyecek. Aklı sıra taktik yapıyor paşazade

Ne yani ev yapımı pastayı erkek arkadasımı yapmış çok şüpheli ve saygısız bi adam

Bak canim bir program var telefonlardq eskilerden beri esinin telefonunu kendine yonlendirebiliyorsun arti eger whatshbi varsa internetten bak bir program var esine kod gonderio falan numarani onaylayip kendi telefonunada geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…