Evden kovuldum...

benim değil arkadaşımın yalanı eskiyeli çok oldu. yeni fikirler üretsin..
siz de her seferinde inanıyo musunuz bu adama. yapmayın allah aşkına değer verin kendinize biraz

Cidden kiskanc oldugunuza eminmisiniz ohhh herifteki rahatliga bakk bosan demicegim ama boyle evlilik olur mu normal mi yanii siz bence bunu dusunun sonra karar verin surekli sizi kovan birinin pesindende gitmeyin

ne yapman lazım seviyorsan göz yumup oturcan erkekler sıkılmaya gelmiyorlar kıskanmıycan yada belli etmiyceksin cnm yok yapamam diyorsanda eger cocuk yoksa bırak gitsin bu sekilde kendini hırpalama boş yere ama tabi cocuk varsa işler değişir ayrılık hoş bişiy değil biliyorum ama ya kıskançlığını törpiliyceksin yoksa bu şekilde olmaz cocuk oyuncaği gibi allah yardımcın olsun

Kapıdan çıktığında ya donmeyeceksin ya da gitmeyeceksin. Hadi diyelim bir iki kez geri geldin. Bunu surekli yapmak yalnis olmus. Sürekli gidip gidip dönmek yalnis. Eşin giderse de döner diye düşünüyor zaten. Siz kıskanç değilsiniz eşiniz aldatiyor gibi geldi bana. Allah yardimcin olsun inşallah.

Size geleceğini söyleyip sonra fikir degistiriyor 14 şubatta.. bir pasta var ortada 2 çay bardağı ile birlikte birde foto çekilmis.. ne hikmetse 14 Şubat Sevgililer gününde.. sizi sürekli evden kovuyor sonra hiç bir şey olmamış gibi almaya geliyor.. daha ne olsun hanımefendi? neyi bekliyorsunuz?

Himmm, bu arkadasimin bahaneleri bana hic yabanci gelmedi. Demek erkekler hep ayni yalana baş vuruyorlar

Pes doğrusu.. Okurken midem almadı. Yalanlar okyanusu mübarek.. Kahraman burada "kızım safsın sen, seni benden başka alan da olmaz 7/24 seni aldatsam baba evine gider gider dönersin" demiş ve yazarımız kahramanını hala yaşatıyor çok ilginç.. (dipnot; yazar:sen/kahraman:kocan)

Bizimle kafa buldugunu dusunuyirum konu sahibinin.
Arkadasim/arkadasimin yalanlarina inancak kadin kaldimi yaw.

Bence asla asla geri dönme alsitirmisisn geri donmeyr onu herseferinde geri doner zaten demistir bu sefer kaarli ol ver geri donme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…