Evden kovuldum...

Kızacaksın bahaneleri ve sonunda rest. Sizden çekinen insan sizi niye kovsun. Kesinlikle bir Çapanoğlu var bu işte. Kesinlikle yüz verme. Tükürdüğünü yalama seni gerçekten kaybetme korkusu yaşasın. Tipik seven,sevilen erkek hareketleri işte ne yaparsam yapayım yine benden ayrılmaz. Ama buna bir son ver ve onsuz olabileceğini göster. O da bu korkuyla yuzlessin

çok güzel suç bastırıyo maşallah daha doğrusu öyle sanıyo ama çoookkk ucuz numaralar bunlar. Adam bildiğin aldatıyo, ama kılıfını da hazırlamaya çalışıyo. Yemedin mi o zaman çirkeflik numarasına gireyim diyor. Yok canım uğraşma böyle tiplerle. Daha doğrusu sürekli aptal yerine konarak yaşamak istemiyorsan..

Ne arkadaşlar var şu dünyada 14 şubatı pastayla kutlayan bence şansını zorladığının farkında değil. Ciddi davran geri adım atma derim

Yaa gerçekten sonra boşan diye yazınca kk hatunları hep yıkıcı oluyor
Yahu adam hem yalancı hem seni aldatıyor bariz belli bulmuş senin gibi saf birini yahu biraz akıllı olun allah aşkına adam kendi yaşadıklarını yok benim değil arkadaşımın diyip durmuş sizde inanmışsınız bu adamdan adam bile denmez ya böylelerine hiç bir halt olmaz arkana bile bakma ailende arkanda daha ne istiyorsun hayır adamı yatakta bassan ben değilim arkadaşım diyecek kadar yüzsüz ayol bu adam.

Ailem baski yapmiyor hatta hicbir yorum yapmiyor,sen bilirsin diyorlar, o konuda sorun yok, yeni duzene gecmekten korkuyorum,sanki dunyam degiscek gibi geliyor
Dünyandan cok mu memnunsun peki ? Daha kötü ne olucak seni balkondan atmasını mı beklıyosun ?

Cok sacma madem evlenmeseydi
Sana suan gercekten anlam veremıyorum. Adamın bir tek direk sana senı aldatıyorum demediği kalmış. Sen onun senle neden evlendığıne anlamlı bir cevap bulmaya calısmaktansa , dönüp kendıne ben bunu nıye yapıyorum kendıme dıyerekten kendın için anlamlı bı hareket yaparak o evden kovulmadan kendın cıkman lazım. Pes dıyorum yanı. Bu ne özgüvensızlık aılen de sen bılırsın derken ne dıye bu ınsanla yuz göz oluyosun ?

Yapılacak belli. Hala sorman garip. Eşin aldatıyor, o tip erkekler bütün kadınları aldatır. Hiç birine sadık kalmazlar. Sütü bozuk. Ayrıl.

Valla ben böyle konuları okudukça iyice umudumu kaybediyorum.
Ülkenin gelecek neslini yetistirecek anneler böyle onursuz gurursuz davranmamali.

Eşim beni defalarca evden kovdu ben de çok sevdiğim için geri döndüm demişsin.
Yani bu sözün üstüne ne denilir ki ?
Sevgine sahip çık o mükemmel kocani asla bırakma maazallah başka kadınlar kapar.
Tabi ki bu muhteşem adamın muhteşem genleri de dünyaya yayilmali mutlaka en az 3 tane çocuk yap yuvani kurtar kardeş.
Hdkdldndbbslalej delirdim artık.

İster inanin ister inanmayin , maalesef bunlari yasadim, siz hic yanlis seylere inanmadiniz mi, hic hata yapmadiniz mi, insallah elestirdiginiz seyler basiniza gelir dogru mu anlarsiniz
Oooo isin beddua boyutuna gectik.. Ya peki tamam inandik diyelim o pijama o battaniyenin altina girerken sen nerdeysin eve geririp direkt battaniyenin altina mi sokmus esin. Copten aldigi o temiz!kadin pisamasini.

Siz de bunları yediniz mi? Bence kendinize yazık etmeyin,böyle bir ömür geçmez..Hakkınızda hayırlısı..

Evden defalarca kovulup geri dönmenizde hata. Bir olur hadi pişman olmuştur dönülür de defalarca dönmek nasıl bir şey?

Siz kararlı durun bence, kararsız ve arada kalmanızdan faydalanıyor, siz yuvam bozulmasın diye çabaladıkça o da ben herşeyi yaparım bir özürle tekrar barışırım mantığıyla yaşıyor. Siz kararlı olup dönmeyin hemen, çünkü evde bayan pijaması ve kurutma makinası çok saçma geldi gene de iftirayı sevmem. Siz akşamları arayın bakalım açıyor mu, sizi kovmasına anlam veremedim çünkü siz anasına babasına küfür mü ettiniz üstüne mi saldırdınız da sizi kovmaya hak görüyor? Sizin özgüven eksikliğiniz olabilir çok normal, bizim toplumumuzda kadınlar hep sen sus sen karışma modunda yaşadığı için kendi kararlarımızı verebilmek zaman alabiliyor. Fakat ilerde evladınızın da bu kavgalar evden kovmalar eşliğinde büyümesi hiç güzel olmaz ki birkaç yardım grubuna üyeyim, çocuk olunca terkeden boşanan erkekler o kadar çok ki bebekli kadın iş de bulamıyor haliyle başkalarından yardım bekliyor. Sadece sizin konuşmalarınıza bile tahammül edemiyor, arkadaşın da daha rahat ettiğini söylüyor. Sabahlara kadar ağlayan bebeğe, hastalıklara, sıkıntılara nasıl tahammül edecek? Siz doğru dürüst bir insansanız, kendinize bakıyorsanız her türlü yeni bir insanla bir yuva kurarsınız. Aile evine dönmek olarak görmeyin, yeni bir başlangıç olarak görün, ikinci evliliğinde mutlu olan çok insan var. Ama düzelme ihtimali varsa siz uzak durun belli ki aynı evin içindeyken olmuyor, belki boşanacağınızı anlayınca tövbe eder bırakır. Bırakmazsa da tek insan o değil dünyadaki. Kendinize güvenin, başkalarını değiştiremeyiz onlar ancak kendileri isterlerse değişebilirler, biz ancak kendimizi eğitebilir kendimizi geliştirebiliriz. Kendinizi geliştirmek için çabalayın. O değişmek istiyorsa yardımcı olun istemiyorsa zorlamayın, her koyun kendi bacağından asılır. Ayrıca aldatma olaylarında canımı sıkan detay şu, başka kişilerle olan eşten hastalık kapma ihtimaliniz de var. Bunu da düşünün aldatma olayından emin olmadan o eve geri dönmeyin. Şüpheyle yaşamak da psikolojinizi bozar, kendinizi mahvetmeyin, Allah size bu canı iyi ve güzel işler yapın diye verdi, bir insanın peşinde koşun diye değil.

Nasılsa öyle ya da böyle geri geliyorsun diye arsızlığın dibine dibine vurmuş adam. Bariz aldatıyor bu arada ve bu konuda inanılmaz beceriksiz ama sizi nasılsa kandırabildiği içinde baya açık oynamaya başlamış...
Ayrıl ve arkana bakma derim. Onunla mutsuz olacağına, onsuz mutsuz ol elbet bir gün geçer acısı.

Eger cocugun yoksa bence bu adamin kahrini cekme derim.sanada yazik bu ne ya afra tafra .tabikide soyleyecek ne haltlar karistirdigini.boyle bir insansa evlenmeseydide surekli gonlunu eglendirseydi.yazik yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…