• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dadanan çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani çocuğun annesini geçtim sizdeki nasıl bı rahatliktir ya tanımadığın etmedigin çocuğun senin evinde yatak odanda ne işi var. Ailesi belli ki normal değil normal olsa bu kadar çocuk tacircisi tecavuzcusu varken çocuğunu gözümün önünden ayırmaz. Bı gün çıksa gelse size dadansa iftira atsa napcaksiniz. Hem su virüs falan varken çocuğunuzu nasıl oynatır siniz. Aklımı kacircam birazdan.

Valla empati kurmaya çalıştım ama sizi yine de anlayamadım benim de çocuğum var annesinde habersiz kabul edeceğimi sanmam kimsenin çocuğunu dünyanın bin türlü hâli var çocuk geliyor siz de gelsikçe alıyorsunuz ve annesini hiç tanımıyorsunuz çocuğa değil de size şaştım ben

Hiç tanımadığınız çocuğu defalarca evinize almış olmanızin yanlışlığınin farkında bile olmamaniza inanılmaz şaşırdım.

Konu yemek, eşinizin sesten rahatsız olması falan değil burada. 🤦

Konu boyunca acaba neden annesine sormuyor, neden en azından annesinden izin almıyor diye düşünüp durdum. Ay kafayı yedirir bu konu bana.

Hiç tanımadığınız çocuğu defalarca evinize almış olmanızin yanlışlığınin farkında bile olmamaniza inanılmaz şaşırdım.

Aynen. Çocuk bunun anormal bir durum olduğunu nasıl anlayacak böyle giderse.

Ağzınıza sağlık ya👏

Ailesini tanımadıgınız cocugu evinize almak buyuk cesaret. Dusse kafasını vursa, yedıgı yemege alerjisi olsa falan basınız derde girecek vicdan azabı da cabası.
Cocugunu parkta gormeyınce merak etmeyen aileye ne dıyım bılemedım, ınsan neredeydin dıye sormaz mı? Dıyelım cocuk sizde oldugunu soyledi, belki siz ıyı ınsanlar degılsınız bu neyin guvenı aymazlıgı.

Cok sacma seyler.

Nasıl böyle bir riske girdiniz aklım almıyor.

Annesi kapınıza dayansa , oğlumu kaçırdılar , istismar var derse ne yapacaksınız ?

Ya da evinizde çocuğun başına bir şey gelse ?

Parktan eve giderken , o çocuğu götürürken hiç mi düşünmediniz , bunun anne babası nerede diye ? Bunu yapmam hiç etik değil diye geçmedi mi aklınızdan ?

Çok büyük suç bu, büyük ihmal.

Diyecek söz bulamadım size.
Ben getirmedim eve.Çocuk evi öğrenmiş kendisi geliyor.Annen burda olduğunu biliyor mu dedim kadın kendisi diyormuş onlara git diye sadece bizim eve değil başka evlere de gidiyormuş.Benim yaptığım mı suç annesinin tamıdağı evlere göndermesi mi

"Bi de gülerek ben geldiiim diyo.hoşgeldin dedim" şu kısım çok tatlı affedin

Çocuğu yanınızda alın ve evine birlikte gidin nedir ne değildir öğrenin hemen ön yargılı olmayın bana çok tuhaf geldi açıkçası anne baba nerede bu çocuğu koca gün niye arayan soran yok sizin üzerinize de küçük bir görev düşüyor herkes yorum yapıyor yabancı bir çocuğu eve sokuyorsunuz diye ama bence araştırılması gereken bir çocuk şayet siz iyi bir aile olmasanız o çocuğun başına kimbilir neler gelebilirdi yaşı kullanılmaya oldukça müsait o çocuğun başına en ufak kaza gelse o anneye babaya devlet çocuğuna bakmadığı için dava açıyor hatta gidin bir bakın sosyal kurumlara haber verilecek bir ailede yaşıyor bile olabilir lütfen bunu yapın çocuğu gerçekten merak ediyorum ben nasıl bir ailede diye

Annesi ile konustugunuzda degısen bırsey olacagını sanmıyorum. Umarsamayacagı bellıi.kapıyı acmayacaksınız bir daha eve almayacksınız. Kusura bakmayın ama siz alıstırmıssınız hele ki bu korona zamanı ne demek tanımadığınız ınsanın eve gırmesı. Tanıdıgnızın bıle girmemesi gereken zamandayız. Net olun oglunuzuda uyarın

Kimseyi evinize almayın ve annesini bile tanımıyorsunuz çocuğunuza örnek arkadaş bile değil çocuğu evine götürüp annesiyle konuşun bence

Konu boyunca acaba neden annesine sormuyor, neden en azından annesinden izin almıyor diye düşünüp durdum. Ay kafayı yedirir bu konu bana.
Öyle demeyelim artık annesiyle konuşmayı düşünme evresine geçmiş konu sahibi.

Hala emin değil ama olsun 😌

Ben getirmedim eve.Çocuk evi öğrenmiş kendisi geliyor.Annen burda olduğunu biliyor mu dedim kadın kendisi diyormuş onlara git diye sadece bizim eve değil başka evlere de gidiyormuş.Benim yaptığım mı suç annesinin tamıdağı evlere göndermesi mi

Çocuk evi nasıl öğrenmiş, siz de mi çocuğunuzu tek başına parka gönderiyorsunuz, sizden bağımsız mı geldi evinize?

Kadın zaten anormal ama siz de kabul ederek iyi birşey yapmamışsınız.

Öyle aileler var eski apartmanımızdan biliyorum.Yeter ki benim başımdan gitsin zihniyetinde ana babalar.Almayın eve.Dış kapıyı anahtarınızla kilitleyin anahtarı yanınıza alın uyurken.Evine dönünce annesi belki anlar istenmediğini..Yani benim beslediğim kumrularım güvercinlerim var 2-3 gün yem koymasam anında kesiyorlar gelmeyi bu insanoğlundaki şeyi bilemedim...

Almayın evinize yarın birgün kocanıza size iftira filan atarlar belli olmaz. Anlatamazsınızda ne işi var elin çocuğunun evinde derler. Kapıyı açın ,biz uygun değiliz biz gelip seni çağırırız diyip kapatın yüzüne kapıyı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X