- Konu Sahibi sabirli ol
Ben olsam çocuğun elinden tutar hadi yavrum senin evin nerede derdim annesine bir bakar durumu anlatırdım. belli ki çocuğun maddi durumu çok kötü ve aç geziyor. Ben iyi niyetli düşünüyor olabilirim. Siz bilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evim içine girme tabii kapı önünde konuş. Hatta yanına eşini de alabilirsin. Çocuğun yaptığı bu davranış doğru değil. Sizin gibi iyi niyetli biriyle karşılaşmış ya çocuğu alıkoyan biriyle karşılaşsaydıAyrıca parkta tabiki de annesini görürsem uyarıcam.
Ama evine asla gitmem neyle karşılaşacağımı bilmiyorum
Yanlış anlamayın da iyi niyetli misiniz safmisiniz anlayamadım tanımadığınız çocuk eve alınır mı hiç böyle şey duymadım. Çocuğun annesi de hepten tuhaf olacak iş mi buMerhabalar,oğlumun arada sırada parkta oynadığı bir çocuk var.Bu çocuk bir kaç defa oğlumla bize geldiler bu arada oğlum 6yaşında diğer çocuk 7 8 yaşkarında.neyse bize geldiklerinde oynarlar yemeklerini filan yediririm ama bu çocuk geldim mi gitmek bilmiyor hava kararan kadar oturur,evde kafasına göre takılır sesimi çıkarmam.
Annen merak eder seni hadi artık git diyorum gitmiyor resmen zorla gönderiyorum bu arada annesini de tanımıyorum.
Daha sonraki günler hergün günde 2 3 defa gelmeye başladı. Çocuk akşama kadar bizde annesi çıkıp da çocuğum nerde demiyor nezaman gelse açım diyo annen sana yemek yapmıyor mu diyorum yoo 2 gün önce yapmıştı ama bugün yapar mı bilmiyorum diyo.Dün 3 defa kapıya geldi her zaman müsait olmuyorum özellikle açmadım kapıyı.Eşimde home offis çalışıyor açıkcası rahatsız oluyor gürültüden.
Neyse bu sabah yatak odamda yatağımın yanında buldum çocuğu.uyuyordum sabah 10.kapıya vurmuş oğlumda açıyo hemen kapı kilitli ama açmış.Bi de gülerek ben geldiiim diyo.hoşgeldin dedim kahvaltı hazırladım yedik beraber,biraz oynadılar oğlumla,sonra evine gönderdim.
Öğlen tekrar kapı çalıyo ve çocuk tekrar bizim evde. karnım acıktı dedi tekrar yemek hazırladım yedi.
Asıl çıldırdığım nokta bu çocuk oğluma diyor ki hadi banyoya gidelim dişlerimizi fırçalayalım bende mutfaktaydım hemen koştum bir baktım benim diş fırçamı almış dişini fırçalamaya çalışıyo oğlum da hayır o annemin diş fırçası onu ağzına süremezsin diye bağrıyo.neyse biraz kızdım sakın başkasının fırçasını bi daha ağzına sürme dedim hadi annen merak eder sen evine git dedim
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Ben bu çocuğun ayağını nasıl kesebilirim gerçektende evden çıkmaz oldu kapıyı açmasam yumrukkarıyla vuruyo açana kadar ayrılmıyo.Annesiyle konuşmayı düşünüyorum artık.
Hala tanımadığın çocuk diyorlar ya...Yanlış anlamayın da iyi niyetli misiniz safmisiniz anlayamadım tanımadığınız çocuk eve alınır mı hiç böyle şey duymadım. Çocuğun annesi de hepten tuhaf olacak iş mi bu
Hala tanımadığın çocuk diyorlar ya...
Lütfen konuyu ucundan,ortasından okumadan yorum yapmayın ya gerçekten de çok sıkıldım...
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz etiketleme yapamadım yöneticilere konumun kapanmasını istiyorum..
Lütfen konuyu ucundan,ortasından okumadan yorum yapmayın ya gerçekten de çok sıkıldım...
Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz etiketleme yapamadım yöneticilere konumun kapanmasını istiyorum..
Çocuğu eve almak ona iyi davranmak mi oluyor? Tam aksine tanımadığı birinin evine gitmemesi gerektiğini annesi öğretmemiş zaten, siz de pekiştirmiş oluyorsunuz. Eve alma demek çocuğu azarla gönder demek değildir. Gerekirse çocuğun ailesiyle iletişim kurulur yarın yanlış kişilere de aynı şekilde güvenmesin diyeBenim anlamadığım burda yorum yazan çoğu üye arkadaşım anne ve anne olmak çocuklarına duydukları bağımlılığı arttırıp bencilleştirmiş onun da bir çocuk olduğunu fark bile edememişler belki o sizin çocuğunuz olabilirdi kimse ailesini seçmiyor maalesef. Sert elestilerde bulunan suçlayıcı konuşan bireyler psikolojide bile sevgisiz bir ortama sahip olmalarından ya da hayatlarında psikolojilerini etkileyen ciddi problemlerden kaynaklı saldırgan davranışlar gösterdiğini savunur. Evet çok fazla art niyetli insanlar var ve sürekli gözetim şüphecilik bilinç altını yoruyor kişiyi agresif yapıor olabilir ama sağlıklı bireyler yetiştirmek için sağlıklı anne baba olmak zorundayız. Bu kişilerin bu kadar çok olması tamamen hukuk sistemi ile alakalı insanlar artık kötü düşünmekten insan olmanın gerekliligini unuttu oysa iyilik yapmayan birini mutlu etmeyen bi insanın duygusal olarak bencilleşmesine sebep olur ve birine bi su almış olmak çok büyük iyilik yaptığı hissiyatını oluşturur oysa birini mutlu etmek kişiyide mutlu eder. Bu kadar pislik insanların olması olay adaletsiz bir ülke olması ve bu insanların psikolojilerini etkiliyor artık
Aynı sitede oturuyoruzu daha sonraki mesajımda belirtmiştim..şimdi çocuk nasıl tanınır
annesini babasını tanımadığım, oturduğu evi bilmediğim çocuğu tanımıyorumdur
çocuğun adını bilmek onu tanımak değil
konunun başında aynı sitede oturuyoruz cevabı da yok
hatta arkadaşlar Suriyeli vs olabilir mi dedi
şimdi çocuğu tanıyorum annesini tanımıyorum diyorsunuz
yani parkta her gün oynayan ve benim balkondan gördüğüm çocukları tanıdık mı kabul etmem gerekecek
neyseMune konu sahibi konusunun kapanmasını rica ediyor
Siz de 15 yaşındakine 6 yaş çocuğunu emanet ettiğinizi yazdınız. Suçlamadan önce bi dönün kendinize de bakınAyrıca annesiyle konuşmanın hiç bişeyi değiştireceğini düşünmüyorum.çocuğunun sürekli başka evlere gittiğini biliyormuş zaten.
Dün 2 yaşındaki bebeğini parka bırakmış yanında sadece 7 yaşındaki abisi var ve kadın ortalarda yok.Böyle bir kadına ne kadar anlatsanız boş.
Parka gelen yaşıt çocukların tamamının adını bilirim, sitesini bilirim, anne veya anneannelerini de tanırım. Ama o çocuklar bana yabancı. Evime gelemezler. Tanıdığım çocuklar değiş. Tanıdığım çocuk, annesini babasını yakından tanıyıp karşılıklı evlere gittiğimiz aile dostlarımız oluyor.Çocuğun davranışlarının hiçbiri anormal değil. Neticede çocuk. Mantıksız davranan iki kişi var bu hikayede ikisi de anneEbeveynini tanımadığın çocuğu hangi hakla hizmet evine alıyorsun?
Gerçekten de komiksin yaaSiz de 15 yaşındakine 6 yaş çocuğunu emanet ettiğinizi yazdınız. Suçlamadan önce bi dönün kendinize de bakın
edilmez.Gerçekten de komiksin yaa
15 yaşa çocuk emanet edilmez mi
Eskiden o yaşta anne oluyordu insanlar resmen saçmaladın
Kesinlikle katılıyorum. Çocuğun eve gidebilmesi için anneyle tanışmak bile yetmez. Aile Hakkında az çok Bilgi sahibi olacak görüşmek de gerekirParka gelen yaşıt çocukların tamamının adını bilirim, sitesini bilirim, anne veya anneannelerini de tanırım. Ama o çocuklar bana yabancı. Evime gelemezler. Tanıdığım çocuklar değiş. Tanıdığım çocuk, annesini babasını yakından tanıyıp karşılıklı evlere gittiğimiz aile dostlarımız oluyor.
Annesini babasını görmeden sadece her gün parkta denk geldiğin çocuk yabancıdır. Siz yabancı bir çocuğu eve alıyorsunuz
Çocukları elimde büyüyen üç arkadaşımız var, üçünün çocuğu da sık görüştüğümüzden bizi bilirler. Emanet verseler alırım ama içim de hiç rahat etmez. Çocuğa bir şey olsa diye korkarım yani. Bu kadar gamsızlık da çok şaşırttı. Burada yemek yedirdi diye doğru olduğunu savunanlara da hayret ettim. Aileden yana endişe varsa çocuğa yemek vermek yerne sosyal hizmetlere ihbar da bulunursun. Ama evine almazsın.Kesinlikle katılıyorum. Çocuğun eve gidebilmesi için anneyle tanışmak bile yetmez. Aile Hakkında az çok Bilgi sahibi olacak görüşmek de gerekir
Siz de 15 yaşındakine 6 yaş çocuğunu emanet ettiğinizi yazdınız. Suçlamadan önce bi dönün kendinize de bakın
Onlara kalsa 25 yaşında da emanet edilmez böylece kendi işini yapamayan ileride hiç bir şeyi tek başına yapamayan çocuklar yetiştirirler15 yaşındaki çocuk 6 yaş çocuğa çok rahat bakabilir.
ben kamuda çalışıyorum pandemi dolayısıyla okullar kapandı bakıcılar işi bıraktı falan. arkadaşlarım bırakıyorlar 12 yaşından itibaren olan çocuklarına 6-7 yaş çocuklarını.
15 yaş baya genç kız genç delikanlı.