- 3 Nisan 2014
- 36.498
- 149.300
- 798
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencil
Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencil
Seni seviyorsa kaybetmekten de korkar. Blöf yap bence.Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencil
Çocukları düşündüğünüz için teşekkürler rehberlik hocası ile görüştüm zaten çocuklarla düzenli olarak görüşüyor ayrıca bana da çocuklara davranış konusunda yardımcı oluyorgerçekten her yaptığınız yorumda o çocuklara daha çok üzülüyorum
sanki şu an düşünmüyorlar mı kendilerini suçlamıyorlar mı sizce
onlara yaptığınız açıklama çok kötü
bari hiç olmazsa rehber öğretmelerine durumu anlatın da destek alsınlar
Böyle insanlar sevemez mi yanitdk 1. sıfat Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan
bencilse sevmiyor işte kendinizi kandırıyorsunuz..
kadın olmak zor ama bu açıdan değil.@Jessey senin yorumlarını genelde takip ediyorum ve beğenirim de.. olması gerekeni söylüyorsun çoğu zaman. Sert bi pencereden bakıyorsun olaylara.. anladığım kadarıyla bekarsın. Bende bekarken en ufak şeyde kestirip atarım derdim. Hatta evliliğimin ilk yılları da öyleydi. Her hatasında kafamda boşanma senaryoları dönerdi. Ama işte yıllar geçtikçe, çocuklar büyüdükçe, düzenler oturdukça bu çok zorlaşıyor. Şimdi konu sahibi ailesine boşanmak istiyorum dese neden diyecekler eve geç geliyor dicek. Ee eve bakıyor mu, seni dövüyor mu, para veriyor mu?? Daha ne istiyorsun dicekler? Sevgisizim dese kimse anlamıcak. Bulmuş ta bunuyor dicekler.. bu ülkede hatta bu dünyada kadın olmak çok zor..
aslında konu nereye gidiyor şuan biliyor musunuz?Böyle insanlar sevemez mi yani
Böyle insanlar sevemez mi yani
Siz gerçekten sizi sevdiğine inanıyorsanız daha denecek bir şey kalmadı söylenecek.. Neden bir adam ailesiyle zaman geçirmesin siz nesiniz çantada keklik mi? Sizin bir kere kendinize saygınız yok.. Eşinizin sevgisi olsa her akşam arkadaşlarıyla goy goy yapacağına sıcak yuvasında eşiyle çocuklarıyla zaman geçirir.. Azcık mantıklı olun.. Evlatlarınıza yazık değil mi ya sevgisizlikten o çocuklar da aynen büyüdüklerinde hayatlarına alacakları kişileri nasıl sevmeleri gerektiğini bilemeyecekler.. Baba her akşam sokakta anne desen ezik bir ruh hali içinde.. Tamam boşanmayın ama bi silkelenip kendinize gelin öyle mektupla ağlamayla sızlamayla olmaz o.. Dedim size kıssasa kıssas yapın diyr müsade etmez daha da huzursuz oluruz dediniz.. Olmazsınız efendim daha huzursuz olmazsınız tavrınızı koyarsınız bundan sonra böyle dersiniz... Ama siz pasifsiniz pasif.. Bir kere teklif dahi etseniz deseniz ki bunda sonra ben de çıkacağım ayrı ayrı takılacaksak kabul mü o bile yeter ben napıyorum demesine belki.. Ama siz hiçbir icraat yapmadan onun kendiliğinden düzelmesini bekleywrek kendinize bu hayatı reva görüyorsunuz.. E biz ne diyelim şimdi?Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencil
Evet hep böyleydi ama son sıralar iyice abarttı. Önceden yanlış bir şey yaptığının farkında idi şimdi ise her şeyi yaparım sen bana karışamazsın havalarında
Yetiştirilme tarzı , aile yapısı ve arkadaş çevresi bunda çok etkili.O algısı kapalı şuan ne yapsa anlamaz sevgisizliğinden değil bence sorumsuzluğundan rahatına düşkünlüğünden olabilir..Ama o sizi sevmiyor, ne sizi ne çocuklarını.
Gercekten seven adam koşa koşa gelir evine, eşiyle, çocuklarıyla gecirecegi her dakika kiymetlidir onun icin. Sizinki evde olmaya tahammul edemiyor.
benim tanıdığımın eşi böyle 20 yıldır evliler 21 yıl adam eve yemek yemeye gelir akşam sonra çıkar gece 12 1 de gelir.tek başına tatil yapar adam.evin eksiğini tamamlar parasız bırakmaz başka kötü huyu yok der arkadaşım.çok konuştu anlamadı adam artık bişey demiyor.İnanın çok kötüyüm. Konuyu açıp açmamakta da tereddüt ettim zaten şu an çok kötüyüm bazıları çok kırıcı yorumlar yapabiliyor. Bi akla bir çözüm yoluna ihtiyacım var artık. Eşim eve sürekli geç geliyor, arkadaşlarıyla dışarda vakit geçiriyor. İki çocuğum var. Baba gel artık eve, özledik demelerine rağmen yine de gelmiyor, geç geliyor. Aldatıyor falan demeyin arkadaşları ile takıldığından eminim. Çocukların ve evin her türlü sıkıntısı ile ben uğraşıyorum ama çok yoruldum artık. Konuştum, dua ettim, bağırdım çağırdım, konuşmadım, sustum, ağladım, umrumda değil gibi davrandım, yazı yazdım, her yolu denedim ama yok yok yok düzelmiyor, düzelmiyecekte. Sen bana karışamazsın falan diyor her konuşmanın sonu kavga ile bitiyor inanın çok yıprandım artık
Bende zaten eşinin ne konu sahibini ne de çocukları sevdiğini düşünmüyorum. . Konu Sahibi platonik takılıyor. İlk başta boşanmayı istiyor ama ortamı müsait değil diye düşündüm ama o eşini sevdiğini ve onunda kendini sevdiğini ısrarla söyleyince bize de söylenecek bişey kalmıuor. Eşiyle konuşup evi terk etmesi lazım yada eşini eve almaması.. sonra seviyorsa barışamak için çabalar o zamanda aile terapisini şart koşarak barışır. Bide beyefendi senden başka kimsenin eşi mesaj atmıyor diye trip atmış ya yuhh diyorum.kadın olmak zor ama bu açıdan değil.
kadın olmayı zor hale getiren zaten biz kadınlarız.
aynı masada yemek yiyemediğim bir insanı sevmem,sevemem.
onun da beni sevdiği yalanını söylemem kendi kendime.
bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok.
güçsüzlükle alakası var.kendini ezdirmekle alakası var.
çok üzücü.sadece bir kişi değil üç kişi mahvoluyor.
çocukların babasız geçen zamanları geri gelecek mi?ya da gencecik bir kadının çocuklar uyuduktan sonra kocasıyla elele sessiz sakin film izleme keyfi geri gelecek mi?
hayır gelmeyecek.
bu zorunlukluk değil.bu bir seçim.konu sahibi bunu kabullenecek.başka yolu yok.
ama bu seçimiyle çocuklarının hayatına da müdahale etmiş oluyor.
bencil bir eş var karşımızda konu sahibine göre.ama diğer tarafta da bencil bir anne var bence.
sadece seviyor diye çocuklara bu hayatı yaşamaya mahkum eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?