Eve gel artık

Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencil

Adam sizinle vakit gecirmek istemiyor farkinda misiniz? Arkadaslarini size tercih ediyor. Sizi gectim cocuklariniza karsi tavri da bu. Kiyaslamaya girmek istemiyorum ama normal babalar aksam cocuklariya yemek yemek, oyun oynamak, masal anlatip uyutmak isterler. Esleriyle sohbet etmek film izlemek, hicbir sey yapmadan elele oturmak isterler. Ben her gun keyfi olarak evine gec gelen bir adamin ailesini sevdigine asla ikna olamam. Bu bencillik degil, bu evden sıkılmak, disarda daha mutlu olmak vs vs

Her akşam çıkmaya alışmışsa zor
Çocuklar seni özlüyor hafta da bir akşam bizimle ol diye başlasanız değişime olmaz mı?
Zamanla çoğaltırsınız

Çocukları düşündüğünüz için teşekkürler rehberlik hocası ile görüştüm zaten çocuklarla düzenli olarak görüşüyor ayrıca bana da çocuklara davranış konusunda yardımcı oluyor

kadın olmak zor ama bu açıdan değil.
kadın olmayı zor hale getiren zaten biz kadınlarız.
aynı masada yemek yiyemediğim bir insanı sevmem,sevemem.
onun da beni sevdiği yalanını söylemem kendi kendime.
bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok.
güçsüzlükle alakası var.kendini ezdirmekle alakası var.
çok üzücü.sadece bir kişi değil üç kişi mahvoluyor.
çocukların babasız geçen zamanları geri gelecek mi?ya da gencecik bir kadının çocuklar uyuduktan sonra kocasıyla elele sessiz sakin film izleme keyfi geri gelecek mi?
hayır gelmeyecek.
bu zorunlukluk değil.bu bir seçim.konu sahibi bunu kabullenecek.başka yolu yok.
ama bu seçimiyle çocuklarının hayatına da müdahale etmiş oluyor.
bencil bir eş var karşımızda konu sahibine göre.ama diğer tarafta da bencil bir anne var bence.
sadece seviyor diye çocuklara bu hayatı yaşamaya mahkum eden

Böyle insanlar sevemez mi yani
aslında konu nereye gidiyor şuan biliyor musunuz?
burda bir konu açılır kocam şöyle yaptı,böyle yaptı diye.
sonra biz başlarız yanlış yapıyorsun,kocan hatalı vs. vs.
baktınız ki kocaya yükleniyoruz biz hemen konu sahibi yumuşar.
ama kocam beni seviyor....

şimdi konu oraya gidiyor gibi hissettim ve yazdığım bunca şeyden rahatsız oldum.
evet çok acı ama böyle insanlar sevemez.
neden biliyor musunuz?sevgi emek ister çünkü.
seven insan sevdiği insanı ağlatmaz.bir gözyaşına dünyayı yakar.
aslında bunları siz de biliyosunuz ama kurduğunuz dünya ya inanmaya çalışıyorsunuz.
lütfn gerçekleri görün.
boşanın diyemem ama bu şekilde olmaz.hiç sağlıklı değil

Beni sevdiğine inanıyorum sadece çok bencil
Siz gerçekten sizi sevdiğine inanıyorsanız daha denecek bir şey kalmadı söylenecek.. Neden bir adam ailesiyle zaman geçirmesin siz nesiniz çantada keklik mi? Sizin bir kere kendinize saygınız yok.. Eşinizin sevgisi olsa her akşam arkadaşlarıyla goy goy yapacağına sıcak yuvasında eşiyle çocuklarıyla zaman geçirir.. Azcık mantıklı olun.. Evlatlarınıza yazık değil mi ya sevgisizlikten o çocuklar da aynen büyüdüklerinde hayatlarına alacakları kişileri nasıl sevmeleri gerektiğini bilemeyecekler.. Baba her akşam sokakta anne desen ezik bir ruh hali içinde.. Tamam boşanmayın ama bi silkelenip kendinize gelin öyle mektupla ağlamayla sızlamayla olmaz o.. Dedim size kıssasa kıssas yapın diyr müsade etmez daha da huzursuz oluruz dediniz.. Olmazsınız efendim daha huzursuz olmazsınız tavrınızı koyarsınız bundan sonra böyle dersiniz... Ama siz pasifsiniz pasif.. Bir kere teklif dahi etseniz deseniz ki bunda sonra ben de çıkacağım ayrı ayrı takılacaksak kabul mü o bile yeter ben napıyorum demesine belki.. Ama siz hiçbir icraat yapmadan onun kendiliğinden düzelmesini bekleywrek kendinize bu hayatı reva görüyorsunuz.. E biz ne diyelim şimdi?

Aman gelmezse gelmesin çokta lazım dı sanki otur çocuklarınla madem aldatma dışından eminsin o kadar takıp üzme kendini umursama bak gelir o zaman

Ama o sizi sevmiyor, ne sizi ne çocuklarını.
Gercekten seven adam koşa koşa gelir evine, eşiyle, çocuklarıyla gecirecegi her dakika kiymetlidir onun icin. Sizinki evde olmaya tahammul edemiyor.
Yetiştirilme tarzı , aile yapısı ve arkadaş çevresi bunda çok etkili.O algısı kapalı şuan ne yapsa anlamaz sevgisizliğinden değil bence sorumsuzluğundan rahatına düşkünlüğünden olabilir..
Onun kafasına saksı düşmeden anlamaz.Bence ailesiyle bu durumu paylaş bir aile terapisine gitmeyi öner.Çok ciddiyim bunun sonu ihanete kadar gider tamiri çok zor olan yollara girmeden önlem almak lazım

En iyisi odanızı ayırın çocuklarınızla kendinize düzen kurun ona yokmuş gibi davranın ve bence çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durun bu hayat böyle geçmez . Bu tarz insanların düzelmesi çok zor allah sabır versin size .

benim tanıdığımın eşi böyle 20 yıldır evliler 21 yıl adam eve yemek yemeye gelir akşam sonra çıkar gece 12 1 de gelir.tek başına tatil yapar adam.evin eksiğini tamamlar parasız bırakmaz başka kötü huyu yok der arkadaşım.çok konuştu anlamadı adam artık bişey demiyor.

Borca sokun gidemez parası olmayinca. Bizde yıllarca babamı bekledik gece 1 lere kadar özellikle maaş alınca vınnn. Şimdi borcu var gerçi hastalıkta vurdu hep evde.

Vazelin005 ikinizin de sevgi anlayışı ilginç.
kocan ne senin ne çocuklarının hislerini umursamıyor ama seviyor diyorsun.
sen çocuklarına mı üzülüyorsun kendine mi?
seni ağlatan, çıldırtan adamı nasıl çok seviyorsun ki?
misal benim eşim işte bile çocukları beni özlediğini telefonundaki fotoğraflara baktığını söyler.

bu mu sevgi, kocanınki mi?

kocan evden kaçıyor. önce bunun nedenini bul. senden mi soğudu, evlilikten mi? iyice düşün taşın.
sadece bencil ve huysuzsa ya katlanacaksınız çocuklarla ya da gerekeni yapacaksın.

ya da o yok gibi yaşayacaksın.
ona kahvaltı, akşam yemeği, çay vz verme. sabah o gitmeden kalkma,gece o gelmeden yat. kavga ederse o da değiştir. sen zaten yoksun bu evde neyin hesabını soruyorsun dersin.

ama yapamazsin çünkü kahretsin ki çok seviyorsun.

Bende zaten eşinin ne konu sahibini ne de çocukları sevdiğini düşünmüyorum. . Konu Sahibi platonik takılıyor. İlk başta boşanmayı istiyor ama ortamı müsait değil diye düşündüm ama o eşini sevdiğini ve onunda kendini sevdiğini ısrarla söyleyince bize de söylenecek bişey kalmıuor. Eşiyle konuşup evi terk etmesi lazım yada eşini eve almaması.. sonra seviyorsa barışamak için çabalar o zamanda aile terapisini şart koşarak barışır. Bide beyefendi senden başka kimsenin eşi mesaj atmıyor diye trip atmış ya yuhh diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…