Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin değil bizim akrabamız kuzenimiz tam okumadınız sanırım .Yatma konusunda hakli. Esinizin akrabasi niye sizin abinizle ayni odada uyusun ki ne munasebet. Sizin bunu sormaniz bile abes bence. Ben olsam bende yatmam.
Oda uzerinden dusuncelerimizi ifade ettik. Ayni odada yatmak istemeyebilir. Sahsen bende sizden bunu rica edebilirdim. Normal karsiliyorum misafirinizin ricasini.Kızlar yanlış anladınız beni ya tabikide aynı yatakta yatmıcaklar Allah korusun . Sadece aynı oda .
Oda yanlış hiçde böyle bişey duymadım yani ya yanlız yatar bi odada yada kızlar erkekler ayrıKızlar yanlış anladınız beni ya tabikide aynı yatakta yatmıcaklar Allah korusun . Sadece aynı oda .
Yok hayır asla kötü niyetli biri değilim benden yaşça küçük sadece verdiği ukala cevaplar sinirimi bozdu . Akşama kadar yaşadığımız bir çok şey oldu haklısınız bu konuda buraya patladım .Aynen bencede sen kıza gıcık olmuşsun ne dese fesatlık arayacakmışsın bence o Zaman'da kız kocamla benim yattığım odada kalmak istedi sizce neden diye soracaktın![]()