Eve Gelen Misafir

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
.............................................

Son düzenleme:
Yatma konusunda hakli. Esinizin akrabasi niye sizin abinizle ayni odada uyusun ki ne munasebet. Sizin bunu sormaniz bile abes bence. Ben olsam bende yatmam.
Eşimin değil bizim akrabamız kuzenimiz tam okumadınız sanırım .

Bizimle beraber salonda yat yada abimle odada demişsin bence çok haklı yatamam senle yatalım demiş ne war ki bunda salonda sen eşinle yatacağına göre bizimle demişsin oda eşin war diye rahatsız olmuş abinle odada yatmasıda normal değil bence.
Eskiden bizde yatardık erkek çocuklarıyla yatakta ama şimdi yanlış bence geçen biri yeğenim erkek biri kuzenim kız ikiside 8 yasında bizde kaldılar beraber yatmak istediler yatırmadım walla.
Kızda gayet haklı bence siz olsaydınız kabul edermiydiniz

Hayır aslında senin demen lazım biz beraber yatalım diye kocanla aynı salonda yatmasıda hiç normal değil şu dewirde.

Kızlar yanlış anladınız beni ya tabikide aynı yatakta yatmıcaklar Allah korusun . Sadece aynı oda .

Kuzeniniz rahatsız olmuş ki abinizle aynı odada uyumak istememiş bence kuzeninizin sizinle uyumak isteme talebi normal .

Kızlar yanlış anladınız beni ya tabikide aynı yatakta yatmıcaklar Allah korusun . Sadece aynı oda .
Oda uzerinden dusuncelerimizi ifade ettik. Ayni odada yatmak istemeyebilir. Sahsen bende sizden bunu rica edebilirdim. Normal karsiliyorum misafirinizin ricasini.

Aynen bencede sen kıza gıcık olmuşsun ne dese fesatlık arayacakmışsın bence o Zaman'da kız kocamla benim yattığım odada kalmak istedi sizce neden diye soracaktın:KK48:

Aynen bencede sen kıza gıcık olmuşsun ne dese fesatlık arayacakmışsın bence o Zaman'da kız kocamla benim yattığım odada kalmak istedi sizce neden diye soracaktın:KK48:
Yok hayır asla kötü niyetli biri değilim benden yaşça küçük sadece verdiği ukala cevaplar sinirimi bozdu . Akşama kadar yaşadığımız bir çok şey oldu haklısınız bu konuda buraya patladım .

Lafa gelince kuzenler kardes diyenler simdi buna tepki gosterirler ne munasebet diye neyse olacak is mi abinle beraber yatmalari.Bosuna sinir olmussun.

Back
X