Eve Gelen Misafir

Yok hayır asla kötü niyetli biri değilim benden yaşça küçük sadece verdiği ukala cevaplar sinirimi bozdu . Akşama kadar yaşadığımız bir çok şey oldu haklısınız bu konuda buraya patladım .
Sen kıza gıcık olduğundan takılmışsın o kadar kızın yaptığı olması gerekenmiş aslında senin düşünmen gerek ama kız düşünmüş. Neyse sonuç olmadı gerektiği gibi olmuş sende takılma o kadar kız atarlı falan ama düzgün kızmış valla helal olsun

Sen kıza gıcık olduğundan takılmışsın o kadar kızın yaptığı olması gerekenmiş aslında senin düşünmen gerek ama kız düşünmüş. Neyse sonuç olmadı gerektiği gibi olmuş sende takılma o kadar kız atarlı falan ama düzgün kızmış valla helal olsun
Aynen dediğin gibi benim düşünmem gerekirdi sabahki sinirimi çıkardım yanlış konuda .

Ensestin, istismarın, tecavüzün ve pedofilinin hiç olmadığı kadar attığı günümüz Türkiyesinde gayet normal bir istek. Bence haklı.

Kızlar yanlış anladınız beni ya tabikide aynı yatakta yatmıcaklar Allah korusun . Sadece aynı oda .
Ods da olsa fark eder mi?
Boşuna doldurma kendini kızın yası sizden kucuk olabilir ama sizden usturuplu dusunmuş

Kucuk bi puruz yasanmis.
Ama simdiye kadar kk da gordugum en alcak gonullu uyesiniz. Hemen kabul ettiniz hatanizi. Sizi kutluyorum burdan.

Nasil yani abimle odadami yat dedin ? Kiz hakli hemde 100% hakli.. neden abinle ayni odada yatsin yahu.. akil var mantik var yani ..

Back
X