Eve gelen misafire dert oldum

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Sorun denecek kadar önemli olmayan ama can sıkan bi arkadaş hakkında fikirlerinizi bekliyorum.Yeni evimize hayırlı olsuna Ailecek görüştüğümüz orta halli arkadaşlarımız vardı orta halli diyorum çünkü konuya gireceğim onlarda 2 çocuklu.
xx bayan sürekli sorular sordu işte çocuklara ne yediriyosun ne alıyorsun ne yapıyosun gb didikledi ama hiç bir art niyet aramadım hani öyle muhabbetine soruyor sandım daha sonra evden konu açtı kiralara zam geldi yeni bir ev bulduk taşınacağız ev alamadık çünkü herşeyimizi kendimiz yaptık gibi Allah biliyor ya üzüldüm olur sizinde nolcak dedim ne denirdi bu durumda.
sonra beni aradı kiralık ev bulduklarını falan anlattı çok güzel böyle lüks gb saçma sapan cümleler kurdu bizimde yeni aldığımız ev 2 katlı müstakil villa bahçeye mini bi park kurduk atlar salıncak kaydırak vs bunları da gördü ama kendimi kötü hissettim işte bizde kredi çektik gibi saçmaladım halbuki kime ne¿
Eşimde sonradan kızdı zaten neden boyle soyledin diye kendimi iyi hissetmek istedim çünkü üzüldüm haline dedim ama bunun dışında hiç konuyu açmadım neyse uyku düzeniniz nasıl dedi canımız nasıl isterse diye bir cümle kurdum bu hanıma dert olmuş ertesi sabah kalktım sosyal medya hesabındaki paylaşımları ana sayfama düştü aynen şu şekilde = BEN ÇOCUKLARIMIN GELECEĞİNİ KENDİ RAHATIM İÇİN HARCAMAM KEYFİM İÇİN ONLARDAN KISIP BORCA GİRMEKTENSE BU HAYATTA MUTLUYUM KENDİ KEYFİME GÖRE DEĞİL ÇOCUKLARIM İÇİN EN İYİSİNİ YAPAR ERKEN YATIRIR KALDIRIRIM. yazmış şok oldum hemen msj attım haddini aştırmam sana bu konularda asla için rahatlicaksa en iyi anne sen ol öyle bil geri dur az dedim teşekkür ederim bende biliyorum bunu zaten tatlım yazdı e art arda çocuklarının doğumundan bugüne sürekli paylaşmaya başladı ertesi gün tekrar yazdı napıosn diye cvp vermedim
Resmen canımı acıtmak için laf aramış açık aramış bu yazdıkları çok anlamsız
şimdi soruyorum bu konu burda kapanmalı mı¿ zaten samimi olmam asla ama geri mi durayım bir şeyler yeri zamanı geldiğinde söylemeli miyim?
Siz olsaydınız..

Ne saçma muhabbet hem geri dur haddini bil demissiniz sonra o da evet en iyi anne benim demiş sonra napiyosun demiş ne yapayım diyorsunuz
Saçma bi muhabbet de benim nerde saçmaladığımı anlamadım bi muhannet kuracak kadar da yazışma olmadı

Siz mesaj atmakla hata etmişsiniz böyle aşağılık kompleksli insanları umursamamak o kadar delirtiyo ki hiç üzerinize bile alınmadan onu yok sayarak devam etmeniz gerekiyordu tavşan dağa küsmüş misali yapmalıydınız hata etmişsiniz ama olsun budan sonra yok sayın kudursun

Ama bende sinirleniyorum hanqi kadın anneliği sorgulanmasından hoşlanır benimde rahatsızlık duyduğumu ve kızdığımı bilsin istedim=(

Saçma bi muhabbet de benim nerde saçmaladığımı anlamadım bi muhannet kuracak kadar da yazışma olmadı
Kadına evi krediyle aldığınizi soylemeniz misal storysine msj atmanız isim cisim yok boşver sonra arana mesafe koyarsın. Bide ne yapsam diye sormaniz koşarak uzaklaş

Evet Çocuklardan girmesi beni çoook kızdırdı
Bi arkadaşım sürekli bacaklarıma iltifat ederdi. İşte çok güzel çok düzgün ince benimkiler kalın falan diye.. bende üzülmesin diye ya benim de göbeğim var dedim. Bi baktım o günden sonra sürekli göbeğimle dalga geçiyor. Üzülmesinler diye kendi eksiklerimizi gösterdiğimizde üste çıkacak yer gösteriyoruz.

Kadına evi krediyle aldığınizi soylemeniz misal storysine msj atmanız isim cisim yok boşver sonra arana mesafe koyarsın. Bide ne yapsam diye sormaniz koşarak uzaklaş
Yalan söyledim üzüldm çünkü ne biliyim iyi niyetli asla böyle birşey beklemezdim

Ama bende sinirleniyorum hanqi kadın anneliği sorgulanmasından hoşlanır benimde rahatsızlık duyduğumu ve kızdığımı bilsin istedim=(
İşte böyle insanlar bundan besleniyo malesef, ne kadar sinirlensen de sen kimsin ki senin dediğin lafını sallıcam ben modunda takıl işte bu insanların noktası bu, önemsenmemek, seni sinirlendirmekle bile kendini önemli görüp mutlu olmuştur o emin ol

Çool doğru!!!

Benide sonra bende hevesliyim kim heves etmez yeni bi eve bu bizim hakkımız emeğimiz sonuçta bunu da ezdirmek istemiyorum
Bu karakterde bir insan siz ne söyleseniz de dertlenmez hatasını anlamaz. Onun seviyesine indiğinizde kalırsınız hatta bi de densiz laflar edip üste çıktığını sanıp kıvançlanır iyice moraliniz bozulur. Boşverin o yokmuş gibi davranın zaten o da biliyor sizin hayatınızın maşallah yolunda gittiğini içten içe ona kinleniyordur zaten kinlensin dursun hayatı kendi kendine zehir etsin

Bende de vardı bi tane bu tipten, o kadar umursamadım ki kız dayanamadı patladı neden benle görüşmüyosun falan diye şok oldum dedim he görüşürüz sonra yine ne aradım ne sordum hala da kuruluyodur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…