Aynısını eşimde söylediKadın deli bence uzak durun aman
Saçma bi muhabbet de benim nerde saçmaladığımı anlamadım bi muhannet kuracak kadar da yazışma olmadıNe saçma muhabbet hem geri dur haddini bil demissiniz sonra o da evet en iyi anne benim demiş sonra napiyosun demiş ne yapayım diyorsunuz
Ama bende sinirleniyorum hanqi kadın anneliği sorgulanmasından hoşlanır benimde rahatsızlık duyduğumu ve kızdığımı bilsin istedim=(Siz mesaj atmakla hata etmişsiniz böyle aşağılık kompleksli insanları umursamamak o kadar delirtiyo ki hiç üzerinize bile alınmadan onu yok sayarak devam etmeniz gerekiyordu tavşan dağa küsmüş misali yapmalıydınız hata etmişsiniz ama olsun budan sonra yok sayın kudursun
Evet Çocuklardan girmesi beni çoook kızdırdıZaten samimi olmamışsınız en güzeli uzaklaşmak. Kıskanç insanlarla yaşamak çok zor gerçekten. Bu gün evi kıskanan yarın başka bişeyi kıskanacak.
Kadına evi krediyle aldığınizi soylemeniz misal storysine msj atmanız isim cisim yok boşver sonra arana mesafe koyarsın. Bide ne yapsam diye sormaniz koşarak uzaklaşSaçma bi muhabbet de benim nerde saçmaladığımı anlamadım bi muhannet kuracak kadar da yazışma olmadı
Bi arkadaşım sürekli bacaklarıma iltifat ederdi. İşte çok güzel çok düzgün ince benimkiler kalın falan diye.. bende üzülmesin diye ya benim de göbeğim var dedim. Bi baktım o günden sonra sürekli göbeğimle dalga geçiyor. Üzülmesinler diye kendi eksiklerimizi gösterdiğimizde üste çıkacak yer gösteriyoruz.Evet Çocuklardan girmesi beni çoook kızdırdı
Benide sonra bende hevesliyim kim heves etmez yeni bi eve bu bizim hakkımız emeğimiz sonuçta bunu da ezdirmek istemiyorumİlişkiyi kesin gitsin hem manyak hem fesat beni sinir etti durduğum yerde
Yalan söyledim üzüldm çünkü ne biliyim iyi niyetli asla böyle birşey beklemezdimKadına evi krediyle aldığınizi soylemeniz misal storysine msj atmanız isim cisim yok boşver sonra arana mesafe koyarsın. Bide ne yapsam diye sormaniz koşarak uzaklaş
İşte böyle insanlar bundan besleniyo malesef, ne kadar sinirlensen de sen kimsin ki senin dediğin lafını sallıcam ben modunda takıl işte bu insanların noktası bu, önemsenmemek, seni sinirlendirmekle bile kendini önemli görüp mutlu olmuştur o emin olAma bende sinirleniyorum hanqi kadın anneliği sorgulanmasından hoşlanır benimde rahatsızlık duyduğumu ve kızdığımı bilsin istedim=(
Çool doğru!!!Bi arkadaşım sürekli bacaklarıma iltifat ederdi. İşte çok güzel çok düzgün ince benimkiler kalın falan diye.. bende üzülmesin diye ya benim de göbeğim var dedim. Bi baktım o günden sonra sürekli göbeğimle dalga geçiyor. Üzülmesinler diye kendi eksiklerimizi gösterdiğimizde üste çıkacak yer gösteriyoruz.
Bu karakterde bir insan siz ne söyleseniz de dertlenmez hatasını anlamaz. Onun seviyesine indiğinizde kalırsınız hatta bi de densiz laflar edip üste çıktığını sanıp kıvançlanır iyice moraliniz bozulur. Boşverin o yokmuş gibi davranın zaten o da biliyor sizin hayatınızın maşallah yolunda gittiğini içten içe ona kinleniyordur zaten kinlensin dursun hayatı kendi kendine zehir etsinBenide sonra bende hevesliyim kim heves etmez yeni bi eve bu bizim hakkımız emeğimiz sonuçta bunu da ezdirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?