Eve gelen misafire dert oldum

Yahu kadın tam bir ezik, siz bununla niye takılıyorsunuz, bir de çok alttan almışsınız nasıl sizi bir lafla bu kadar dumur etti hayret, sallayın ya kıskançlığından çatlıyor resmen

Aynısını eşimde söyledi
Ama yinede içim rahat değil bu konu böyle kapanmamalıydı kendini iyi hissetmemeliydi
kendini.iyi hissetmiyor ki. icten ice kusuruyor icten ice cok kiskaniyor.
uzak dur. sosyal medyandan da sil. onun ayarina dusme. cevap verme.

Iste acirsan fakire doner koyar g.tune diye bosa demiyo babam hep iyiyim sen napiyon fakir yaaazzzz. Millet zorla kendni kotu ettircek astirma kiz haddini buna. Biz bunlara uzuluyoruz birde bunlar bizim arkamizdan is ceviriyor ayni seyde benim dugun takilarim icin gelmisti basima. Lutfen muhatap olma derim.

sen iyilik yapayım alttan alayım diyorsun üzülüyorsun falan gördüğün muameleye bak bu tür insanları kale dahi almayacaksın bırak kendileri kıskanmış kıskanacağı kadar zaten yerinde olsam daha da kıskandırırım gerçi birşey yapmaya gerek te yok onlar kendi kendilerini yerler kıskançlıktan muhatap olma muhatap olmak zorundaysanız da mesafe koy

Benimde bi ara böyle ex eş yüzünden muhatap olmak zorunda kaldığım arkadaş desen arkadaş değil tanıdık desen tanıdık değil insanımsı biri vardı. Ama biz sohbet ederken bile bize ait herhangi bir şeyle dalga geçerek kendi ezikliğini örtmeye kalkardı. İnsan neden böyle bir şey yapmaya gerek duyar ki diye düşünürdüm. Başta kale almadım. Sonra bu aynı sizin ki gibi face te instada heryerde beni bizi hedef alan dalgaya vuran bazen yeren öfke içeren durumlar paylaşmaya başladı. Noluyoruz dedim ve ben bunu heryerden sildim. Numarasını da sildim o derece. Sonra adım attı işte özür dilerimler ex eşten de benden de. Her yerden bana istek yollamış eklemiş. Ben hiçbirini kabul etmedim. Evime kabul etmedim. Aynı ortamda bulunduğumuzda merhabadan öteye hiç geçmedim. Anca böyle kurtuldum. Tavsiye ederim eğer bir isteğini bile kabul etseydim ordan saçma sapan şizofrenik göndermelerine devam edicekti. Çıkarın hayatınızdantamamen

Evime sokmam numarasını da silip aniden irtibatı keserdim eşimde olsa aynı ni yapardı fesatlıktan beslenmek desen var kıskançlık desen var hinlik cinlik var evden huzur alır boyleleri.

Kadinda asagilik kompleksi var acikca ortada. Muhattap olmaniza bile gerek yoktu bence. Sizi kiskandigi icin b*k atmaya calismis. Boyle insanlari gordukce kimseye maddi manevi yardim edesim de gelmiyor.

Ben sana demedim bile dememiş. Tehlikeli gibi kadın. Ailecek görüşmeyi keseceginiz biri ise kesin derim

Haset dehlizlerinde çatır çatır çatlamış, açık aramış,kendince bunu bulmuş. Asla gorusmeyin asla. Nefret ederim böyle cocuk konusundan vurmaya çalışan insanlardan

Aynısını eşimde söyledi
Ama yinede içim rahat değil bu konu böyle kapanmamalıydı kendini iyi hissetmemeliydi
Zaten kendini iyi hissetmediği için bu konulara takmış. Ayrıca herkes kendi hayatını yaşar. Ben biriktirir yatırım yaparım bazısı yer içer gezer. Kimseyi ilgilendirmez. Ozamanda evim yok arabam diye söylenmesin kimse

Aynısını eşimde söyledi
Birileri para harcar birilerinin gözüne batar. Herkesin gözü bir başkasının elinde olanında. Onun evi, onun çocuğu , onun işi onun kocası...Kimse hakkına razı degil. başkasında sürekli hata bulma çabası. En iyi benim edaları. Falanca suna layık değil düşünceleri......

Biz niye böyle olduk yaaa? Ben aynı evde doğup büyüdüğüm kardeşlerimle kıyaslamadım kendimi. Ki bırak komşuyu, arkadaşı. Evet çok sinir bozucu ama keşke o mesajı üstüne almasaydin ve tepki göstermeseydin. Onu daha da sinir edecek şeyler paylaşsaydın. Bence keyfini çıkar hiç sinirini bozma. Çünkü değmez.

Uzak durun
Ben o sizin hissettiginiz hissi biliyorum , insana kendini oyle hissettiriyor bazilari , onlar sorunlu siz degil
Hic gorusmeyin bu tiple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…