- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Bu sizin karakterinizle alakalı bir şey hanımefendi. Etrafımda tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olan bir çok yakınım var. Böyle bir kompleks hiç görmedim. Her çocuk annesi babası için biriciktir kıymetlidir. Siz normal yolla da anne olsaydınız aynı durumda olacaktınız muhtemelen.Siz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Hanımefendi iyi misiniz? Sizinki ne oluyor altından çocuk mu? Kıymetliyse normal yolla oluşan çocuk da kıymetli. Tüp bebek oldu diye sonuçta çocuk diyemiyor muyum? Normal çocuk işte. Sanki atomu parçaladı da büyük bir kompleks içine girmişsinizSiz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Hanımefendi iyi misiniz? Sizinki ne oluyor altından çocuk mu? Kıymetliyse normal yolla oluşan çocuk da kıymetli. Tüp bebek oldu diye sonuçta çocuk diyemiyor muyum? Normal çocuk işte. Sanki atomu parçaladı da büyük bir kompleks içine girmişsiniz
valla benimki normal yollardan hemi de normal doğumla oldu ama bırak pandemiyi, normal zamanda bile yabancıyi geçtim, öz anneme bile temizlik yemek yaptırmadim, niye? çünkü tüp bebek olmasa da evlat değerli, temizlik önemli...tüp bebek olanlar daha değerli diye birşey yok ama titiz anneler daha dikkatli olur kanısındayımSiz gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsiniZ
Ayakta alkışlarım ben sizin performansınızı.Günde 10 saat neredeyse aralıksız maske takıyorum çalışırken, tabi bu sırada aktifim. Koştur koştur iş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, yeri geliyor makine tepelerine çıkıyorum ve ortam sıcaklığının 40 dereceye yakın olduğunu düşünün.
İnanın bazen kalbimin sıkıştığını hissediyorum, nefes alamıyorum. Yüzümün ne hale geldiğini hiç söylemeyeyim bile. Yani demem o ki haklı bir tespitte bulundunuz, hareket halindeyken ve kapalı ortamda maske takmak aşırı zor, öyle uzaktan ahkam kesmemeli kimse
Sağlıkçılara güç, kuvvet diliyorum hergün
O bi kere selinin suyu taam mıEl yıkamamasi ve bebeği almak istemesi bence de çok yanlış.
Ama suyun üzerine elbise bırakması neden sorun oldu onu tespit edemedim.
Hüdavendigar.. soylu bir aileden geliyor olmalisinizSelin'in suyunu attınız inşallah? Üç kat poşete koyup öyle atsaydınız. Evde asit varsa içinde eritip öyle atmanız daha iyi olur ama yoksa kat kat poşetleyin.
Milletin ne dediğine bakmayın. Benim oğlum Hüdavendigar da beni, eltimi ve görümcemi çok yoruyor. Üçümüz bakıyoruz. Ben yardımcı aldığımda anahtarı bırakıp çıkıyorum. Hüdavendigar'ın eşyalarını falan da o gidene kadar kilitli kasada tutuyorum. Yaşamayan bilemez. Kınadıklarını yaşamadan da ölmezler. Hüdavendigar Tek atışta oldu selin kadar kıymetli değil ama yine de üç kadın zor bakıyoruz biz.
Unutmadan Selin'in suyunu kaynatıp soğutup öyle içiriyorsunuz inşallah. Ortalık yere koymayın selin'in suyunu. Ben Hüdavendigar için özel su kutusu aldım onun içinde muhafaza ediyorum. Parmak izi şifreli kutu. Görümcem bile açamıyor kutuyu. Sadece annişin parmak izi ile açılıyor. Daha hassas olun bu konularda lütfen. Bir Selin kolay yetişmiyor. Hüdavendigar da öyle.
WuhuuuuuuSelin'in suyunu attınız inşallah? Üç kat poşete koyup öyle atsaydınız. Evde asit varsa içinde eritip öyle atmanız daha iyi olur ama yoksa kat kat poşetleyin.
Milletin ne dediğine bakmayın. Benim oğlum Hüdavendigar da beni, eltimi ve görümcemi çok yoruyor. Üçümüz bakıyoruz. Ben yardımcı aldığımda anahtarı bırakıp çıkıyorum. Hüdavendigar'ın eşyalarını falan da o gidene kadar kilitli kasada tutuyorum. Yaşamayan bilemez. Kınadıklarını yaşamadan da ölmezler. Hüdavendigar Tek atışta oldu selin kadar kıymetli değil ama yine de üç kadın zor bakıyoruz biz.
Unutmadan Selin'in suyunu kaynatıp soğutup öyle içiriyorsunuz inşallah. Ortalık yere koymayın selin'in suyunu. Ben Hüdavendigar için özel su kutusu aldım onun içinde muhafaza ediyorum. Parmak izi şifreli kutu. Görümcem bile açamıyor kutuyu. Sadece annişin parmak izi ile açılıyor. Daha hassas olun bu konularda lütfen. Bir Selin kolay yetişmiyor. Hüdavendigar da öyle.
Normal olunca daha az mı değerli oluyor sanıyorsunuz.gereksiz bulmuş olabilirsiniz tüp bebek tedavisi gören insanları görseydiniz sonuçta çocuk demezsini
Normal oldu çocuğum daha ne demek istediğimi bile anlamamışsınızNormal olunca daha az mı değerli oluyor sanıyorsunuz.
bu düşünceyle büyütürseniz çocuğunuz dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanabilir
Hem şeyi altından hem de tek atışta olmuş. Var mı bundan daha kıymetli çocuk?Hüdavendigar.. soylu bir aileden geliyor olmalisiniz
Şu şeyi altın olan mı bu ?
Nası ya herkesinki gibi düz çocuk muNormal oldu çocuğum daha ne demek istediğimi bile anlamamışsınız
O ayrıntıyı unuttum " tek atış "Hem şeyi altından hem de tek atışta olmuş. Var mı bundan daha kıymetli çocuk?
Haddinizi aşmayın çocuk değil selin o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?