Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Boşanmak kolay değil. Böyle hemen atmayın. Eşinizi karşınıza alıp detaylica konuşun ne düşündüğünü ona göre adım atın..

Bence bunun icin bosanmayin
siz esinizi hala cok seviyorsunuz hatta asiksiniz ki burda anlatıyorsunuz dert yaniyorsunuz sevmeseniz banane daha iyigormedigim der gecersiniz..
ilk önce sakin olun kendi dediginiz gibi esinizin aldatmasi siddeti kotu ozelligi v.s yok ..
sadece esiniz evlilige alisamamis bu cok belli sizin hayyaleriniz gercek olamamis evlilikte bu yuzden ...
Bakin 3 gunluk dunya yarin toprak olup gidicez belki bu gece bu hayatta uzup uuzlmeye deger mi esinize yardimci olun o yapmiyosa siz yapin plan saaat kaç olirsa olsun cikiyoruz deyin cikin gezin dolasin film alin eve izleyin daha bir suru sey siz boyle yapinca oda duzelecek güvenin ..
ama ne olur boyle dertler icin ayriligi dusunmeyin Allah korusun akliniza onun bir daha hayatta olmicagini bir toprak altinda yattigini dusunun deger mi ?

Inanirmisin bnde hepsni okumaya calistim ama kesinlikle sen haklisin. Dusunsene kalbin ayni seyleri gormeye yasamaya ne kadar daha dayancak?? Bosanirsin acisini cekersin gecer gider tekrar tekrar seni yerden yere vurmasina izin vermemelison. Disardan yorum yapmak belki kolaydir ama omrun boyunca uzulmeni istemem yeni baslangiclarla tazelenmen dilegim

Gecenin bir yarisi eve arkadaş getr mesi çok çok yanlış. .sen bnce bu konuya odaklan.Onu uyar kesinlikle. .insan esini kıskanır. .bunu gözardı etme sakın. Allah yardımcımız olsun arkadaşm. .

Yok adamin icinden gelmiyo ben de kendimi basbelasi gibi hissediyorum. Hatta yapistin bana gibi bi laf etti. Yani hep onunla bir seyler yapmak istiyomusum bi turlu yakasini birakmiyomusum anlaminda. Yaa ben arkadaslarimla evlenmeden de geziyodum. Ben kocamla farkli bi seyler yapmak istiyorum. Ben arkadaslarimla gezip tozsam eve gec gelsem farkinda bile olmaz zaten o da gec geliyo. Boyle evlilik mi olur?

Bu arada falciya geldim. Bu sefer olmadi ama. Mesela bana bosanirsan maddi olarak zor duruma duseceksin dedi ki alakasi yok. Haziranda bosanip eylul gibi ise basliycakmisim. Calismaya gercekten niyetim yok bir sure. Yani olmadi bu sefer.

Bu arada falciya geldim. Bu sefer olmadi ama. Mesela bana bosanirsan maddi olarak zor duruma duseceksin dedi ki alakasi yok. Haziranda bosanip eylul gibi ise basliycakmisim. Calismaya gercekten niyetim yok bir sure. Yani olmadi bu sefer.

cattycat naber kız ne alemdesin?
Seni benim fal topiğine çağırdım tüm hatunlar merakla seni bekliyor gel topiğe Bu hatun nerde nasıl gidilir ayrıntıları yaz diye çağırdık seni.

Yine ağzımı bozup yine banlanıcam ama yapışmak nedir mk ailece gezmek normal bir şey ne yapışması??? Evlenmek birlikte beraber vakit geçirmek değil mi biz mi yanlış biliyoruz??? Beraber vakit geçirmek istemiyorsan evlenmeseydin g.vat boşanmayalım diye yalvarıp yapışan sendin, yaz mesaj at sen de.
Bu adam sapıttı iyice bir kar küreği al ağzına vur o kıvamda.

Ay bu "biraz ilgi görünce poposu arşa vuran erkek" takımını ne yapacağız cidden? Yapışmak falan ne ilginç tabirler bunlar ya. Sırf evlenmiş olmak için evleniyorlar sonra evliliğin gerektirdiği şeyleri kadının ilgi arsızlığı olarak niteleyip kendilerini aklamaya çalışıyorlar. cattycat aklın bir gram bile karışmasın aman diyim bu adamdan olmaz, çok belli.

Falada inanip ona gore hareket etme derim. Gelecegi allahtan baska kimse goremez. Hayatinda fal eglenceden oteye gitmesin bence

Manyak iste yaa kafayi yemis. Nasil bulucam topigini cherrycim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…