Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Belki de o falcının etkisiyle psikolojiniz bozuldu ve evliliğinizin kötü olduğuna inandınız . Ben fala inanmam konu sahibi . Hiçkimse geleceği bilemez .

Yakın zamanda olsaydi falcinin adini özelde senden alır beklemeden giderdim vallahi

Fal bakmak Allaha inanilmaz günah farkinda misin? Gelecegi Allahtan baskalarinin da gorebilecegini dusunuyosun

Karismak gibi olmasin ama ille de bir seyler ögrenmek istiyorsaniz detayli yildiznamenize baktirin. Faldan nefret ediyorum cok kötü bir enerji. Reklam degil tavsiyedir ayrica deneyin derim yildiz haritasini.

Karismak gibi olmasin ama ille de bir seyler ögrenmek istiyorsaniz detayli yildiznamenize baktirin. Faldan nefret ediyorum cok kötü bir enerji. Reklam degil tavsiyedir ayrica deneyin derim yildiz haritasini.
Ona kim bakiyor? Yildizname nasil bir sey hic bilmiyorum.

Ona kim bakiyor? Yildizname nasil bir sey hic bilmiyorum.

Astroloji canim yildiz haritasi. Benim de profe syonel olmayan bir arkadasim var arada nazim geciyor ona baktiriyorum, profesyonel astrologlari sorarsan bilmiyorum ama. Yine de astroloji bilim fal hurafe benim gözümde.

Sevgili Cherry seni ilgilendirecek bir konu var burada:) FAL
hala banli misin bilmiyorum ama aklima sen geldin.

Falcıya neye git diyerek olmaz eisvogel bana helal süt emmiş bir Hans sevgili bul
Ağır abi olsun, oturaklı adam olsun kriterlerim bunlar.

Bunlar kimdir, nedir, yerleri nerde, nasıl gidiliyor yazın kızlar merak ettim şimdi. Konuyu dağıtmayayım ama açıklama beklerim.

Bunlar kimdir, nedir, yerleri nerde, nasıl gidiliyor yazın kızlar merak ettim şimdi. Konuyu dağıtmayayım ama açıklama beklerim.
Kendisi ile ilgili tek hatırladığım ismi İlknur idi.. Soy adını bilmiyorum, yakın zaman önce sorduğumda kendisi artık orada çalışmadığı, nerede diye sorduğumda bilmediklerini söylediler.
Bilsem dükkan senin Cherry ciğim

Nerde kaldın yada beraber bişeyler yapalım demekten vazgeçin çünkü ben vazgeçtim mesela beklenti olmayınca insanın canı daha az yanıyor adam gezmeyi sevmediğini söyledi bende tamam dedim bitti eşim şaşırdı kavga etmeyecek küsmeyecek misin diye hayır dedim gezmedim yada seninle bişey yapmadım diye ölmem dedim bide ayrı ayrı annelerinize gideceginize 1 hafta 1 ine diğer hafta öbürüne gidin surat asmak naz yapmak da çözüm değil akışına bırakın

işinin gerçekten yoğun olmasını falan anlarım da gecenin bi vaktinde eve arkadaş getirmek nedir ya ? hemde oyun oynamak için 1 sene 4 ay diyosun daha yeni evli sayılırsın bu kadar ilgisizlik ? bence normal değil hani kişiliği böleyse de normal değil afedersin yargılamak haddime değil ama bunun adı sorumsuzluk bi de çocuk istiyo dedin senin yanında çocukta işgi isteyecek daha sana ilgi göstermiyo bi de çocuğun yükünü senin omzuna atacak sonra loğusa depresyonu hoşgeldin ...
hepimizin kendine göre eşi ile sorunları oluyo ama seninki ayrı bi boyut canım . Bak mesela benim eşim de dışarı çıkmayo sevmiyo yaysın poposunu evde takılalım bi gün çıkalım bari diyorum binbir bahane ama evde beraber vakit geçirmeye bayılıyo bende gezmeyi severim ama ortak yol bulunuyo bende böyle kabullendim evde kaliteli zaman yaratmaya çalışıyorum ama Allahı var o da işten eve geliyo evde sohbet muhabbet film falan yani evine gelmeyi benle olmayı seviyo demek istediğim sizim temelde bi sorun var ve tek başına halledilecek gibi durmuyo en mantıklısı bi çift terapisti derim ben
Allah yardımcın olsun tatlım umarım düzelir yuvan kurtulur

Bu konu falcıyla b.k olacak gibi cattycat de sen de topiğime gelin.

Kizlar falcinin telefonu yok bende. İzmirde bir arkadas goturmustu tekrar ondan rica edicem. Bi de oyle cafede falan diil evinde bakiyo. Adresi de hatirlamiyorum ki.

Bu arada araya arkadaslarini falan sokup barismaya calisiyo ama bugun ogrendim ki subat sonu burada fuari var ve kardesi o kizi cagirmis yine. Gelicekmis kiz. İyi ki iyi ki barismamisim. Hicbi seyin degismeyecegini biliyodum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…