Allah hakkimda hayirlisini versin. Birleselim diyo da bu kadar seyden sonra nasil birleseyim. Zaten istemiyorum ki. Forumda fallarla ilgili konusmak yasak mi bilmiyorum. Biz iki aylik evliyken bi arkadasim bi falciya goturmustu beni izmirde. Kadin daha once bana gelseydin evlenme derdim dedi. Bi tarih soyledi. Bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak. Sonra sen bosanmak isteyeceksin. İkinci kez evleneceksin ve mutluluk gozyaslari dokeceksin dedi. Eger bosanmazsan da hic tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Sen karar vereceksin dedi. Ben o zaman nasil olur ben asla bosanmak istemem ki diyordum. Ayrica soyledigi tarihten bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve korkunc kavgalar etmeye basladik. Gercektenalt ust oldum yani.
Bu haftasonu tekrar o kadina gitmek istiyorum ama bunun icin taa izmire gitmek de cok mu aptallik olur ki:)))
Yakın zamanda olsaydi falcinin adini özelde senden alır beklemeden giderdim vallahiİşin garip tarafı, boşandıktan 1 gün sonra bu fal olayı oluyor, annem İzmire eşyalarımı toplamama yardıma gelmişti, gitmeden önce öylesine geziyorduk.. 1-2 güne memlekete dönecektim yani..
Ve o fal olayından sonra kadın beni hiç unutmayacaksın dedi
Allah hakkimda hayirlisini versin. Birleselim diyo da bu kadar seyden sonra nasil birleseyim. Zaten istemiyorum ki. Forumda fallarla ilgili konusmak yasak mi bilmiyorum. Biz iki aylik evliyken bi arkadasim bi falciya goturmustu beni izmirde. Kadin daha once bana gelseydin evlenme derdim dedi. Bi tarih soyledi. Bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak. Sonra sen bosanmak isteyeceksin. İkinci kez evleneceksin ve mutluluk gozyaslari dokeceksin dedi. Eger bosanmazsan da hic tam anlamiyla mutlu olamayacaksin. Sen karar vereceksin dedi. Ben o zaman nasil olur ben asla bosanmak istemem ki diyordum. Ayrica soyledigi tarihten bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim ve korkunc kavgalar etmeye basladik. Gercektenalt ust oldum yani.
Bu haftasonu tekrar o kadina gitmek istiyorum ama bunun icin taa izmire gitmek de cok mu aptallik olur ki:)))
Ona kim bakiyor? Yildizname nasil bir sey hic bilmiyorum.Karismak gibi olmasin ama ille de bir seyler ögrenmek istiyorsaniz detayli yildiznamenize baktirin. Faldan nefret ediyorum cok kötü bir enerji. Reklam degil tavsiyedir ayricadeneyin derim yildiz haritasini.
Ona kim bakiyor? Yildizname nasil bir sey hic bilmiyorum.
Sevgili Cherry seni ilgilendirecek bir konu var burada:) FAL
hala banli misin bilmiyorum ama aklima sen geldin.
Ben 2008 de boşanmıştım, boşandıktan 1 gün sonra tesadüf eseri kızlarağasının oradan geçerken kahvecierin sokağından geçiyorduk annemle ve gençten çocuk fal bakılır deyince, ben oralı olmadım, annem illa girelim diye tutturdu, girdik ve kadın baktı, şimdiki eşimi tarif etti, saçı, gözü, karakteri, hatta yaşadığı ili.. Hatta mesleğini.. Ben boşanmış olduğum için moral veriyor diye düşünmüştüm, ama kendisine evlenmiycem ben dediğimde, yok bayıla bayıla evlenicen bu adamla demişti
Gerçekten dediği tarihlerde, dediği gibi biriyle evlendim, (acaba manipülemi oldum diyede düşündüm, çünkü ben fala kapalıyımdır, kimse bakamaz kolay kolay.. ) Olayı unutmuştum eşimle tanıştığımda, annem hatırlatmıştı, bu o diye
Kendisi ile ilgili tek hatırladığım ismi İlknur idi.. Soy adını bilmiyorum, yakın zaman önce sorduğumda kendisi artık orada çalışmadığı, nerede diye sorduğumda bilmediklerini söylediler.Bunlar kimdir, nedir, yerleri nerde, nasıl gidiliyor yazın kızlar merak ettim şimdi.Konuyu dağıtmayayım ama açıklama beklerim.
Nerde kaldın yada beraber bişeyler yapalım demekten vazgeçin çünkü ben vazgeçtim mesela beklenti olmayınca insanın canı daha az yanıyor adam gezmeyi sevmediğini söyledi bende tamam dedim bitti eşim şaşırdı kavga etmeyecek küsmeyecek misin diye hayır dedim gezmedim yada seninle bişey yapmadım diye ölmem dedim bide ayrı ayrı annelerinize gideceginize 1 hafta 1 ine diğer hafta öbürüne gidin surat asmak naz yapmak da çözüm değil akışına bırakınİyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?
bende bendeBunlar kimdir, nedir, yerleri nerde, nasıl gidiliyor yazın kızlar merak ettim şimdi.Konuyu dağıtmayayım ama açıklama beklerim.
Falcıya neye git diyerek olmaz eisvogel bana helal süt emmiş bir Hans sevgili bul
Ağır abi olsun, oturaklı adam olsun kriterlerim bunlar.
Miss benim cevremde bir sürü bekar hans var.Ama hicbiri takim elbise giymiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?