eve gelmek istemiyormuşmuş

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Çalışan evli bir kadınım. Yeni evliyim, tecrübesizim canım çıkıyor yetişemiyorum.
Ayaklarımı uzatıp dinlenebildiğim bir günüm bile olmadı. Eşimle bu sebeple kavga ediyoruz, bugün ilk defa eve gelmek istemediğini söyledi.
sabah 7 de kalk, işe git metrobüslerde sıkıp pıkış düşmemek için kendini zor tut insanlar seni ite ite geçsin binbir zorlukla işe gel çalış akşam aynı şekilde binbir zorlukla eve dön 7 buçukta evde ol
yemek hazırla yemek ye bulaşık yıka evi topla ütü yap çamaşır yıka duş al kocan meyve istesin kahve istesin onları yap çok yoruluyorum. Evlenmeden önce ben ne kadar rahatmışım şuan üstümde feci sorumluluk var.
Kavga ediyoruz ben pis kadınmışım evime gelseler naparmışım diyorum yetişemiyorum ben çok memnun muyum sanıyorsun yok heryer heryerde pissin şöylesin eve gelmek bile istemiyorum vs
ya benim napmam lazım
evim çok çok pis değil ama temizde değil toplayıp süpürsem silsem yeter. ama yemek ye bulaşık saat 8 buçuğu geçiyor nerdeyse
o saatten sonra ölü gibiyim lütfen bana yardım edin çıldırıcam yoksa

bizim size yardımımız olmaz.ancak kocanızın yardımı olur.
bütün herşeyi sizden mi bekliyor?
bir zahmet yardım etsin de ev temiz olsun.

Temizlikci cagirsaniz hafta bir falan, hangi birine yetiseceksiniz isinizi birakmak istemiyorsaniz temizlikci cagirmalisiniz bence

niye her işe sen koşuyorsun süper kahraman mısında eşinin beklentileri için kendini paralıyorsun, meyveyi de kahveyi de o yapıversin yani, sonuçta ikinizde çalışıyorsun, sen her işe koşarken o ne yapıyor merak ettim
şu karısına pis diyenleri de hiç anlamıyorum yani, neden böyle söylüyorlar arka planına bakmak lazım

şaka mı bu???? ikiniz de o saattte eve geliyorsunuz sen ütü, yemek, bulaşık , çamaşır peşinde koşarken o beslediğin koca da kahve meyve gibi komutlar veriyor sen de gidip yapıyorsun bir de üstüne dırdır mı dinliyorsun????

o kocan olacak kişinin senden farkı ne acaba???

adama niye hzmetçilik yapıyosun anlamadım? evlenmeden önce hiç mi halinden tavrından karakterini anlamadın. nasıl ani işten gelip her işi yapıyosun üstüne bi de kocana çay kahve meyve servisi mi yapıyosun?

bizim size yardımımız olmaz.ancak kocanızın yardımı olur.
bütün herşeyi sizden mi bekliyor?
bir zahmet yardım etsin de ev temiz olsun.
sadece hafta sonu yardımı oluyor yine de sağolsun
ama bu hafta sonu ne keyfim vardı ne halim
yapmadım
bütün hafta boyunca söyleniyor
gerçekten yetişemiyorum çıldırıcam

Bu nedir ya biraz yardım etsin yada yapma bide eleştiriyor gerçekten allah kolaylık versin size

gelmesin eve istemiyorsa umrumda değil, hafta içi sadece yemek yiyip uzanıyor tv izliyor falan ben evde hafta içi uzanabildiğimi hatırlamıyorum

eşin hiç yardım etmez mi

gelmesin eve istemiyorsa umrumda değil, hafta içi sadece yemek yiyip uzanıyor tv izliyor falan ben evde hafta içi uzanabildiğimi hatırlamıyorum
Bu duruma derhal el koyun kendinize yazıl ediyorsunuz ama ya birde üzerine gitsin anasının evine o zaman

Ben çalışırken planlı davranıyordum. Akşam 7de evde olurdum haftasonu da evdeydim. Temizliğimi cumartesi sabah hallederdim. Ütüyü de cumartesi yapardım ya da eşim yapardı ben temizliği yaparken. Hafta sonu üç dört çeşit yemek yapar dolaba koyardım dondurucuda köftem poğaçam böreğim olurdu haftaiçi akşam gelince kolaylık olurdu. Örneğin haftasonu sulu köfte yapıp dolaba attıysam akşam yanına bi pilav salata yapardım hemencecik. Haftaiçine iş bırakmazdım gerekli bir şey olursa ya da ufak tefek şeyleri yapardım. Kendinize bi plan oturtun ona göre hareket edin. Eşinizden de yardım rica edin. Ufak şeylerde de olsa. Henüz alışamadım yardımcı olabilir misin diye güzelce anlat. Zamanla adapte olursun çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…