dayanamıyorum artıkBu nedir ya biraz yardım etsin yada yapma bide eleştiriyor gerçekten allah kolaylık versin size
bana ilk evlilik yıllarımı hatırlattınızsadece hafta sonu yardımı oluyor yine de sağolsun
ama bu hafta sonu ne keyfim vardı ne halim
yapmadım
bütün hafta boyunca söyleniyor
gerçekten yetişemiyorum çıldırıcam
hafta içi bşey için yardım istedğm zaman dediği şey benim yatmam uzanmam batıyor sanaBen çalışırken planlı davranıyordum. Akşam 7de evde olurdum haftasonu da evdeydim. Temizliğimi cumartesi sabah hallederdim. Ütüyü de cumartesi yapardım ya da eşim yapardı ben temizliği yaparken. Hafta sonu üç dört çeşit yemek yapar dolaba koyardım dondurucuda köftem poğaçam böreğim olurdu haftaiçi akşam gelince kolaylık olurdu. Örneğin haftasonu sulu köfte yapıp dolaba attıysam akşam yanına bi pilav salata yapardım hemencecik. Haftaiçine iş bırakmazdım gerekli bir şey olursa ya da ufak tefek şeyleri yapardım. Kendinize bi plan oturtun ona göre hareket edin. Eşinizden de yardım rica edin. Ufak şeylerde de olsa. Henüz alışamadım yardımcı olabilir misin diye güzelce anlat. Zamanla adapte olursun çok normal.
Valla verecek tavsiye gelmedi aklıma ama kesinlikle oturun konuşundayanamıyorum artık
Neden "sağ olsun" anlamadım? Sizin olduğu kadar eşinizin de görevi ev işlerini yapmak. Belli ki "ayh oğluşum masadan tabak bile kaldıramaz beceremez o" diye büyütülen bir aileden geliyor eşiniz. O yüzden onu eğitmek zorundasınız. Ev işlerini TAMAMEN eşit bir şekilde bölüşeceğinizi ÖĞRETİN. Siz hizmetçi değilsiniz, kendinize bunu reva görmeyin lütfen.sadece hafta sonu yardımı oluyor yine de sağolsun
yapmadım
ona göre erkek olmasışaka mı bu???? ikiniz de o saattte eve geliyorsunuz sen ütü, yemek, bulaşık , çamaşır peşinde koşarken o beslediğin koca da kahve meyve gibi komutlar veriyor sen de gidip yapıyorsun bir de üstüne dırdır mı dinliyorsun????
o kocan olacak kişinin senden farkı ne acaba???
sadece hafta sonu yardımı oluyor yine de sağolsun
yapmadım
henüz 2 buçuk aylıkNe kadarlık evlisiniz? Erkekler evliliklerinin başında bocalayabiliyor aslında. Evde annenin düzenine alışkın yediği önünde yemediği arkasında hizmet eden bir insan var neticede. Evlendiklerinde eşlerinde aynı performansı bulamayınca başlıyor şikayetler. Erkek annelerine o kadar büyük görev düşüyor ki aslında
anası öyle yetiştirmişNeden "sağ olsun" anlamadım? Sizin olduğu kadar eşinizin de görevi ev işlerini yapmak. Belli ki "ayh oğluşum masadan tabak bile kaldıramaz beceremez o" diye büyütülen bir aileden geliyor eşiniz. O yüzden onu eğitmek zorundasınız. Ev işlerini TAMAMEN eşit bir şekilde bölüşeceğinizi ÖĞRETİN. Siz hizmetçi değilsiniz, kendinize bunu reva görmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?