Hafta sonları hafta ici eve gelir yemek yeriz bir saat dinlenir sonra çıkar 10-11-12 şuan bile dışarıdaDışarıda ne kadar süre kalıyor ki
İnşallahDua etki aldatması kumarı yokmuş inşallah düzelir evinde vakit geçirmeyi daha cok sever.
Yapıcı birşeyler yazayim dedim ama çok düşündüm aklıma birşey gelmediben olsam ne yaparım dedim, ilk önce bi sakin konuşurum, olmadi mi tekrar sakince konusurum, o da olmazsa cinnet stayla allah ne verdiyse. Doğrusu bu değil ama tarzım bu
Ooo iyice alışmış sanırım o yüzden siz sanırım eşinizle bu durumu hiç konuşmadınız.. Konuşun dışarı çıksın tabi kısıtlama ama hergün dışarıda 4 5 saat kalmasından rahatsız olduğunu söyle..Hafta sonları hafta ici eve gelir yemek yeriz bir saat dinlenir sonra çıkar 10-11-12 şuan bile dışarıda
Sürekli bahanesi var iş için olduğunu söyler takip ettiğimi bilmediği için de bildiğimi bilmez. Çoğu kez boşanmaya getirdim işi fakat yine aynialdatması, kumarı, vs olmaması aile hayatından kopmuş olduğu gerçeğini hafifletmiyor bence.
o çocukların babası neticede. evde olup ilgilenmesi gerekir. haftasonu ailesi ile zaman geçirmesi gerekir.
ayda 1-2 arkadaşlarla çıkmayı anlarım ama hiçbir kuvvet her gün yemekten sonra çıkıp takılan bir adamı haklı gösteremez.
yapmanız gereken ise çok net bir konuşma. alttan almadan ! aile olmanın bu demek olmadığını anlatarak.
Daha çok arsizlasiyor anlamiyorOoo iyice alışmış sanırım o yüzden siz sanırım eşinizle bu durumu hiç konuşmadınız.. Konuşun dışarı çıksın tabi kısıtlama ama hergün dışarıda 4 5 saat kalmasından rahatsız olduğunu söyle..
Sürekli bahanesi var iş için olduğunu söyler takip ettiğimi bilmediği için de bildiğimi bilmez. Çoğu kez boşanmaya getirdim işi fakat yine ayni
Benimde değil,kimse hakketmiyor çünküaçıkçası bu benim tasvip ettiğim bir ilişki / evlilik şekli değil. hiçbir kadının da hele ki hamileyken bunu hakettiğini düşünmiyorum.
dediğim gibi net ve dik bir konuşma yapmanız lazım.
İnşallah düzelir ama o arkadaş ortamindan kopmadikdan sonra biraz zorBaşlıktan da anlaşıldığı gibi eşim eve gelmiyor, kızım iki yaşında 6 aylık hamileyim eşimle çocuklardan önce çok aktif hayatımız vardı çok gezerdik çok ilgiliydi. İlk hamilelikten sonra bir sene kendimi toparlayamadim o ara arkadaşlarıyla git gel alıştı sanırım kızımda çok yorar beş dakika yerinde durmaz. Evde olunca daha çok yoruluyor. Programdan takip ediyorum yaptığı tek şey arkadaşlarıyla sohbet muhabet aldatması içkisi kumarı birşeyi yoktur. Bana çok iyi davranır kalbimi kırmaz eve bakar para lafı yapmaz hatta kartlar bendedir ara sıra birlikte dışarı çıkarız bize düşkün aslında ama arkadaşlarından da geri kalmaz. Eve bağlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Fikir istiyorum evine bağlı olan adamlar nasıl bağlılar
Anlatımınızdan anladığım şey, eşiniz evi otel gibi kullanıyor.. Aldatma konusunda eminseniz iyi.. En azından bir de onun sıkıntısı olmasın ki o sıkıntı büyük.. Allah korusun hepimizi böyle şeylerden..Neyse.. Eşinizle konuşup bu durumu hemen kesmesi gerektiğini söylemelisiniz bence.. Evde tek başınıza bunaldığınızı, yalnız kalmak istemediğinizi, en azından akşamları kızınıza ilgilenebileceğini,sizi bırakıp dışarı çıkmaksa birlikte dışarı çıkabileceğinizi ona anlatın.. Tabi ki arkadaşlarıyla zaman geçirmesi normal fakat bekar adamlar gibi davranmasının da anormal olduğunu, eşi ve çocuklarının olduğunu hatırlatın eşinize.. Yani iki hafta da bir ya da hafta da bir arkadaş buluşması bana göre normal olanıdır neymiş öyle bekar adamlar gibi eve gel yemek ye bir saat sonra çık sonra gece gel eve..
Sprialle hamile kaldım, aldıracaktim düşecek dedi doktor fakat 8. Haftada canlandı bebek vs vs. Bütün mesele bu işte aile olamadık olamıyoruzYani nerde tutsak elde kalıyor. Sonra neden hemen ikinci çocuk dediğimizde tepki görüyoruz. Siz eşinizi programdan takip ediyorsunuz o kadar güvenmiyorsunuz, eşiniz desek evden kaçmaya yer arıyor ne hamile karısı ne çocuğu umrunda. Siz de hep annenizdeymişsiniz sizin de pek farkınız yok yani. Çocuk doğduktan sonra düzenleyeceğinin farkındasınız değil mi? Aksine o zaman daha çok ihtiyaç duyacaksınız ama o evde olmayacak yine. Bu sorunu şimdi halletmeye bakın derim. Alın karşınızda konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?