Ben çık dersem sanırım birdaha hiç gelmez,ona işlemiyor..Erkekler gezmeyi sever, hergün çıkması Tabikii normal değil bencede, ama arada bir çıkması kafa dağıtması iyi olur. Bizim etrafımızda çok var bu yüzden kavga edenler.
Benim taktiği izin veriyorum, çıksana diyorum, arkadaşlarınla şunu yap bunu yap dedim durdum sonuçta bir süre sonra vazgeçti ee nasıl olsa izin var sıkıcı olmaya başladı sanırımhalen daha çıkmadığı halde diyorum yeni arkadaşlar edinssene çıksana felan diye ✔ sonuç 1 sene sonunda arkdaşlarınında ne olduğunu gördü dışarıdanda sıkıldı
Bizim kızlar kavga ediyor çıkamazsın diye boianırım diye tehdit ediyorlardı mesala adamlar evde bu sefer mutsuzlar, ben ters tepki yarattım, zaten sevgililik dönemimizde beri hep aynı taktikdeyim, yani taktikde değil aslında kendi bir gün demişti sen izin verince çıkasım gelmiyor diye o gün bugündür baskı kurmuyorum. Artık evde mutlu ve çoçuklu ✔
Sprialle hamile kaldım, aldıracaktim düşecek dedi doktor fakat 8. Haftada canlandı bebek vs vs. Bütün mesele bu işte aile olamadık olamıyoruz
Artık bende ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi hatalarimin dahi farkına varamiyorum çünkü.Sizin de bu uğurda bi çabanız yok ki. Adamın kafası rahat siz annenizdesiniz nasılsa.
Annenize gitmezsiniz o zaman sizde.. O rahatlığı vermemiş olursunuz..Ona göre absürt bir durum yok onun olmadığı süre de ben hep annemdeyim o yüzden kafası rahat ediyor
İnan bana hayat hiç yapmam dediğin şeyleri yaptiriyor. Ve ben neyi büyük konusduysam başıma o geldi. O yüzden hiç bir zaman hiç bir şekilde büyük konuşma :)Programdan kocanizi mi takip ediyorsunuz?? Inanıyorum size?? Sunu bana yapsa biri yemin ederim birdaha yuzumu bile goremez..Siz kafayi ki yediniz?? Hic mi guvenmiyorsunuz?
Gitmediğim zaman birşey değişmiyor bir saat erken geliyor o kadarAnnenize gitmezsiniz o zaman sizde.. O rahatlığı vermemiş olursunuz..
Sen hamilesin diye dusunup aksamlari cocukla oynamasi, ilgilenmesi uyutmasi gerekir. Yani insan hic mi esimin yukunu biraz alayim diye dusunmez ben anlamiyorum
Onuda denedim birşey değişmiyorAnnenize gitmezsiniz o zaman sizde.. O rahatlığı vermemiş olursunuz..
Yani o zaman başka birşey deneyeceksiniz.. Demekki yeterince bu konuda ciddi ve kararlı görünmüyorsunuz ki eşiniz devam ediyor bunu yapmaya.. Gerekirse sert yapacaksınız net olmanız gerekiyor.. diğer türlü birşey değişmiyor deyip bırakırsanız buna bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız...Onuda denedim birşey değişmiyor
Eşiyle oturup çay içip film izlemeyecekse çocuğuyla oyun oynayıp yeri gelince uyutmayacaksa beraber ortak bı aksaminiz yoksa neden evlenmiş?Sürekli sosyal medyada dolaşan bir yazı vardı boşanmaya bı pazar kahvaltisinda yine esim kahvaltıda yokken karar verdim sahi insan bı pazar kahvaltisinda bile yalnizsa neden evli kalsın ki die onu hatırlattı durumunuz..Çok zor yani olmaz böyle düzelmesi kendine gelmesi lazım eşinizinOnuda denedim birşey değişmiyor
Yani o zaman başka birşey deneyeceksiniz.. Demekki yeterince bu konuda ciddi ve kararlı görünmüyorsunuz ki eşiniz devam ediyor bunu yapmaya.. Gerekirse sert yapacaksınız net olmanız gerekiyor.. diğer türlü birşey değişmiyor deyip bırakırsanız buna bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız...
2 yaşında bir çocuk var ve hamilesiniz bi zahmet eve gelsin de çocuğa bakmaya yardım etsin öyle para vermekle kart bırakmakla olmuyor bu işler hamile bırakınca iyi ne işi varmış o kadar dışarıda ayarı çekin 6 aylık hamilesiniz kolay mı çocukla ilgilenmek evle ilgilenmek
Eşiyle oturup çay içip film izlemeyecekse çocuğuyla oyun oynayıp yeri gelince uyutmayacaksa beraber ortak bı aksaminiz yoksa neden evlenmiş?Sürekli sosyal medyada dolaşan bir yazı vardı boşanmaya bı pazar kahvaltisinda yine esim kahvaltıda yokken karar verdim sahi insan bı pazar kahvaltisinda bile yalnizsa neden evli kalsın ki die onu hatırlattı durumunuz..Çok zor yani olmaz böyle düzelmesi kendine gelmesi lazım eşinizin
Bunlar zaten yapmaması gereken şeyler ama yapmayan için dua edecek hale gelmişizDua etki aldatması kumarı yokmuş inşallah düzelir evinde vakit geçirmeyi daha cok sever.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?