Eve gelmeyen koca

Erkekler gezmeyi sever, hergün çıkması Tabikii normal değil bencede, ama arada bir çıkması kafa dağıtması iyi olur. Bizim etrafımızda çok var bu yüzden kavga edenler.
Benim taktiği izin veriyorum, çıksana diyorum, arkadaşlarınla şunu yap bunu yap dedim durdum sonuçta bir süre sonra vazgeçti ee nasıl olsa izin var sıkıcı olmaya başladı sanırım halen daha çıkmadığı halde diyorum yeni arkadaşlar edinssene çıksana felan diye sonuç 1 sene sonunda arkdaşlarınında ne olduğunu gördü dışarıdanda sıkıldı
Bizim kızlar kavga ediyor çıkamazsın diye boianırım diye tehdit ediyorlardı mesala adamlar evde bu sefer mutsuzlar, ben ters tepki yarattım, zaten sevgililik dönemimizde beri hep aynı taktikdeyim, yani taktikde değil aslında kendi bir gün demişti sen izin verince çıkasım gelmiyor diye o gün bugündür baskı kurmuyorum. Artık evde mutlu ve çoçuklu

Ben çık dersem sanırım birdaha hiç gelmez,ona işlemiyor..

Programdan kocanizi mi takip ediyorsunuz ?? Inanıyorum size?? Sunu bana yapsa biri yemin ederim birdaha yuzumu bile goremez..Siz kafayi ki yediniz?? Hic mi guvenmiyorsunuz?
İnan bana hayat hiç yapmam dediğin şeyleri yaptiriyor. Ve ben neyi büyük konusduysam başıma o geldi. O yüzden hiç bir zaman hiç bir şekilde büyük konuşma :)

Sen hamilesin diye dusunup aksamlari cocukla oynamasi, ilgilenmesi uyutmasi gerekir. Yani insan hic mi esimin yukunu biraz alayim diye dusunmez ben anlamiyorum

Ailem de bu konuda rahatsız herkes konuştu ama değişen hicbirsey yok

Onuda denedim birşey değişmiyor
Yani o zaman başka birşey deneyeceksiniz.. Demekki yeterince bu konuda ciddi ve kararlı görünmüyorsunuz ki eşiniz devam ediyor bunu yapmaya.. Gerekirse sert yapacaksınız net olmanız gerekiyor.. diğer türlü birşey değişmiyor deyip bırakırsanız buna bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız...

2 yaşında bir çocuk var ve hamilesiniz bi zahmet eve gelsin de çocuğa bakmaya yardım etsin öyle para vermekle kart bırakmakla olmuyor bu işler hamile bırakınca iyi ne işi varmış o kadar dışarıda ayarı çekin 6 aylık hamilesiniz kolay mı çocukla ilgilenmek evle ilgilenmek

Onuda denedim birşey değişmiyor
Eşiyle oturup çay içip film izlemeyecekse çocuğuyla oyun oynayıp yeri gelince uyutmayacaksa beraber ortak bı aksaminiz yoksa neden evlenmiş?Sürekli sosyal medyada dolaşan bir yazı vardı boşanmaya bı pazar kahvaltisinda yine esim kahvaltıda yokken karar verdim sahi insan bı pazar kahvaltisinda bile yalnizsa neden evli kalsın ki die onu hatırlattı durumunuz..Çok zor yani olmaz böyle düzelmesi kendine gelmesi lazım eşinizin

Artık yapacak birşey bulamıyorum. Belki formdan yardımcı olurlar diye buraya yazmak istedim

Çok zor çok ..

Sonumuz o. Boşanmak zaten çünkü başka türlü hicbirsey olmuyor

Kalp kırmamak para lafı yapmamak o evliliğin iyi olduğunu anlamına mı geliyor? Sen eşine güvenmiyorsun ki programla takip ediyorsun, eşin desen 2 yaşındaki çocuğu başına atmış evde 6 aylık hamile eşine tüm sorumluluğu yükleyip her gece arkadaşlarıyla sefa sürüyor. Sence eşin anlayışlı iyi biri olsa hayatı seninle paylaşıyor gibi davranmaz mı? Her gece dışarıda sürtecekse eve de gelmesin.

Dua etki aldatması kumarı yokmuş inşallah düzelir evinde vakit geçirmeyi daha cok sever.
Bunlar zaten yapmaması gereken şeyler ama yapmayan için dua edecek hale gelmişiz
Konu sahibi evde tek kaldığın Bi gün çocukları korkutmadan küçük Bi sinir krizi geçir eve girdiğinde . Bu sırada içinizi dökün aklı başına gelsin işe yaramazsa annenize gidince dönmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…