Eve gelmeyen koca

Çok zor çok ..
Zor değil sık sık çıkmaması için uyarın eğer sık sık çıkmaya devam ederse suratınızı asın konuşmayın susun ona karşı hep susun zaten ilgili biriymiş size karşı noldu diye size sorar söylersiniz ben çok yoruluyorum hemn hamileyim hem 2 yaşında çocuk kolay mı sanıyorsun diye söylen

Çeken biliyor, ona göre hiçbir sorun yok herşey çok iyi mesele de bu zaten. Artık o kadar yıpranmaya başladım ki..

Geçen ay boşanıyordum, fazla stresten bebeğin hayatı tehlikeye girdi, kırdım döktüm kavga ettim aileleri bir araya getirdim. Akla gelebilecek herşeyi yaptım ama yok yok yok. Adam da bir gram düzelme yok..

Sonumuz o. Boşanmak zaten çünkü başka türlü hicbirsey olmuyor
Misilleme yapsan arkadaş çevren varsa ya canim bugünde biz cikicaz kızlarla çocukla sen ilgilen die yada çocuğu anneme bırakalım beraber çıkalım biseyler yapalım desen mesela arkadaşlarıyla yaptığı ne balık tutmak oyun oynamak kafede takılmak mi diyelim ki bunlar sende bunlara dahil ol evli olan arkadaşı varsa dahil et esinide yani esin sevdiği ilgi duyduğu şeyleri seninle yapabilsin vakit geçirmek istesin anlatabildim mi bilmiorum ama

Çeken biliyor, ona göre hiçbir sorun yok herşey çok iyi mesele de bu zaten. Artık o kadar yıpranmaya başladım ki..
Açık açık konuş eğer hiçbir düzelme yoksa resti çek çocuğunu al git. Belki o zaman ciddi olduğunu anlar

Geçen ay boşanıyordum, fazla stresten bebeğin hayatı tehlikeye girdi, kırdım döktüm kavga ettim aileleri bir araya getirdim. Akla gelebilecek herşeyi yaptım ama yok yok yok. Adam da bir gram düzelme yok..
Nereye cikior arkadaşları bekar mi çıkıp napiyor

Ayol resmen trip + dırdır tavsiye etmişsin. Bence adam sormaz bile. Cevabı bilmiyor mu sanki?
Ailem de bu konuda rahatsız herkes konuştu ama değişen hicbirsey yok
Bu aslında en büyük sorun devam etmeyeceğinin de ispatı. Sizin iletişim kurup dert anlatamadığınız adamla aileniz niye konuşsun? Sizin probleminizi başkası niye çözsün? Her pürüzü ailenize mi anlatırsınız?

Anneme çocuğu verir çıkarız beraber, arkadaşlarından evli de var bekar da hepsi aynı eşleriyle tanıştım onlarda aynı durumdan şikayetçiler çocuğuma kıyamıyorum yoksa ben misilleme in alasını yapardım ona. Ama onu biryere bıraktığımda aklım hep onda

Ailem şahit oluyor , bir yerden sonra müdahale etmek zorunda hissediyorlar sanırım neden böyle yapıyorsun vs.

Baştan bi trip dırdır kaale almazsa 2.aşama çirkefe bağlamak benim taktik bu tutuyor ondan bir öneri sundum tutmazsa bakarız çaresine

Sizi kırmadığını söylüyorsunuz ya, bu kadar dışarıda kalmasının kırıcı olduğunu ifade edebilirsiniz. Bu özgürlüğünü kısıtlamak değil onu da anlatın.

Ailem şahit oluyor , bir yerden sonra müdahale etmek zorunda hissediyorlar sanırım neden böyle yapıyorsun vs.
Sağlıklı bir şey mi bu? Ailenin tembihleriyle kocanın hareketlerine çeki düzen vermesi? Allah uzun ömür versin de sonsuza dek aileniz mi kollayacak sizi?

Sizi kırmadığını söylüyorsunuz ya, bu kadar dışarıda kalmasının kırıcı olduğunu ifade edebilirsiniz. Bu özgürlüğünü kısıtlamak değil onu da anlatın.

Tek sorun bu fakat büyük bir sorun onu idrak edemiyor.

Eşiniz eş olmayı ve birliktelik nedir bilmiyor. Çift terapisi isteyin, kabul etmezse boşanmayı teklif edin. Ya da kabul edeceksiniz ama bu evlilik değil. Böyle biri sizinle yemek ve seks için beraber. Ne güzel para karşılığı ev sahibi oluyorsunuz, çocuklarımız oluyor, canımız isterse sevip oynayıp, ele güne çocukları gösterme lüksünü yaşayıp, istediğimiz gibi dışarda dolaşıp geziyoruz. Ama hiç çocuk ve evli olmanın sorumluluğunu almıyoruz. Harika. Bundan sonra siz çalışın. Akşam çıkın dışarı, çocuklara baksın, evi temizlesin, canınız isterse seviişir veya evde kalırsınız. İstemezseniz de 12’ye kadar nerede isterseniz orada. Türkiye’de nesiller böyle babasız büyüdü, babayı sadece kızan, eve az gelen, kahvelerde gezen, çocuklarla ilgilenmeyen adam olarak belledi. Adamlar da çocuk ve karı kavramını parasını verince aldığı bir kavram olarak gördü. Bir şeyler değişmeli. Bir de bunların tarlada bile kadını çalıştıran versiyonları var.

Son düzenleme:
Sağlıklı bir şey mi bu? Ailenin tembihleriyle kocanın hareketlerine çeki düzen vermesi? Allah uzun ömür versin de sonsuza dek aileniz mi kollayacak sizi?

Bakın ben herşeyi kendim halledebilen kendine güveni yüksek çalışan alımlı bakımlı bir kadindim. Üst üste hamilelikler yaşanılan sıkıntı o bu şu artık beynim durmuş durumda. Her şeyi her taraftan araştırıyorum ne yapabilirim bir tek burayla sınırlı değil çünkü düzelmesini istiyorum. Bu hayatta ne olacağımız gerçekten belli değil. Farzedin ki çok sevdiğiniz ablaniz aynı durumda. Bu şekilde bakın olaya. Zor inanın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…