- 23 Ocak 2016
- 35.107
- 51.061
- 598
Zor değil sık sık çıkmaması için uyarın eğer sık sık çıkmaya devam ederse suratınızı asın konuşmayın susun ona karşı hep susun zaten ilgili biriymiş size karşı noldu diye size sorar söylersiniz ben çok yoruluyorum hemn hamileyim hem 2 yaşında çocuk kolay mı sanıyorsun diye söylenÇok zor çok ..
Kalp kırmamak para lafı yapmamak o evliliğin iyi olduğunu anlamına mı geliyor? Sen eşine güvenmiyorsun ki programla takip ediyorsun, eşin desen 2 yaşındaki çocuğu başına atmış evde 6 aylık hamile eşine tüm sorumluluğu yükleyip her gece arkadaşlarıyla sefa sürüyor. Sence eşin anlayışlı iyi biri olsa hayatı seninle paylaşıyor gibi davranmaz mı? Her gece dışarıda sürtecekse eve de gelmesin.
Bunlar zaten yapmaması gereken şeyler ama yapmayan için dua edecek hale gelmişiz ☹
Konu sahibi evde tek kaldığın Bi gün çocukları korkutmadan küçük Bi sinir krizi geçir eve girdiğinde. Bu sırada içinizi dökün aklı başına gelsin işe yaramazsa annenize gidince dönmeyin
Misilleme yapsan arkadaş çevren varsa ya canim bugünde biz cikicaz kızlarla çocukla sen ilgilen die yada çocuğu anneme bırakalım beraber çıkalım biseyler yapalım desen mesela arkadaşlarıyla yaptığı ne balık tutmak oyun oynamak kafede takılmak mi diyelim ki bunlar sende bunlara dahil ol evli olan arkadaşı varsa dahil et esinide yani esin sevdiği ilgi duyduğu şeyleri seninle yapabilsin vakit geçirmek istesin anlatabildim mi bilmiorum amaSonumuz o. Boşanmak zaten çünkü başka türlü hicbirsey olmuyor
Açık açık konuş eğer hiçbir düzelme yoksa resti çek çocuğunu al git. Belki o zaman ciddi olduğunu anlarÇeken biliyor, ona göre hiçbir sorun yok herşey çok iyi mesele de bu zaten. Artık o kadar yıpranmaya başladım ki..
Nereye cikior arkadaşları bekar mi çıkıp napiyorGeçen ay boşanıyordum, fazla stresten bebeğin hayatı tehlikeye girdi, kırdım döktüm kavga ettim aileleri bir araya getirdim. Akla gelebilecek herşeyi yaptım ama yok yok yok. Adam da bir gram düzelme yok..
Evli bekar karışık bir yerde oturur sohbet ederler sürekliNereye cikior arkadaşları bekar mi çıkıp napiyor
Ayol resmen trip + dırdır tavsiye etmişsin.Zor değil sık sık çıkmaması için uyarın eğer sık sık çıkmaya devam ederse suratınızı asın konuşmayın susun ona karşı hep susun zaten ilgili biriymiş size karşı noldu diye size sorar söylersiniz ben çok yoruluyorum hemn hamileyim hem 2 yaşında çocuk kolay mı sanıyorsun diye söylen
Bu aslında en büyük sorun devam etmeyeceğinin de ispatı. Sizin iletişim kurup dert anlatamadığınız adamla aileniz niye konuşsun? Sizin probleminizi başkası niye çözsün? Her pürüzü ailenize mi anlatırsınız?Ailem de bu konuda rahatsız herkes konuştu ama değişen hicbirsey yok
Misilleme yapsan arkadaş çevren varsa ya canim bugünde biz cikicaz kızlarla çocukla sen ilgilen die yada çocuğu anneme bırakalım beraber çıkalım biseyler yapalım desen mesela arkadaşlarıyla yaptığı ne balık tutmak oyun oynamak kafede takılmak mi diyelim ki bunlar sende bunlara dahil ol evli olan arkadaşı varsa dahil et esinide yani esin sevdiği ilgi duyduğu şeyleri seninle yapabilsin vakit geçirmek istesin anlatabildim mi bilmiorum ama
Ayol resmen trip + dırdır tavsiye etmişsin.Bence adam sormaz bile. Cevabı bilmiyor mu sanki?
Bu aslında en büyük sorun devam etmeyeceğinin de ispatı. Sizin iletişim kurup dert anlatamadığınız adamla aileniz niye konuşsun? Sizin probleminizi başkası niye çözsün? Her pürüzü ailenize mi anlatırsınız?
Baştan bi trip dırdır kaale almazsa 2.aşama çirkefe bağlamak benim taktik bu tutuyor ondan bir öneri sundum tutmazsa bakarız çaresineAyol resmen trip + dırdır tavsiye etmişsin.Bence adam sormaz bile. Cevabı bilmiyor mu sanki?
Bu aslında en büyük sorun devam etmeyeceğinin de ispatı. Sizin iletişim kurup dert anlatamadığınız adamla aileniz niye konuşsun? Sizin probleminizi başkası niye çözsün? Her pürüzü ailenize mi anlatırsınız?
tutmuyor bu seferde yüzün aşık diye söyleniyorBaştan bi trip dırdır kaale almazsa 2.aşama çirkefe bağlamak benim taktik bu tutuyor ondan bir öneri sundum tutmazsa bakarız çaresine
Sağlıklı bir şey mi bu? Ailenin tembihleriyle kocanın hareketlerine çeki düzen vermesi? Allah uzun ömür versin de sonsuza dek aileniz mi kollayacak sizi?Ailem şahit oluyor , bir yerden sonra müdahale etmek zorunda hissediyorlar sanırım neden böyle yapıyorsun vs.
Yüzüm asık olmasın da nolsun nalları dikmemi mi istiyorsun deyintutmuyor bu seferde yüzün aşık diye söyleniyor
Sizi kırmadığını söylüyorsunuz ya, bu kadar dışarıda kalmasının kırıcı olduğunu ifade edebilirsiniz. Bu özgürlüğünü kısıtlamak değil onu da anlatın.
Yüzüm asık olmasın da nolsun nalları dikmemi mi istiyorsun deyin
Hayır öyle değil o adam eve ya gelecek ya gelecek hamile bırakırken iyiydiAhh iki ucu boklu değnek.
Sağlıklı bir şey mi bu? Ailenin tembihleriyle kocanın hareketlerine çeki düzen vermesi? Allah uzun ömür versin de sonsuza dek aileniz mi kollayacak sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?