Yaprak sarma su böreği yanına da tatlı al yeter...arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazımşimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
Rus salatası garnitürü al eve getir henen mayonezle sigara böreği yufkası var markette onuda sar hemen kızart bide kurabiye al fındık fıstık 6 tamam bitti gitti
Hazır al.bimden dondurulmuş börek al yine pasta satiyorlar ondan al oda dondurulmus. Pakette sarma var ondan da alabilirsiniz tatlı olarak da haZir kazandibi var yada hazır ekler var ondan alabilirsiniz bimden.arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazımşimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
ya önemli işim çıktı de ertele yada hazır bişeyler al cnm sonuçta çalışan birisin senı anlarlar heralde..arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazımşimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?