eve gidicem ve misafir gelecek ne yapayım :(

hazır yufkadan börek..
crem ole var puding çok severim..ondan yapabilirsin..birde makarna salatası tamam...

arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazım şimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
Makarna salatasi ve kısır benim herzaman kurtaricimdir... Cabuk oluyorlar hemde lezzetliler bence....

yemekten sonra ne yenebilir ki? en fazla meyve ve çerez. ben bekarım ama yeter yani. hadi en fazla çayın yanına ev tipi unlu maüller yapan bir fırından bir tatlı, bir tuzlu oldu bitti. misafirin tadını çıkarın, strese ne gerek?

iş çıkışı hazır börek kek al akşam çay demle buda sana ders olsun izinli olduğunda sarmanı börekini dolaba at

marketlerde herşeyin hazırı var kek çırpacak vaktiniz yoksa bile girin pashaneye hazır ev kekleri var birde tuzlu kurabiye 5 dakikadada bir kısır mis işte...

Arpa şehriye salatası nasil lezzetli oluyoorrr ve cok kolayy ayy canm çektiii
Yanina börek ve pudinli sutlu tatlilar var ondan yapavilirsin cok guzel oluyor

önce evini süpür, sonra markete koş, konserve yemekler ya da dondurulmuş hamurişleri felan birşeyler al, sonra yanına meyve, sonra da çayın yanına kuruyemiş gibi veya bisküvi kek tarzında bişiy al. bu kadar.

A101 in mozaik pastası var, ilk kez aldım ve ev yapımı gibi harika hemde 9 lira

Hazır sigara böreği

Hazır garnitur alıp kuçuk makarna haşla, varsa kornişon ve mayonez koyup salata yap

3 çeşit yeter işte , çalışan kadınsın idare edilir

salata yapın.. kısır yahutta makarna salatası..
milföy hamuru alın.. börek yaparsınız..
yanına da evde kek yapın, yahutta dışarıdan pasta alırsınız..

Calisan birisin.ne dusunuyosun allah askina.git bimden hazir bir kek,pastaneden tuzlu kirabiye.yanina cay ikram et tamam.

öyle komşu kaldı mı ya?
Bir bulsam, havada takla atarım...

P
öyle komşu kaldı mı ya?
Bir bulsam, havada takla atarım...
Ben o komsulardsnim a yapatim valla. Komsum mesela sulu koftemi cok begenir onlar bes kisi evde bsns kiyma alip birakir ben kofteyi yapatim kendimdrn de pilav yaparim esimle kendme iki kisilik ayiririm gerisini momsum goturur evine. Bu arada konu sahibi ne yapmis misafitlerine?

Pizza ısmarla çay yada Cola yanına salata tatlı olarakta çikolatalı puding al sana sunum

Misafirler elinde pasta kekle gelip sürpriz yapmışlar mesela☺☺☺oh mis

Varmi oyle komsu? Ben apartmanda kim oturuyor tanimiyorum bile

Tam anlamiyla, harika ve kusursuz bir yazi. Tebrik

Ya bizim türkler misafirlikte yemeğe nekadar düşkünler. Hiç uğraşmadım bugüne kadar hazır aldım hep:)kendimde sadece kahve severim başka birseyde istemem.şu ikram muhabbeti yüzünden misafir sevmiyorum. 2 çocuk, misafir gelmeden ev temizliği,ikram,bide üstüne onlar gidince bidaha temizlik.keyif almak yerine eziyet bu ya.halbuki kahve ve sohbet yeter işte. Kekler borekler sarmalar kısırlar pastalar kurabiyeler offfffff. Bide en az 3 çeşit öylemi. Ben almayayim kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…