Makarna salatasi ve kısır benim herzaman kurtaricimdir... Cabuk oluyorlar hemde lezzetliler bence....arkadaşlar selam çok yorgunum şuanda iş yerindeyim akşam 2-3 bayan arkadaşım bana gelicek evim biraz dağınık ve süpürge tutulması lazımşimdii akşama misafirlere ne ikram edeyim stres yaptım ya
öyle komşu kaldı mı ya?Samimi komşunuz varsa arayın rica edin bir kek birde poğaça yaptırın.sizde dışardan tatlı ve meyve alin yeterli.eve gider gitmezde görünen dağınıklığı toplayin ve sadece oturacaginiz odaya süpürge yapın yeterli.
Ben o komsulardsnim a yapatim valla. Komsum mesela sulu koftemi cok begenir onlar bes kisi evde bsns kiyma alip birakir ben kofteyi yapatim kendimdrn de pilav yaparim esimle kendme iki kisilik ayiririm gerisini momsum goturur evine. Bu arada konu sahibi ne yapmis misafitlerine?öyle komşu kaldı mı ya?
Bir bulsam, havada takla atarım...
Samimi komşunuz varsa arayın rica edin bir kek birde poğaça yaptırın.sizde dışardan tatlı ve meyve alin yeterli.eve gider gitmezde görünen dağınıklığı toplayin ve sadece oturacaginiz odaya süpürge yapın yeterli.
Tam anlamiyla, harika ve kusursuz bir yazi. TebrikP
Ben o komsulardsnim a yapatim valla. Komsum mesela sulu koftemi cok begenir onlar bes kisi evde bsns kiyma alip birakir ben kofteyi yapatim kendimdrn de pilav yaparim esimle kendme iki kisilik ayiririm gerisini momsum goturur evine. Bu arada konu sahibi ne yapmis misafitlerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?