- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Antalyadayım ama evim 4.kat nereden giriyorlar acaba?Yazlık bir yerde mi yaşıyorsunuz eviniz alt kat mı ?
Antalyadayım ama evim 4.kat nereden giriyorlar acaba?
Ebeveyn banyosunda zaten cam yok normal banyoda var ama teli de var..Siz hiç karşılaştınız mı?Banyo camlarından özellikle girer sineklik var mı?
Bütün apartmanı ilaçsanız çok iyi olur aslında komşularınız da aynı sıkıntı var mı ? konuştunuz mu hiç ?
Valla açıkçası bu konuyu konuşmadım ama normal böcekler için olan ilaçlar akrepleri pek etkilemiyor diye okudum netten
Ebeveyn banyosunda zaten cam yok normal banyoda var ama teli de var..Siz hiç karşılaştınız mı?
Benimki apartman katı,dördüncü katta...Kediler halletmiş olmalı o zaman sizinkiler büyük müydü hiç öldürebildin mi canım?Bizim eskiden banyomuzda telimiz yokken çok girerdi akrep kırkayak.. Sonre tel yaptırdık bayağı farketti
ama öyle arada yine görürdük ama siyah olurdu sizin ev'e girenler açık renkmiş birde nerden geldilerse..
Bir de bizim evin bahçesinde kediler filan dolaşmaya başladıktan sonra yok oldular büyük ihtimal kediler
hallettiler diye düşünüyorum.
Bizim ev müstakil bahçeli sizinki de öyle mi?
Evet artık konuşmayı düşünüyorum..Siyah daha korkunç olabilir karşılaşınca ne yaptın acaba!!Bizim evde de iki kere rastlamıştım ama siyah renkti krem renkli olanı hiç görmedim. Tüm apartman ilaçlama yaptırabilirsiniz.
Antalyadayım ama evim 4.kat nereden giriyorlar acaba?
Haydaa neden acaba ya nası geliyorlar ki!!Antalyalıysanız bizim hormonlu hamam böceklerinden de haberiniz vardır o zaman:))
Iste bunu demeyecektin
Antalyadayim ve 4. Katta oturuyorum, yillardir degil kendi evimde baska bir yerde dahi gormedim ama duyarim hep baskalarinin evine girdigini. Korkuttun beni simdi, bir de ormanin, dagin dibindeyiz iyi mi
Evet artık konuşmayı düşünüyorum..Siyah daha korkunç olabilir karşılaşınca ne yaptın acaba!!
Evet ben de düşünüyorum siz karşılaştınız mı daha önce?Aynen öyle .. O yüzden bir apartman toplantısı talep edin bence acilen ..
Benimki apartman katı,dördüncü katta...Kediler halletmiş olmalı o zaman sizinkiler büyük müydü hiç öldürebildin mi canım?
Yorum yapan arkadaşımızn da dördüncü kattaki eve girmiş heralde...Bugün her tarafı iyice kontrol edicem..Büyükmüş bir de nası öldürdün canım dayanıklı değiller mi!?Enteresan ya apartmanmış birde.. Büyüktü öldürdük evet..
Mutlaka girdikleri bir yer var kapı altları da olabilir dış kapınızın altında boşluk var mı?
Ya da diğer camlar sürekli açık mı? Sineklik var mı onlarda da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?