Eve giren akrepler:(

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Bu yazın başında bir kez daha girmişti geçen gün yine..ikisinde de şans o ki tek değildim!..İkisi de krem renkti...Görünce biraz irkiliyorum ne yapmalıyım acaba aynı sorunu yaşayan var mı

yine akrep konusu

tam unuttum derken burda karsıma cıkıyor

allah kolaylık versın

ben de cok korkuyorum

bir de yenı eve tasındım evın huyunu suyunu bılmıyorum(

Ebeveyn banyosunda zaten cam yok normal banyoda var ama teli de var..Siz hiç karşılaştınız mı?

Bizim eskiden banyomuzda telimiz yokken çok girerdi akrep kırkayak.. Sonre tel yaptırdık bayağı farketti
ama öyle arada yine görürdük ama siyah olurdu sizin ev'e girenler açık renkmiş birde nerden geldilerse..
Bir de bizim evin bahçesinde kediler filan dolaşmaya başladıktan sonra yok oldular büyük ihtimal kediler
hallettiler diye düşünüyorum.
Bizim ev müstakil bahçeli sizinki de öyle mi?

Bizim evde de iki kere rastlamıştım ama siyah renkti krem renkli olanı hiç görmedim. Tüm apartman ilaçlama yaptırabilirsiniz.

Benimki apartman katı,dördüncü katta...Kediler halletmiş olmalı o zaman sizinkiler büyük müydü hiç öldürebildin mi canım?

Iste bunu demeyecektin
Antalyadayim ve 4. Katta oturuyorum, yillardir degil kendi evimde baska bir yerde dahi gormedim ama duyarim hep baskalarinin evine girdigini. Korkuttun beni simdi, bir de ormanin, dagin dibindeyiz iyi mi
Haydaa neden acaba ya nası geliyorlar ki!!Antalyalıysanız bizim hormonlu hamam böceklerinden de haberiniz vardır o zaman:))

Benimki apartman katı,dördüncü katta...Kediler halletmiş olmalı o zaman sizinkiler büyük müydü hiç öldürebildin mi canım?

Enteresan ya apartmanmış birde.. Büyüktü öldürdük evet..

Mutlaka girdikleri bir yer var kapı altları da olabilir dış kapınızın altında boşluk var mı?

Ya da diğer camlar sürekli açık mı? Sineklik var mı onlarda da?

Ayrıca rutubetli nemli ortamları severler. Eviniz rutubetli mi? Mesela en altta katta sığınak filan olur
bazı binalarda oralardan da gelebilir.

Yorum yapan arkadaşımızn da dördüncü kattaki eve girmiş heralde...Bugün her tarafı iyice kontrol edicem..Büyükmüş bir de nası öldürdün canım dayanıklı değiller mi!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…