Eve giren akrepler:(

Bizim yayla evimizde var akrep çıkıyor karşımıza sarı renkte bzmksi çok tiksiniyorummm kükürtün kokusuna akrep gelmez diolar bide evinizi okutun efsunlatınca bizde evimizi gelmedi akrep sineklik şart

Bizim yayla evimizde var akrep çıkıyor karşımıza sarı renkte bzmksi çok tiksiniyorummm kükürtün kokusuna akrep gelmez diolar bide evinizi okutun efsunlatınca bizde evimizi gelmedi akrep sineklik şart
Yaylada olması biraz daha normal ama şehrin göbeğinde görüyorum ben..Salon hariç diğer odaların camında da sineklik var aslında..Allah korusun sarı renge yakın olanlar daha zehirliymiş sanırım internette yazıyor!!Evin daha çok nerelerinde görüyorsun canım,büyükler mi!..

Tabiki hemen olmuyor ama kafaya iki darbe vurunca etkisiz kalıyor sonrada ustune basiyorum tabi terlik ayagimdayken işi bitiyo yani ^_^
Valla helal olsun ya:))Açıkçası biraz çekindim ama böyle şeyleri okumakta güven veriyor bana Allah razı olsun valla sizden:)Sopa dediğin büyük kalın bir şey canım,sen yaklaşınca akrep ve vurmaya başladığında akrep ters bir hareket yapıyor mu...Bu söylediğin yöntemi kaç akrep üzerinde denedin??

Tabiki hemen olmuyor ama kafaya iki darbe vurunca etkisiz kalıyor sonrada ustune basiyorum tabi terlik ayagimdayken işi bitiyo yani ^_^
Ben kim varsa yanımda onu çağırmıştım görünce:))Şöyle bi cesaretim olmadı ya:))Ama benim gördüğüm kocamandı ya ne biliyim akrepler bana çok sinsi geliyor sanki öyle terlikle falan ölmeyecekmiş gibi,biraz da o nedenle yaklaşamıyorumm!!

Yok kızlar korkmaniza gerek yok eğer bir kere vurursaniz kesinlikle kacmiyor ölü taklidi yapıyor ve sizde o anda defalarca duruyorsunuz 8-9 akrep öldürdüm bu yaz :O

Yok kızlar korkmaniza gerek yok eğer bir kere vurursaniz kesinlikle kacmiyor ölü taklidi yapıyor ve sizde o anda defalarca duruyorsunuz 8-9 akrep öldürdüm bu yaz :O
Ben şok oldum ya çoğu kişinin evine on kez yirmi kez girmiş bu herhangi böcek değil ki akrepMerakta ettim hiç resmi var ki eve girenin canım öldürünce falan çektin mi hiç?Bu arada iyi bayramlar sana ve herkese:))

Canım cekmistim ama telefonundan silinmişti yoksa dört beş tane fotosu vardı sanada hayırlı bayramlar canım

Bugün üye olmuştum sırf şu illetlerden kurtulmak için yardımlarınızla fakat bugünden itibaren sadece moderatörler izin verince konu açabiliyormuşsun..Bu işten ne anladık o zaman..Baktım benzer sorunu olanlar var mı diye bende epey varmış..Abartmıyorum kızlar bu sene görmediğim kalmadı akrebinden,kırkayağına,hamam böceğine kadar..Güya ilaçlanıyor apartman yöneticisiyle de konuştum geçen gün bir kez daha ilaçlama yapılacak sanırım..En son bugün öğlen abartmıyorum parmak kadar bir hamam böceği görünce soluğu burada aldım ilaçlama yapılana kadar ne yapmam gerekir acaba karşılaşınca falan çok kolay yaklaşamıyorum büyük olanlara..Kusura bakma canım bu arada,senin konunun altında kendi derdimi anlattım biraz ama cidden yardımınıza ihtiyacım var..Yeni konu da açamayınca mecbur buraya başvurdum(

Hadi ya öyle mi olmuş bir süredir uğramıyordum siteye!Hiç önemli değil canım herkesin yararlanması için var böyle konular zaten o nedenle hiç problem yok...Asıl konuya gelecek olursak da seni anlıyorum ve inan ben senden daha çok ürperiyorumdur görünce..Akrep bile çıktı ama o anda yanımda birilerinin olması tek şansımdı:)Hamam böceği falan da gördüm..Şu ilaçlar falan hikaye ya bir gün bir cesaret sıktım hayvan bana mısın demedi:))Yöneticiyle konuşmuşsun canım söyle biraz ellerini çabuk tutsunlar bence:)

Teşekkür ediyorum:)Evet bencede çabuk tutmalılar konuştum zaten..Bugün öğlen banyoya girdim abartmıyorum gerçekten serçe parmak boyunda kahverengi bir hamam böceğinin duvardan tavana doğru bir kaçışı var dondum kaldım resmen oracıkta..Bir daha aynısını yaşarsam nası olur düşünmek istemiyorum bile..Evi terkedicem en son heralde:))

Ayy kocamanlar değil mi ya!!!Çok iyi anlıyorum seni arkadaşım aynı anları yaşayan biri olarak ben direk kitleniyorum öyle anlarda...Formda daha cesur arkadaşlar var ama hamam böceklerine karşı @cokpembix akreplere karşı da Pembis Hayaller resmen kadın olarak gurur kaynağımız olmuş,onlar pek korkmuyorlar sanırım:)))

bu sene bende evimde kırkayak gördüm 2 kere. önceden evi ilaçlatmıştım 6 ay etkili demişti satan adam. çok korkutucu. bnm ev müstakil bahçe içinde sonuçta olabilirde senin eve 4. kata nasıl çıkıyolar aklım almıyor. ayyyy çok kötü yaa

Bugün mü üye oldunuz? Gerçekten mi? Sorununuz haşerelerle alakalı değil mi? Peki.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hasere-sorunu.934018/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-akrep.934065/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evimdee-akrep-cikti.941460/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...en-haserelerle-nasi-basa-cikiyorsunuz.924503/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eve-giren-akrepler.954662/

Şu anda yazdığımız bu topikte dahil tüm konular size ait desem ne dersiniz?

kendi kendine konuşana deli derler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…