Eve giren akrepler:(

bi gece salonumda kocaman bi tane gormustum basparmagim kadar vardi hic kimildamiyordu galiba ilacin etkisindeydi sonra esim lönk diye ezdi onu
Ben surekli tarlada buyudum yazlara köye gittim yani çekirge bacagi koparmis kertenkele yakalamis bir cocuktum suan cok igrenc asla yapmammm

Rica ederim canım ne demek :) yardimci olsuysam amennaa :)

O sinirle zaten hemen basiyordum ustlerine
Rica ederim canım ne demek :) yardimci olsuysam amennaa :)
Çok yardımcı oldun canım hem de teşekkürler:))Benim gördüklerim çok hızlı ama kaçarken yakalamak çok zor..Bir de ezdiğin için de çoğalıyor olabilir canım her yerde ezildiği yere yumurtalarını bıraktığını yazıyor..Bir de şu kafam takılan canım bir kez basmak yeterli mi?ses çıkıyor mu basınca ve sonrasında oluşan görüntü çok mu kötüü!!

Çok kotu degil cit ediyor ama icinden bisey cikmiyor disarı. Bizim evin heryeri o kadar pisti kiii. Evi lagam faresi bile basmis. Komsu abla oyle diyordu. Düsun. Burdan tasinan kadinin evine gitmis kadjn 2 aydir hic ev supurmemis dusunnnn

Çok kotu degil cit ediyor ama icinden bisey cikmiyor disarı. Bizim evin heryeri o kadar pisti kiii. Evi lagam faresi bile basmis. Komsu abla oyle diyordu. Düsun. Burdan tasinan kadinin evine gitmis kadjn 2 aydir hic ev supurmemis dusunnnn
Anladım canım..Ne geniş kadınlar var ya nası rahat edebiliyorlarsa öyle!Ayy bize bunlar yetiyor bir de lağım faresi görsem tırlatırım heralde evi geçtim sokakta bile korkarım ondan:)

Anladım canım..Ne geniş kadınlar var ya nası rahat edebiliyorlarsa öyle!Ayy bize bunlar yetiyor bir de lağım faresi görsem tırlatırım heralde evi geçtim sokakta bile korkarım ondan:)
Ayy sormaya iyiki ben varken gelmedilerr. Bide kargalarim var di bunlar yetmez gibii ayy

Yok omlar balkonuma bide tuvaletimin caminin onune dadandıı

Evet ben de düşünüyorum siz karşılaştınız mı daha önce?

İş yerim maalesef böyle durumlara müsait bir konumda o yüzden düzenli bir şekilde ilaçma yapılıyor envai çeşit zehir ve ilaçla. Bi kaç kez ölü olarak görmüştüm o yüzden, ama benim gördüklerim koyu renkti .
Apartmandan profosyenel bir ilaçlama şirketi ile çalışılması için baskı yapın derim . Allah korusun çok tegirdin edici .

Haydaa neden acaba ya nası geliyorlar ki!!Antalyalıysanız bizim hormonlu hamam böceklerinden de haberiniz vardır o zaman:))
Hormonlu iyiydi bu :)
Onlara böcek demek ne kadar doğru bilemem :) toramanlarım onlar benim, is yerinde her sabah sırtüstü yatar halde karşılarlar beni :)
Ama akrep fena benim eklem bacakli fobim var zıp zıp zıplayan örümcekleri de ilk kez burada gördüm

Akethrin 25 ec ve zinon ddvp 100er ml suya karistirip pompayla ilaclaniyor. Tum apartmana yaptirirsaniz daha etkili olur

Ahahah aynen dediğiniz gibi hormonlular resmen yahu Haşere konusunda hepimiz dertliyiz galiba:))Ben de en çok hamam böceğine sinir oluyorum o kıpır kıpır halleri deli ediyor beni:)

Ayy canım bizde ptt lojmaninda tasinmistik her yeri hamam bocegi falan kaplamis. Binayı ilaclatip oyle kurtulduk. Ama arada yine goruyordum bir iki tane. Vallahi bu bocuklerle falan ugrasmak cok sinir bozucuuu
Benim de lojmanda oturan yakın bir arkadaşım vardı kaç kez ilaçlama oldu ama sonu gelmedi özellikle banyoda...Elimi yıkamaya giriyordum bi bakmışım iki metre antenli bir şey ayaklarını ovuşturuyor karşımda Böcek ilacı sıkınca da hemen nasıl kaçıyor kuytu köşeye(Seninkiler de küçük kahverengi miydi canım o hızlı olanları nasıl uzaklaştırıyordun evden dışarı

Ahahah aynen dediğiniz gibi hormonlular resmen yahu Haşere konusunda hepimiz dertliyiz galiba:))Ben de en çok hamam böceğine sinir oluyorum o kıpır kıpır halleri deli ediyor beni:)
Değil mi ama adamlar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar:))Sorma canım ya bu nereye kadar gidecekse böyle!
Bexy inkiler büyük müydü,hangi renkti bilmiyorum ama bizden çok daha cesur olduğu kesin böceklere müdahale konusunda:))

Kızlar ben birazda cocukluktan alışkınım
Vallahi bazilari kocamandı
Ama onlar ilaclara bagisiklik kazaniyormus. Teyzem tablet seklinde olan ilactan bahsetmisti. Evin koselerine koyuyormus. Onu yiyen böcük yuvaya gidince ölüyormuş. Sonu onun ölusunu yiyen böcüklerde yuvada ölüyormuşş
Ama ben evin heryerini suya katilan tarim ilaciyla ilacladim lavobalarin icine tum giderlere tuvaletlere koselere deliklere her yeree kanepelerin altina camlarin kenarlarina balkona falan sonra bittiler yada bana gorjnmuyorlardi bazen kendi kendilerine ölmüs buluyordum balkonda banyoda bazen canli sarhos olmuş gibi hemen eziyordum

Evet ya böyle şeyler hep çocukluktan kazanılıyor:))Büyükse daha korkunç:)))Hiç toplu halde denk geldin mi canım yoksa hep tek mi görüyordun bazen 3-5 tane bir arada bulunuyorlar:))Eğer gördüysen grup halinde gezenleri o anda nası öldürdün canım onları,çünkü çok hızlı kaçıyorlar birine bakınca diğerleri hemen gözden kayboluyor(

Gördum onlari hic olduremedim canim yaa hemen kaciyorlarrr

Ahahah ne bereketli ilaçmış biri yedi mi tamam hepsi gidiyor:))Valla canım senin gibi bir kadın her arkadaş ortamına şart haşereler korkulu rüyamız..Hiç gördün mü bilmiyorum ama çıyan var kırkayağın uzunu hayvan resmen dokuz canlı ve sürekli kıpır kıpır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…