Eve giren akrepler:(

Yorum yapan arkadaşımızn da dördüncü kattaki eve girmiş heralde...Bugün her tarafı iyice kontrol edicem..Büyükmüş bir de nası öldürdün canım dayanıklı değiller mi!?

Babam öldürmüştü. :) Büyükler ya ben de çok tiksiniyorum valla Allah karşılaştırmasın tüylerim
diken diken oluyor. Öldüremiyorsan da elektirk süpürgen kuvvetli çekiyorsa ona da çekip süpürgenin demirinin ağzını bir bezle kapatabilirsin çıkamasın diye sonra torbasını filan atarsınız.

O en imkansızı canım ya canlı canlı süpürgenin içine çeksem çıkar mı korkusuyla mümkün değil uyuyamam bile!!

Bu yazın başında bir kez daha girmişti geçen gün yine..ikisinde de şans o ki tek değildim!..İkisi de krem renkti...Görünce biraz irkiliyorum ne yapmalıyım acaba aynı sorunu yaşayan var mı
Benim karsi komsumdan cikmisti kedileri falanda vardi cok sukur bende baya bi evi kolacan ettim psikolajim alt ust olmustu resmen cikmadi neyseki yanda bi izbe insaat ve ev vardi kacan ona geliyor diye dusunduk ozaman dorduncu kattaydi evide genede cikiyorlar bi yerden sonra bu sebeple o tasindi yerine yeni gelin geldi bende soyledim boyle boyle diye guzel bir temizlikle hic yeni gelen komsuma denk gelmedi

Ne güzel kendiliğinden bitmiş heralde umarım bende de öyle olur..Böcek görünce bile zorlanıyorum bir de yetmiyormuş gibi akrep çıktı

Ne güzel kendiliğinden bitmiş heralde umarım bende de öyle olur..Böcek görünce bile zorlanıyorum bir de yetmiyormuş gibi akrep çıktı
Halinizden anliyorum cok urkutucu bir durum şahsen bende fena olmustum sonra o gittikden sonra eve belediyeden ucretsiz ilaçlama yapiyorlarmis bu tur soguk hayvanlar icin yaptirdi sanirim guzel bir temizlikle dahada kurtuldu yeni gelen biri duvarda biri banyoda gorduk evin icinde hatta fotolarini cekip oldurmeden ev sahibine danisti arkadas.

Ben de aynı yerlerde gördüm..Büyükler miydi arkadaşınız bayan mıydı nası öldürebildi onları,erkekler iyi kötü müdahale ediyor ama biz pek bir şey yapamıyoruz

Tek basina yasayan iki kedisi olan bi orta yas bayandı bunlari gordugunde erkek arkadasi yanında idi benim zilime basip bende varmi diye baktik eve dip bucak sanirim erkek arkadasi öldürdü çünkü biz kadinlar birazdaha bu tur seylerden korkariz buyuk koyu reng olanlarindandi sanirsam olayin ustunden uc sene gecti bu kadar hatirliyorum

Anladım canım teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için:)

Uffff ya niyeeeee okudummm simdi ben bumuuuuu, gelde önümüzdeki geceler rahat uyu-.- almanyada yasiyorum daha hic karsilasmadim cok sükür. Karsilasirsamda en büyük kabusum olur.

Ayy canım bizde ptt lojmaninda tasinmistik her yeri hamam bocegi falan kaplamis. Binayı ilaclatip oyle kurtulduk. Ama arada yine goruyordum bir iki tane. Vallahi bu bocuklerle falan ugrasmak cok sinir bozucuuu

Ayy canım bizde ptt lojmaninda tasinmistik her yeri hamam bocegi falan kaplamis. Binayı ilaclatip oyle kurtulduk. Ama arada yine goruyordum bir iki tane. Vallahi bu bocuklerle falan ugrasmak cok sinir bozucuuu
Aynen canım ya akrebi ayrı hamam böceği ayrı..İlaçlara da bağışıklık kazandılar artık heralde..Hamam böcekleri çok hızlı oluyor bir de karşılaşınca korkmayıp öldürebiliyorsan yine iyi sayılırsın canım:)

eziyodum kafalarinii
Ay çok igrencti ya gece halilarimda geziyorlardi koca kocalardi
Bi gun evi ilacladik 3 gun sonra geldik her yerde ölmüslerdi. Bir poset böcek attikk. Onlar icin googlede girmedigim sayfa okumaidigim forum kalmadi. Kesinlikle ilaclamak ama kaynagini bulup orasi ilaclanmaliymis. Bize birde yemizlikci abla bi tarim ilaci verdi. Ziraatten almis oda 1 yil kadar idare ediyormus. Oyle diyordu alt komsu ama dayaanamadik her yere sıktık yinede yoookk.
Altinda yada binanin yakininda fırın,cafe vs bir yer var mi canim belki yuvalari oradadir. Bu arada lavabolarin altlarini duvardaki delikleri iyice kontrol et. Benim evimde 3. Katti. Ama geliyorlardi. Balkondan bile cikiyorlar. Suyum gider borusundan. Lavabonun icinden....
Her yere naftalin atmistim top olanlardan. Azalmislardi. Banyoya banyo kuvetine tuvalet mutfak lavabosuna falan.

Seni çok iyi anlıyorum canım..Apartmanın altında bir market var belki kaynağı orası olabilir..Aslında evi de kontrol ediyorum ama gözüme çarpan bir yer olmadı bir açıklık falan...Dediğin kocamanlar ya bu sene resmen evrim geçirmişler..Ben en çok karşılaşma anında fena oluyorum:))Abartmıyorum parmak boyunda olan bile var sen öyle hormonluları nası öldürüyorsun canım karşılaştığında,çok hızlılar ben bir kere ilaç sıkayım dedim hemen kaçtı gitti bana mısın demedi!!:))

Ev terligiyle zonk zonkkkkk ustune basiyorum sonra orayi hemen dezenfekte edip terlik makinaya hoppp. Ama artik kalmadi ya. Iyice azaldieakiden mutfagin isigini yakinca saga sola kosarlardi ay bi kere mutfak dolabindan ustume atladi. Igrenccc ne ciglik attim amaa.. bide bebegim olcakti tam 8 aylik hamileydim

Tarim ilaci satan bir yer bulabilirsen gidip bir sor canim suya katilan bi ilac varmis hamam bocekleri icin diye. Sana verirler zaten. Digerleri bi moka yaramiyor. Bizim abla camsil kutusunda getirmis bize bi ilaclamada yarisi bitti. Ama boceklerde bitti..arada banyoda goruyorum hemen fis fis onlarda sabaha ölü oluyorr. Ayrica o ilacin etkisiyle evdeki sinekler orumcekler de mortingennn

Tarım ilaçları da çok etkili değil mi özellikle bebekler için zararlı olabilir...Ayy dengesiz hayvan ya nası üstüne atladı bir de hamilesin Allah korusun kötü etkilenebilirdin valla hiç acımasaydın ona..bazen diyorum onlar da canlı yazık falan ama o ölümü resmen haketmiş!!Terlikle vurmaya gelince de normalden çok büyük oldukları için çekiniyorum o kadar yaklaşmaya bir de bir vuruşta ölmüyorlar çok hızlı koşmaya başlıyorlar ya o an benim için bildiğin sıkıntı canım!!!!:)))

Canim ilac yapali 5 ay oldu ya birde zaten ordan tasiniyoruz artik suan orada da degiliz. :) aman bas gitsin ne korkuyosun pis yaratik yaa bi gun esim yumurta kabuklarini lavaboda birakmis sabah bi baktim kamp kurmuslar ustune resmen iykkkk

Canim ilac yapali 5 ay oldu ya birde zaten ordan tasiniyoruz artik suan orada da degiliz. :) aman bas gitsin ne korkuyosun pis yaratik yaa bi gun esim yumurta kabuklarini lavaboda birakmis sabah bi baktim kamp kurmuslar ustune resmen iykkkk
İlaca bakıcam canım teşekkür ederim:)Korkumun da üstüne gitmem gerekiyor çünkü her an her yerden çıkabiliyorlar...Tecrübelerini aktardığın için çok teşekkür ederim..Bu konuda biraz fobik olduğumdan aklımda kalanları soruyorum canım senin gibi cesur birini bulmuşken...Bu karşılaştıklarından hatırladığın,dikkatini çeken en büyüğü yaklaşık ne kadardı canım ve onu nası öldürebildin,öldürme sırasında dengesiz bir hareket yaptı mıı:))??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…