Eve giren akrepler:(

Houfff akrepmi 1 ay olacak kedimi soktu meret neler yaşadım bir ben bilirim bir Allah ama daha çözümünü bulamadım
Hadi yaa kedicik ne durumda peki(Nası sokmuş ki ya kediler normalde çok dikkatlidir uyurken yapmıştır sinsi hayvan ya yoksa kedi yaklaştırmaz yanına..Evin içerisinde mi oldu bu olay!

Abartmadığını biliyorum canım:)Nerede korkunç şey varsa seni bulmuş yahuAllah'tan yılan büyük değilmiş ama olsun yılan bu sonuçta ya adı üstünde!!Yılanı nasıl öldürebildin canım sen bizim korkusuz şövalyemizsin valla ya:))Kuş ile tavuğa üzüldüm(Örümcek de çok şanslıymış,gördüklerinin içinde elinden sağ kurtulan tek haşere:)))

Valla işin kotu yanida bu çıkmadığı oda yer yok her yerde geziyolar en çok mutfakta çıktılar sarida çıktı kahverengide küçükler hep sariydi büyüdükçe koyulasiyo galiba renkleri pirinç kadar olanları bile çıktı yavrusunu sırtında tasirmis 60 tane yavrusu olurmuş acikan piyasaya cikiyo anlaşılan gece daha çok çıkar diyolar yalan gece gündüz hep cikiyolar aman git bendeki sanstan o daha önceki evimede fırının içine fare yavrulamis kanal faresi hemde 13 tane öldürdük 1 taneside kactiydi

Hadi ya valla çok dertliymişsin bu konuda canımYalnız şunu da açıkça söyleyim bu konuda benden çok daha cesaretlisiniz arkadaşlar ben gördüğümde ne yapacağımı bilememiştim!!!Taktiklerinize ihtiyacım var büyük olanları nası öldürdün canım abartmıyorum benim ki işaret parmağı kadar vardı..Farelere diyecek bir şey yok zaten onlar jet gibi yakalanmıyor bile:))

Valla onunkinden ccok bnmki yanmıştı çünkü kedime çok duskunum
Tabii ya çok iyi anlıyorum benim başıma gelse ben de çok üzülürdüm umarım şimdi iyidir...Akrep evin içinde mi soktu canım sen gördün mü akrebi evde olduysa her tarafa baksaydınız..

Haydaa neden acaba ya nası geliyorlar ki!!Antalyalıysanız bizim hormonlu hamam böceklerinden de haberiniz vardır o zaman:))
Antalyada oturuyorum ve yakında 4. Kata tasinicwm Su an katadenizdeyim dun 1 tane küçük siyah 4 gün önce 2 büyük simsiyah gördüm ve niran önce antalya ya dönmek istiyorum.

Antalyada oturuyorum ve yakında 4. Kata tasinicwm Su an katadenizdeyim dun 1 tane küçük siyah 4 gün önce 2 büyük simsiyah gördüm ve niran önce antalya ya dönmek istiyorum.
Alla alla bu akreplere ne oldu böyle bu sene!Sadece benim başıma gelmiştir sanıyordum maşallah kendilerinden çekmeyen kalmamış...Soğukkanlığının ne durumdaydım canım karşılaştığında ben korkmuştum ama yorumlarda gördüm çok cesur arkadaşlarımız da varmış:))

Çok sukur kızım şimdi iyi...
Evet evde yatağında ısırdı kedimi
Her yere bakindim ama yoktu zaten saklanıyorlar
Tabii ya çok iyi anlıyorum benim başıma gelse ben de çok üzülürdüm umarım şimdi iyidir...Akrep evin içinde mi soktu canım sen gördün mü akrebi evde olduysa her tarafa baksaydınız..

Çok sukur kızım şimdi iyi...
Evet evde yatağında ısırdı kedimi
Her yere bakindim ama yoktu zaten saklanıyorlar
İşte buna çok sevindim:)))Ya ama korkmaya da başladım birçok kişinin evine girmişler hem de kaç kezİnşallah çıkmıştır evden karşılaşsan daha kötü etkilenebilirdin hele ilk kez göreceksen..ben resimini görünce bile irkiliyorum

Canım bn kaç tane gordum şimdiye kadar ohooo ama alistim artık sadece biraz irkiliyorum o kadar

Geçen gün rüyamda öldürdüm birini. Şuan o rüyayı hatırlayıp irkildim. Canlı görmedim hiç. İnşallah da görmem. Fena halde fobim var kendilerine karşı çünkü...

Güçlü ve kokusuz ilaçla evinizi ilaclatin derim.

Canım bn kaç tane gordum şimdiye kadar ohooo ama alistim artık sadece biraz irkiliyorum o kadar
Ya valla çok şaşırdım ben herkesin mi evine girmiş bu kadar çok..Bağda,bahçede olabilir ama evde olması ürkütücü cidden(Gördüğün zaman napıyorsun canım evden uzaklaştırmanın yolu nedir,boyları falan büyük mü ben de korkmaya başladım((

Valla ne hayvanlarmış evde,iş yerinde,rüyalarda:))Sanırım bu sene bir anormallik var ya çok fazla kişi yaşamış bu durumu ilaçlar da fayda etmiyor ki pek!!

Valla ne hayvanlarmış evde,iş yerinde,rüyalarda:))Sanırım bu sene bir anormallik var ya çok fazla kişi yaşamış bu durumu ilaçlar da fayda etmiyor ki pek!!

Benim bir tanıdığım evini ilaclatarak haşereden, kırkayak gibi böceklerden koruyor. Sanırsam akrep de dahildir buna. Onlar biraz bağ bahçenin içinde evleri, müstakil. Evin etrafıni ilaçlama yapmışlar ve bir yıl boyunca hiç sıkıntı yaşamıyoruz diyordu. Yani demek ki etkili. Şeyler var. Bu arada ilacı kendileri alıp yapıyor.

Öyle iyi bir ilaç araştırmak gerekiyor,uzmanlar da öyle ilaçların zararlı olduğunu söylüyor solunum yolları için..Artık bakacağız çaresine,teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…