- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Abartmiyorum gercekten gorduk cocuktuk ama tarantulayi babam öldürdücocukken köye giderdik babannemin yanına orada herseyi gördüm birgün taş attım kuş öldü, bi gün taş attım komsunun tavugu öldü köy olunca bunlar normal oluyor. Hele birde koydeki balkonumuza yuva yapan örümcek vardi her yaz gelirdi kısın giderdi . Onada sinek öldürüp atardım yesin diye
Abartmadığını biliyorum canım:)Ne kadar korkunç şey varsa hepsi gelip seni bulmuş:))Gerçi Allah'tan yılan büyük değilmiş ama olsun yani sonuçta yılan bu:))Onu nası öldürebildin canım vallahi sen korkusuz şövalyesin ya:))Tavuk ile kuşa üzüldüm ama(Örümcek de çok şanslı sayılır elinden sağ kurtulabilen tek canlı sanırım:)))
Hadi yaa kedicik ne durumda pekiHoufff akrepmi 1 ay olacak kedimi soktu meret neler yaşadım bir ben bilirim bir Allah ama daha çözümünü bulamadım
Abartmadığını biliyorum canım:)Nerede korkunç şey varsa seni bulmuş yahuAbartmiyorum gercekten gorduk cocuktuk ama tarantulayi babam öldürdücocukken köye giderdik babannemin yanına orada herseyi gördüm birgün taş attım kuş öldü, bi gün taş attım komsunun tavugu öldü köy olunca bunlar normal oluyor. Hele birde koydeki balkonumuza yuva yapan örümcek vardi her yaz gelirdi kısın giderdi . Onada sinek öldürüp atardım yesin diye
Valla işin kotu yanida bu çıkmadığı oda yer yok her yerde geziyolar en çok mutfakta çıktılar sarida çıktı kahverengide küçükler hep sariydi büyüdükçe koyulasiyo galiba renkleri pirinç kadar olanları bile çıktı yavrusunu sırtında tasirmis 60 tane yavrusu olurmuş acikan piyasaya cikiyo anlaşılan gece daha çok çıkar diyolar yalan gece gündüz hep cikiyolar aman git bendeki sanstan o daha önceki evimede fırının içine fare yavrulamis kanal faresi hemde 13 tane öldürdük 1 taneside kactiydiKırk mıı!!!Ben iki tane gördüm bana yetti kırk taneyi düşünemiyorum!!En çok evin neresinde çıkıyorlar canım hiç dikkat ettin mi özellikle nerede bulunduklarına..Ve maalesef ilaca bağışıklık kazanmış sanırım seninkiler..Hangi renk oluyor genelde ve büyükler mi!!Erkekler iyi kötü müdahale edebiliyor ama asıl sıkıntı biz yalnızken!!
Hadi ya valla çok dertliymişsin bu konuda canımValla işin kotu yanida bu çıkmadığı oda yer yok her yerde geziyolar en çok mutfakta çıktılar sarida çıktı kahverengide küçükler hep sariydi büyüdükçe koyulasiyo galiba renkleri pirinç kadar olanları bile çıktı yavrusunu sırtında tasirmis 60 tane yavrusu olurmuş acikan piyasaya cikiyo anlaşılan gece daha çok çıkar diyolar yalan gece gündüz hep cikiyolar aman git bendeki sanstan o daha önceki evimede fırının içine fare yavrulamis kanal faresi hemde 13 tane öldürdük 1 taneside kactiydi
Herkes ne çekmiş bunlardan yahu!!Ay okuyunca çok sinir oldum ya canım benim çok canı yanmamıştır inşallahHoufff akrepmi 1 ay olacak kedimi soktu meret neler yaşadım bir ben bilirim bir Allah ama daha çözümünü bulamadım
Herkes ne çekmiş bunlardan yahu!!Ay okuyunca çok sinir oldum ya canım benim çok canı yanmamıştır inşallah
Tabii ya çok iyi anlıyorum benim başıma gelse ben de çok üzülürdüm umarım şimdi iyidir...Akrep evin içinde mi soktu canım sen gördün mü akrebi evde olduysa her tarafa baksaydınız..Valla onunkinden ccok bnmki yanmıştı çünkü kedime çok duskunum
Antalyada oturuyorum ve yakında 4. Kata tasinicwmHaydaa neden acaba ya nası geliyorlar ki!!Antalyalıysanız bizim hormonlu hamam böceklerinden de haberiniz vardır o zaman:))
Alla alla bu akreplere ne oldu böyle bu sene!Sadece benim başıma gelmiştir sanıyordum maşallah kendilerinden çekmeyen kalmamış...Soğukkanlığının ne durumdaydım canım karşılaştığında ben korkmuştum ama yorumlarda gördüm çok cesur arkadaşlarımız da varmış:))Antalyada oturuyorum ve yakında 4. Kata tasinicwmSu an katadenizdeyim dun 1 tane küçük siyah 4 gün önce 2 büyük simsiyah gördüm ve niran önce antalya ya dönmek istiyorum.
Tabii ya çok iyi anlıyorum benim başıma gelse ben de çok üzülürdüm umarım şimdi iyidir...Akrep evin içinde mi soktu canım sen gördün mü akrebi evde olduysa her tarafa baksaydınız..
İşte buna çok sevindim:)))Ya ama korkmaya da başladım birçok kişinin evine girmişler hem de kaç kezÇok sukur kızım şimdi iyi...
Evet evde yatağında ısırdı kedimi
Her yere bakindim ama yoktu zaten saklanıyorlar
İşte buna çok sevindim:)))Ya ama korkmaya da başladım birçok kişinin evine girmişler hem de kaç kezİnşallah çıkmıştır evden karşılaşsan daha kötü etkilenebilirdin hele ilk kez göreceksen..ben resimini görünce bile irkiliyorum
Ya valla çok şaşırdım ben herkesin mi evine girmiş bu kadar çok..Bağda,bahçede olabilir ama evde olması ürkütücü ciddenCanım bn kaç tane gordum şimdiye kadar ohooo ama alistim artık sadece biraz irkiliyorum o kadar
Valla ne hayvanlarmış evde,iş yerinde,rüyalarda:))Sanırım bu sene bir anormallik var ya çok fazla kişi yaşamış bu durumu ilaçlar da fayda etmiyor ki pek!!Geçen gün rüyamda öldürdüm birini. Şuan o rüyayı hatırlayıp irkildim. Canlı görmedim hiç. İnşallah da görmem. Fena halde fobim var kendilerine karşı çünkü...
Güçlü ve kokusuz ilaçla evinizi ilaclatin derim.
Valla ne hayvanlarmış evde,iş yerinde,rüyalarda:))Sanırım bu sene bir anormallik var ya çok fazla kişi yaşamış bu durumu ilaçlar da fayda etmiyor ki pek!!
El miiiCanım bi el kadar var en büyükleri gordugum zaman sopa yardımıyla imha ediyorum hemn :)
Öyle iyi bir ilaç araştırmak gerekiyor,uzmanlar da öyle ilaçların zararlı olduğunu söylüyor solunum yolları için..Artık bakacağız çaresine,teşekkür ederim:)Benim bir tanıdığım evini ilaclatarak haşereden, kırkayak gibi böceklerden koruyor. Sanırsam akrep de dahildir buna. Onlar biraz bağ bahçenin içinde evleri, müstakil. Evin etrafıni ilaçlama yapmışlar ve bir yıl boyunca hiç sıkıntı yaşamıyoruz diyordu. Yani demek ki etkili. Şeyler var. Bu arada ilacı kendileri alıp yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?