Eve giren akrepler:(

Gördum onlari hic olduremedim canim yaa hemen kaciyorlarrr
Canım biz korkudan ne yapacağımızı bilmiyoruz sen çok iyisin Öyle büyük olanlar dayanıklı mı üzerine basınca bir kere de ölmeme gibi bir durum söz konusu değil dii mii,bastıktan sonra abuk-subuk hareketler yapmıyorlar değil mii!!!!!!!!

Uffff ya niyeeeee okudummm simdi ben bumuuuuu, gelde önümüzdeki geceler rahat uyu-.- almanyada yasiyorum daha hic karsilasmadim cok sükür. Karsilasirsamda en büyük kabusum olur.
ben ramazan ayından berı bu korku ıle yasıyorum
tam unuttum dıyorum burda yenı bır kon u ıle karsıma cıkıyor
gunlerce gece lambası acık uyudum
yataga yatmadan evvel yatagı kontrol etmeden asla uyumam bunları okuduktan snr
tum eve suphe ıle bakıyorum

Apartmanda hemde 4. Kata mı geliyorlar? Keşke okumasaydım konuyu,korkarım şimdi ya bizede gelirse diye.

Ciyani bilmiyorum ama kirayak tarantula yilan hepsini gormuslugum ve oldurmuslugum var ayy kalem gibi kucuk bi yilan öldurdum findik tarlasinda ödum koptu anasi beni bulursa diye

Ciyani bilmiyorum ama kirayak tarantula yilan hepsini gormuslugum ve oldurmuslugum var ayy kalem gibi kucuk bi yilan öldurdum findik tarlasinda ödum koptu anasi beni bulursa diye
Ayy canım sen bunlarla sınanıyor olabilirsin:)Yılan nedir ya hadi onu anladık Türkiye'de tarantula nedir!!!Hadi hepsini anladım sen de onları öldürecek nası bir cesaret var valla süpersin:)))

Valla 1 senedir bizim evde de sürekli cikiyo daha dün banyoda 1 tane daha öldürdük birsürü ilaç denedik olmuyo ya nasıl hayvansa alt katta oturuyorum su ana kadar 40 geçmiştir oldurdugumuz maddi yönden sıkışık olunca çıkamadık ta seneye tain isteyince kurtuluruz inşallah çözüm bulan varsa yazsa da bizde nasiplensek

Ayy canım sen bunlarla sınanıyor olabilirsin:)Yılan nedir ya hadi onu anladık Türkiye'de tarantula nedir!!!Hadi hepsini anladım sen de onları öldürecek nası bir cesaret var valla süpersin:)))
Abartmiyorum gercekten gorduk cocuktuk ama tarantulayi babam öldürdü cocukken köye giderdik babannemin yanına orada herseyi gördüm birgün taş attım kuş öldü, bi gün taş attım komsunun tavugu öldü köy olunca bunlar normal oluyor. Hele birde koydeki balkonumuza yuva yapan örümcek vardi her yaz gelirdi kısın giderdi . Onada sinek öldürüp atardım yesin diye

Tarim ilaci var canim fisfisli onu dene birde1 sene falan rahat edersin umarim

Konuyu görünce merak ettim girdim bende böcek ve sürüngenlerden çok korkuyorum belki şehir ilacı ismi paylaşırsınız diye girmiştim birde ne göreyim yeni eve taşındım huyunu suyunu bilmiyorum denmiş ben suan nisanliyim evimizi tuttuk hayırlısıyla inşallah evleneceğiz tuttuğumuz ev müstakil ve de zeminkat yani hemen evin içine girilgiriliyor evin bir bahçesi yok ama duvarla çevirili ev ve tikenlik felan var ev sahibi temizleyip öyle teslim edecekmiş ya birşeyler olursa diye suan ödüm patlamaya başladı ya tuttuğumuz evde de olursa

Zemin kat sonuçtaaa girmeden bi ilaçlayı verin temizlik yapmadan önce biseycik olmazz

Tarim ilaci var canim fisfisli onu dene birde1 sene falan rahat edersin umarim
Kaç tane ilaç denedik yok genede geliyo ev sahibi heryere ağaç dikmiş becerebilse evin içine dikecekmis o derece yılan ciyan bahçede 10 dan fazla kedisi var besliyo ama genede evde cikiyo daglik alan hani yolda bile goruyosun çoğu zamanda en çok bizim eve geliyolar ne hikmetse

Houfff akrepmi 1 ay olacak kedimi soktu meret neler yaşadım bir ben bilirim bir Allah ama daha çözümünü bulamadım

Yalnız akrepler yumurtlamıyor, doğuruyorlarmış. Vikipedi'nin yalancısıyım ben de.

Korkmayın o kadar lütfen sizin evde daha önce çıkmamışsa umuyorum yine çıkmaz kafanızı takmayın:)

Kırk mıı!!!Ben iki tane gördüm bana yetti kırk taneyi düşünemiyorum!!En çok evin neresinde çıkıyorlar canım hiç dikkat ettin mi özellikle nerede bulunduklarına..Ve maalesef ilaca bağışıklık kazanmış sanırım seninkiler..Hangi renk oluyor genelde ve büyükler mi!!Erkekler iyi kötü müdahale edebiliyor ama asıl sıkıntı biz yalnızken!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…