Eve Gitmek İstemiyorum...

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Kızlar Merhaba;

önceki konularımdan bilen bilir. baba problemimiz var . biz taşınıyorduk babam kaçar gibi şehir dışına işe gitti şimdi hiç birşey olamamış gibi gelmiş 2 gün kaldı sadece biz o sıkıntıları çektik para dahi vermedi evi tutmadı eşya taşımadı. şimdi yurtdışına gidecem diye eve geldi yok böyle birşey eve gitmek istemiyoum ya akşam büyük kavga olacak erkek kardeşimden ötürü ya da bize huzursuzluk yaratacak . çok gerginim çok dua ediyorum rabbime rabbim koruyacak biliyorum bunda da bir hayr vardır biliyorum. Ama aşırı korkuyorum gerilimek napacağım ben böyle dayanamıyorumm

rabbim yardım etsin..

bütün cocukları da korusun böyle gamsız işe yaramaz babalardan..

aminnnnnnnnnnnnnnn rabbim sabr versin bizlerede ya inanılmazz gerginlik huzursuzluk var içimdeee yaa
hiç gerilme nasıl olsa gidicekmiş öyle düşün. bi kac gün idare edin sonra uzun süre yok böyle rahatlat kendini olmaz mı

hiç gerilme nasıl olsa gidicekmiş öyle düşün. bi kac gün idare edin sonra uzun süre yok böyle rahatlat kendini olmaz mı

sabretmek gerek evet annem için en azından çok arada kalıyor . beni geren şimdi yeni eve taşınıyoruz. rezil etmesinden geriliyorum bizi

sabretmek gerek evet annem için en azından çok arada kalıyor . beni geren şimdi yeni eve taşınıyoruz. rezil etmesinden geriliyorum bizi
erkek kardeşinle de konussan eve gitmeden kavga cıkarmasa sonucta ilk izlenim cok önemli komsularınız babanız yüzünden sizi kötü bilmesin

Biraz gec cvp olcak ama bence konus canim cunku anladigim.kadariyla babanizdan pek hayir yok bari ordaki huzurunuz bozulmasn

eve gittiğimde annem babamı yeni eve götürmüş sonra eve geç geldiler gitti yattı o da hiç görüşmedik bugün taşınma var inşaallah bir aksilik çıkmaz ve halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…