Mesele karşılıklı anlayış meselesi kadın rahatsız oluyorsa adam yapmaz adam rahatsız oluyorsa kadın yapmaZ.Lütfen ironi yaptığınızı söyleyin.Hayır ben bu cümlenin bırakın bir kadını,bir insan evladından çıktığına inanmak istemiyorum.Kadını ikinci sınıf yapan şu cümlelerinizi bari sosyal platformlarda paylaşmayın.Doğruyu yanlışı ayırt edemeyen minik beyinler var.Şu yazdıklarınızı doğru sanıp da yarın kendi ayakları üzerinde duramayan,bir kadının en önemli başarısını evlilik sanan insanlar olmasınlar
Karışma bile kaba bir tabir çiftler arasında böyle kelimelere yer olmamalı, mesele sadece anlayış meselesi kadın rahatsız oluyorsa adam yapmaz adam rahatsız oluyorsa kadın yapmaZPeki bunun yerine erkek "karışma!" dendiğinde karışmamayı öğrense? Evlenecek kadar yetişkin biri olarak başkalarının tercihlerine saygı duymayı öğrenmiş olması lazım.
İnanamıyorum beni anlayan bir insan evladı :) tam olarak olay söylediğiniz gibi bence de kadın herhangi bir şeyden rahatsızsa adam yapmaz adam rahatsızsa kadın yapmaz. Tamamen karşılıklı anlayış.Bu yoruma katılıyorum esiniz istemiyirsa yapmıyacksın gecim iki başlıdır o parfum sıkmanızı istemez sizde ondan baska bir sey yapmasnı istemessiniz cnku hayatı birlikte paylasıyorsnz benim esimde sevmez bnde dısarda hic sıkmam evde sıkarım cnku dısarda sıksam kavga cıkacak huzursuzluk olacak ne gerek var ki kaldi ki cokda onemli bir sey degil parfum olmasada olur yani huzursuz kalmaktnsa sıkmayın esiniz istemiyor
Lafı güzel yerden anlamıssınız bravo bu ezilmek degil dir sizde pek bir kaf dagi havasındasınz alt tarafi pardum dedim yani huzurdan onemlimi dedim her erkegin farkli secenekleri olabiliyor bunda normalleride var anormalleride ozamn parfum sıktırmıyor diye inadına parfum sıkalım bakalm ne olacak örnegini konuda okumussunzdur zaten ben bir parfum yuzunden huzursuz kalmayın diye tavsiyede bulundum konu sahibi esi taragndan eve bırakılms parfm sıkması kısıtlanms ee bosansı ozamn istemiyor arkadasm esi bak sıkms neler olms ne gerek var ki sonucta eve kapatmams degisik istemlerde bulunmamıs szinde mutlaka esinize snu yapma demisbir konunuz vardr abartmayın bu hint kuması gbiyarın kocanız evden çıkma, perde açma dese de boyun eğip tamam mı diyeceksiniz?
erkek ne derse yapmak geçim demek değildir aksine bu kadını küçük görmektir.
pek çok erkek bilirim ki deodorant parfüm farkını bilir. sizin çevrenizde hep hödük tipler varsa o sizin sorununuz.
parfüm sıkmanı istemiyorum diyemez bir koca. böyle saçma bir yaklaşım olamaz. bu kadın dün parfüm sıkmaya başlamadı değil mi baştan kabul edip şimdi neden yan çiziyor? bir de parfüm yani?
kaldı ki çalışmaya da karışıyormuş yobaz kocası.
bu iş parfüm meselesi değil yani karşısında kadının birey olmasını kabullenmeyen, ona bişeyler dikte etmeye kalkan bir tip var. siz de kendiniz kocalarınıza ezildiğiniz gibi başkası da ezilsin istiyorsunuz.
hiç kocası alttan alsın, makul olsun diyen yok, erkek her haltı yapsın ama kadın alttan alsın.
ne güzel iş ya...
Adam parfümden kokusu yüzünden ya da sağlığı yüzünden rahatsız değil ki.İnanamıyorum beni anlayan bir insan evladı :) tam olarak olay söylediğiniz gibi bence de kadın herhangi bir şeyden rahatsızsa adam yapmaz adam rahatsızsa kadın yapmaz. Tamamen karşılıklı anlayış.
Ay çok tatlısınız biz kendimizi kocalarımıza ezdirdiğimiz gibi başkalrı da ezilsin istiyoruz. Mesele parfüm meselesi değil karşılıklı anlayış meselesi yani adam rahatsız oluyosa kadın sıkmaz kadın rahatsız oluyosa adam sıkmaz olay bu
Tbikide sonucta hayatı paylasmak icin sevdgimizle bir ömur yasamak icin evleniyorz dmi anormal bir drumda degil sadece bir parfm ya ama soyledgmi kendnizi ezdirin diyenler var her eslerin birbirlernden yapmasnı istemedgi bir sey vardr rahatsz oldgu sadece normal oldgu icin tartsmaya meil vermemek icin yapmaynİnanamıyorum beni anlayan bir insan evladı :) tam olarak olay söylediğiniz gibi bence de kadın herhangi bir şeyden rahatsızsa adam yapmaz adam rahatsızsa kadın yapmaz. Tamamen karşılıklı anlayış.
Karışma bile kaba bir tabir çiftler arasında böyle kelimelere yer olmamalı, mesele sadece anlayış meselesi kadın rahatsız oluyorsa adam yapmaz adam rahatsız oluyorsa kadın yapmaZ
Lafı güzel yerden anlamıssınız bravo bu ezilmek degil dir sizde pek bir kaf dagi havasındasınz alt tarafi pardum dedim yani huzurdan onemlimi dedim her erkegin farkli secenekleri olabiliyor bunda normalleride var anormalleride ozamn parfum sıktırmıyor diye inadına parfum sıkalım bakalm ne olacak örnegini konuda okumussunzdur zaten ben bir parfum yuzunden huzursuz kalmayın diye tavsiyede bulundum konu sahibi esi taragndan eve bırakılms parfm sıkması kısıtlanms ee bosansı ozamn istemiyor arkadasm esi bak sıkms neler olms ne gerek var ki sonucta eve kapatmams degisik istemlerde bulunmamıs szinde mutlaka esinize snu yapma demisbir konunuz vardr abartmayın bu hint kuması gbi
Ney? Hadi hepsini gectimde bacim roll on ada izin yok mu : ( hep bu tipler yuzunden toplu tasimalar leş gibi kokuyo.. bu koca icin yapilip yapilmayacak sey degildirki.. kisisel bakim.. dis fircalamakla yarisir nerdeyse.. orhan gencebay o kadar reklam cekmis, ama bosuna : (Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım
Kücuk gormekle parfumun ne alakası var sizin esinizden yapmasnı istemedgnz bir sey yokmu cnku hic kimse dort dortluk degildir evet hödük tipler var memnunum ben sizde oyle seviyeli resmi iliskelrnzle mutluluklar hanımefendiyarın kocanız evden çıkma, perde açma dese de boyun eğip tamam mı diyeceksiniz?
erkek ne derse yapmak geçim demek değildir aksine bu kadını küçük görmektir.
pek çok erkek bilirim ki deodorant parfüm farkını bilir. sizin çevrenizde hep hödük tipler varsa o sizin sorununuz.
parfüm sıkmanı istemiyorum diyemez bir koca. böyle saçma bir yaklaşım olamaz. bu kadın dün parfüm sıkmaya başlamadı değil mi baştan kabul edip şimdi neden yan çiziyor? bir de parfüm yani?
kaldı ki çalışmaya da karışıyormuş yobaz kocası.
bu iş parfüm meselesi değil yani karşısında kadının birey olmasını kabullenmeyen, ona bişeyler dikte etmeye kalkan bir tip var. siz de kendiniz kocalarınıza ezildiğiniz gibi başkası da ezilsin istiyorsunuz.
hiç kocası alttan alsın, makul olsun diyen yok, erkek her haltı yapsın ama kadın alttan alsın.
ne güzel iş ya...
Tbikide sonucta hayatı paylasmak icin sevdgimizle bir ömur yasamak icin evleniyorz dmi anormal bir drumda degil sadece bir parfm ya ama soyledgmi kendnizi ezdirin diyenler var her eslerin birbirlernden yapmasnı istemedgi bir sey vardr rahatsz oldgu sadece normal oldgu icin tartsmaya meil vermemek icin yapmayn
Kücuk gormekle parfumun ne alakası var sizin esinizden yapmasnı istemedgnz bir sey yokmu cnku hic kimse dort dortluk degildir evet hödük tipler var memnunum ben sizde oyle seviyeli resmi iliskelrnzle mutluluklar hanımefendi
Ben parfm icin yorum yaptm calısmasna karsmak tbiki tartısılır bir konu her konu normal degildir diye de belirttim bu konularfa tbiki tmm deyip oturmuyacgz bn basit bir sey icin dedmanlamıyorsunuz işte. sadece bir parfüm ya dediğiniz parfümle kalmıyor. bakın çalışmasına karışıyormuş. yarın evden çıkma da der bu tipler.
Anlamayacak bence boşuna uğraşmayın.anlamıyorsunuz işte. sadece bir parfüm ya dediğiniz parfümle kalmıyor. bakın çalışmasına karışıyormuş. yarın evden çıkma da der bu tipler.
Anlamayacak bence boşuna uğraşmayın.
Aslında anlıyorlar da anlamazdan da geliyorlar bence çünkü baya yazıldı yani bizim demek istediğimizi anlamıyorlarsa bunca açıklamaya rağmen ben işlerine gelmiyor bir şeyler erkek egemenliği altında yaşamaktan memnunlar derim.
Her konu tartısılir zaten tmm deyip gecilmezistek var istek var mesela sigarayı bırakmasını istemekle parfüm sıkmamasını istemek arasında dağ kadar fark var. o minik şeyler dedikleriniz kartopunun çığa dönüşmesi gibi büyüyor ilerleyen zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?