- 23 Mayıs 2018
- 77
- 123
- 8
Tabi ki ama ben şu anlamda dedim zaten öfkeli yumuşatmak için sen ön adım at sonra sürüm sürüm süründürArayı, arabasında erkek parfümü taşıyıp karısından gizli gizli parfüm sıkan, ama aynı şeyi karısı yapınca direksiyon yumruklayan adam düzeltsin.
Tabi ki ama ben şu anlamda dedim zaten öfkeli yumuşatmak için sen ön adım at sonra sürüm sürüm süründür
Zaten doldum taştım bu konuda ben de insanım bi deo.sıktım diye ve o parfüm değil dedim diye hatam yokken bu şekildeyse eşim, hatam olduğunda nasıl olcak beni terk mi etcek merak ediyorum.o da beni çok seviyo çiçekler alıyo sensiz hayatın anlamı yok diyo ama her koşulda da ezmeye çalışıyo. okumakla olmuyo hayatta zeka lazım, pratik olmak lazım falan diyo ki ben zeki bi kadın olduğumu biliyorum. bunların hepsi özgüvenimi zedelemek için işteSizi hatirladim gecen de mezuniyet gibi bir şey için tartışmıştınız sıkıntı su ki adam kendini küçük görüyo ve sizi ezmeye çalışıyo bu şekilde mutlu oluyo kendini böyle tatmin ediyo gibi geldi bana. Yerinizde olsam çok yüz vermem eğitim farkı var arada sıkıntı daha çok çıkar üzgünüm.
Ne güzel yazmışsınız o bunu yaptı bende bunu yaparıma dönerse evlilik vah zaten.eğer ben ona anlayışlı olursam o da bana olurmuş mesela ben spora gitmicem ama ona izin verirsem o da bana başka şeylere izin verirmiş bende bunu kabul etmiyorum çünkü bana izin vermediği bi salona kendi de gidemezAhahaha
Ben de ironi yapmistim zaten.
Yazdiginiz yorum gayet acik ortalama zekaya sahip her insan aninda anlar.
Konuya bakis acimiz farkli.
Siz parfum istemezse sikmam anlayisli olmak gerek diyorsunuz.
Burada ise sorun neden disarida parfum kullanmasini istememesinin nedeni.
Disaridaki insanlara guzel kokmak gibi bir amacla kullandagini dusunerek kisitlamaya gidiyor konu sahibinin esi.
Sonrasinda sizin de belirttiginiz boyle yaparsaniz basiniza bunlar gelir tarzinda tehditvari konusup cinnet haline giriyor.
Karsilikli anlayis falan işlemez bu durumda.
Bu durumda parfum hakkindan feragat mi edecek konu sahibi.
Sorunlar konusarak cozulur anlayisli olmak karsilikli olarak birseylerden feragat etmek degildir birbirlerinin tarzina fikrine saygi gostermek duracagi yeri bilmek demektir.
Aslinda kadinin toplumdaki yerinden dolayi bu sikca rastlanan bir durum.
Hani kuyrugu dik tutma hikayesinden erkek egemenligine karsi "ya o beni kiskaniyor ama ben de onu kiskaniyorum... o benim kiyafetime karisiyor ama ben de onunkine karisiyorum... o benim parfumume laf ediyor ben de onunkine ediyorum...."
Boyle gider bu liste. Aslinda ezilmenin verdigi bir savunma mekanizmasi.
Yoksa karsilikli hosgoru anlayis durumu sozkonu degil.
Sadece varolan duzenin devami saglaniyor.
Konu sahibi ise bunu kabullenmek istemiyor ve adam da hemen dunyayi dar etmeye hazir hale geliyor.
Eger ortak noktada bulusup hosgoru ve anlayista karar kirarlarsa ne ala..
Vazgeçmiyorum konuşmuyoruz olaydan beri dün geç kalınca sadece nerdesin yazdım babasıyla işleri varmış o kadar.gelince yemek ocaktaydı ısıttı yedi balkonda oturdu ben odada.sonra da yattı.ne o bi adım atıyo ne ben.haksız olanın adım atmaması haklı olan için çok sinir bozucu bi durumVe bu eş sizin evde güzel kokmanızı istiyor ve aldığınız parfümleri dışarda sıkmayacagınıza göre evde sıkacaksınız.
Ne kadar kötü bir zihniyet...
Üzüldüm size ve siz bunu kabul ederseniz kendinize olan saygınızı da azaltmaya başlarsınız gün gelir sizi ezen eşiniz sizi beğenmez kokunuzu... Fikirlerinizi
Sakın KENDİ doğrularınızdan vazgeçmeyin
Canım üstüne gelseler de sen de iyi niyetinle yazmışsın sana da teşekkür ederim.Napayım araları düzelsin diye bu geldi aklıma
Aramız gayet iyidi bi sorunumuz yoktu sadece eşimin işle ilgili stresi çok bu araAynen bir de böyle düşünmek lazım bundan önce aranız nasılsı
Yani karşılıklı anlayış rahatsız oluyorsa yapmıycaksın sen rahatsız oluyorsan da o yapmıycak olay bundan ibaret.
Yahu çeşitlilik anlamında söyledimyahu roll on demişsiniz. insan insanın roll on sürmesine neden karışır? ne alaka?
Yahu çeşitlilik anlamında söyledim
Öyle ümit ediyorum ki orta yolu bulmuşlardır.Ahahaha
Ben de ironi yapmistim zaten.
Yazdiginiz yorum gayet acik ortalama zekaya sahip her insan aninda anlar.
Konuya bakis acimiz farkli.
Siz parfum istemezse sikmam anlayisli olmak gerek diyorsunuz.
Burada ise sorun neden disarida parfum kullanmasini istememesinin nedeni.
Disaridaki insanlara guzel kokmak gibi bir amacla kullandagini dusunerek kisitlamaya gidiyor konu sahibinin esi.
Sonrasinda sizin de belirttiginiz boyle yaparsaniz basiniza bunlar gelir tarzinda tehditvari konusup cinnet haline giriyor.
Karsilikli anlayis falan işlemez bu durumda.
Bu durumda parfum hakkindan feragat mi edecek konu sahibi.
Sorunlar konusarak cozulur anlayisli olmak karsilikli olarak birseylerden feragat etmek degildir birbirlerinin tarzina fikrine saygi gostermek duracagi yeri bilmek demektir.
Aslinda kadinin toplumdaki yerinden dolayi bu sikca rastlanan bir durum.
Hani kuyrugu dik tutma hikayesinden erkek egemenligine karsi "ya o beni kiskaniyor ama ben de onu kiskaniyorum... o benim kiyafetime karisiyor ama ben de onunkine karisiyorum... o benim parfumume laf ediyor ben de onunkine ediyorum...."
Boyle gider bu liste. Aslinda ezilmenin verdigi bir savunma mekanizmasi.
Yoksa karsilikli hosgoru anlayis durumu sozkonu degil.
Sadece varolan duzenin devami saglaniyor.
Konu sahibi ise bunu kabullenmek istemiyor ve adam da hemen dunyayi dar etmeye hazir hale geliyor.
Eger ortak noktada bulusup hosgoru ve anlayista karar kirarlarsa ne ala..
Sanırım anlamamak için direniyorsunuz. Ben kimse kimseye köle demedim. Yapma diyorsa o anda gidip inadına yapmak sadece o anı mahveder. O anda yapmayıp uygun zaman ve mekanda neden böyle bir tavır takındığı sorulur, geçerli bir sebebi yoksa da bildiği okunur. Şimdi böyle daha mı ii oldu maksat olayı çözmek olmalı inatlaşmak değil. Hemen kadın hakları, ezilme, kul köle olma modhna girmeye luzüm yok.tamam roll on değil konu sahibininki gibi parfüm olsun. insan insanın parfüm sıkmasına nasıl karışabilir? anayışlı olunacaksa diğer taraf olsun yani ona ne. gerçekten çok garipsiniz. yapma deyince yapmayacakmışız, sebep? biz insan dğeil miyiz, kocamıza mı köleyiz?
Küçük değil yaşı 92liyse eğer.. Ben 89 eşim 92liyiz. Daha hiç böyle kavgalarımız olmadı. Yaşla alakalı bir durum değil bu, sadece eşler birbirlerini gerektiğinde alttan almalılar. Karşılıklı anlayışla ilgili bir şey..Siz bunu hak edecek ne yaptınız söyleyeyim mi küçük yaşta kendinizden de küçük bir erkekle evlendiniz.
Ayrıca her konu başlangıcına yeni evliyim yazmayın artık tüm bdv anladı.
Yazmasanız da yeni evli olduğunuz bu saçma sapan kavgalardan anlaşılıyor.
Yüksek lisans yapacak kadar bilinçli eğitimlisiniz ama bu yaşta evleniyorsunuz ne diyeyim ki ben...
Tek derdi koca olan kadınları anlamıyorum evet ahhh tanrım ne büyük bir eksiklik yaşıyormuşum meğerAnlaşılan idrak edememe problemin var. Ben böyle yapıyorum sende yap diye bir ifadede bulunmadım. Bir fikri o an için olsaydı buraya derdini yazmazdı. Demek ki o an ki kırgınlıkla belki bi yardımcı olan olur diye düşünmüş. Evet buraya kadar anlama nı beklemeyoruz.
Dun bende anlatamadim bence ugrasma.. bazen esim aliyo bana bunlari, meger basimda ne yuce adam varmista ben bilmiyomusum:))yahu roll on demişsiniz. insan insanın roll on sürmesine neden karışır? ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?