Eve gitmek istemiyorum

Konu sahibi bayadır yorumlara katılmıyor. çok saçma ufak bir şeyden dolayı huzurunuz kaçmış. Eşinin yaptıkları saygı dışı gerçekten ! Ama suç sende...
Evden çıkmadan eşine bak sen parfüm sıkma dedin çıkmıyorum ama biz şimdi toluma çıkacağız ve bunlar senin arkadaşların. Havada sıcak dolayısıyla terliyorum kokarsam mahçup olursun orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın. Sonuçta roll on değilde deodorantın kokusu var parfüm gibi benden tavsiye eve gir elin geldiğinde durumu açıkla ve özür dile devamında de ki senin de bana böyle davranman hiç hoş değildi beni kırdım de bekle o gönlünü almaya çalışsın

Hayatim bende diyorumki bu kocaya sorularak yspilcak birsey degil bana gore kisisel bakim cunku

Valla bi deodorant icin bu kadar aciklama yapmak?! Dilekce yazsa daha iyi:)

Açıklayacak ...Demekki adam o kadar olgun değil ki neden sürdüğünü o an idrak edememiş olur böyle şeyler evliliği yeni daha oturmamış

Ahagaja vallahi böyle yaparsa adam daha cok kukrer.
Bir deodorant icin bu kadr aciklama yaparsak bittik ya

Eşi kendisinden küçük zamanla artık gerek kalmaz dilekçeye diye dua edelim boşanıp yuva yıkılmasından sa
Bu zihniyetle zor:) adam deseki banyo yapma, agda yapma..belki banyoda kullandigin sabun kokusu irkekleri tahrik etcek:) ee onada mi eyvallah kocandir canim 2 ay yikanmasan nolcak:)) ayhh yaaa

Erkek kardesim abim var.. babamla birlikte giderdim parfum deodorant almaya daha yeni genc kiz olmaya baslarken.. kocam bana bole bise dicek ole mi? Yani sebep sacma anlatabiliyo muyum?

Begoncicegim bana da diyorki para icin ve esya icin evlenmişim
Hzimet etmeye merakıymışım
Kırıcı yorumlar yaziyor ne alaka anlamadim ben ya

İnsanlara güzel kokmaya çalıştığım için sıkıyormuşum bana gıcık oluyor parfüm sıkmıyorum zaten ama yazın deodorant da sıkılır yani
İyi de güzel kokmak için sıkıyoruz zaten, ben doğaya zarar verdigi için abartılı kullanmayı sevmiyorum ama ter kokusu da çekilir şey değil. Yazın her gün banyo yapsak da mecbur gerekiyor.

İyi de adam parfum sıkma dediğinde kabul etmissiniz. Ilk hatanız bu zaten sanane demeniz gerekirdi de, şimdi bunu kabul edip sonra da deodorant sıkarsanız haklı tabi ki. Demis ya ne farkeder diye bana da oyle geliyor ikisi de cok kokuyor çünkü. Mesela ter kokmak istemiyorsanız roll on kullanmalıydınız parfüm ve deodorant gibi buram buram kokmaz çünkü o. Neredeyse kokusuz oluyor. Çocuk kandırmak gibi olmuş sizinkisi.
Ama yanlış anlasılmasın asla bu durumu tasvip etmiyorum en başta böyle biseyi kabul etmemliydiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…