- 23 Mayıs 2018
- 77
- 123
- 8
Hayatim bende diyorumki bu kocaya sorularak yspilcak birsey degil bana gore kisisel bakim cunkuSesli güldüm :) o anlamda değil ama tabiki iğrenç kokar bence kadının kocası madem kıskanç kendi eşimden biliyorum deli oluyorlar soracaktı bak sen sıkma dedin tamam sıkmıyorum ama çok terliyorum kokarsam ark.yanında mahçup olursun deodorant kullanabilir miyim diye
Hayir kendini iyi hissetmek ve kendine guzel kokmak icinParfum başkalarına güzel kokmak için sıkılmiyo muydu ya?
Valla bi deodorant icin bu kadar aciklama yapmak?! Dilekce yazsa daha iyi:)Konu sahibi bayadır yorumlara katılmıyor. çok saçma ufak bir şeyden dolayı huzurunuz kaçmış. Eşinin yaptıkları saygı dışı gerçekten ! Ama suç sende...
Evden çıkmadan eşine bak sen parfüm sıkma dedin çıkmıyorum ama biz şimdi toluma çıkacağız ve bunlar senin arkadaşların. Havada sıcak dolayısıyla terliyorum kokarsam mahçup olursun orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın. Sonuçta roll on değilde deodorantın kokusu var parfüm gibi benden tavsiye eve gir elin geldiğinde durumu açıkla ve özür dile devamında de ki senin de bana böyle davranman hiç hoş değildi beni kırdım de bekle o gönlünü almaya çalışsın
Valla bi deodorant icin bu kadar aciklama yapmak?! Dilekce yazsa daha iyi:)
Açıklayacak ...Demekki adam o kadar olgun değil ki neden sürdüğünü o an idrak edememiş olur böyle şeyler evliliği yeni daha oturmamışİyi de her konuyu böyle 3 yaşındakine açıklar gibi açıklicak mı? Konu sahibinin hatası adam ilk sıkma dediğinde ve bu tarz isteklerde bulunduğunda gerekli tepkiyi vermemiş olması "ne münasebet?" diyememiş olmasıdır.
Konu sahibi bayadır yorumlara katılmıyor. çok saçma ufak bir şeyden dolayı huzurunuz kaçmış. Eşinin yaptıkları saygı dışı gerçekten ! Ama suç sende...
Evden çıkmadan eşine bak sen parfüm sıkma dedin çıkmıyorum ama biz şimdi toluma çıkacağız ve bunlar senin arkadaşların. Havada sıcak dolayısıyla terliyorum kokarsam mahçup olursun orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın. Sonuçta roll on değilde deodorantın kokusu var parfüm gibi benden tavsiye eve gir elin geldiğinde durumu açıkla ve özür dile devamında de ki senin de bana böyle davranman hiç hoş değildi beni kırdım de bekle o gönlünü almaya çalışsın
Eşi kendisinden küçük zamanla artık gerek kalmaz dilekçeye diye dua edelim boşanıp yuva yıkılmasından saValla bi deodorant icin bu kadar aciklama yapmak?! Dilekce yazsa daha iyi:)
Bu zihniyetle zor:) adam deseki banyo yapma, agda yapma..belki banyoda kullandigin sabun kokusu irkekleri tahrik etcek:) ee onada mi eyvallah kocandir canim 2 ay yikanmasan nolcak:)) ayhh yaaaEşi kendisinden küçük zamanla artık gerek kalmaz dilekçeye diye dua edelim boşanıp yuva yıkılmasından sa
Ahagaja vallahi böyle yaparsa adam daha cok kukrer.
Bir deodorant icin bu kadr aciklama yaparsak bittik ya
orda seni temsil ediyorum deodorant roll on artık neyse sıkabilir miyim diye izin almalıydın.
O kadar da değildir heralde ağda yapma eee balta girmemiş orman ıııııyBu zihniyetle zor:) adam deseki banyo yapma, agda yapma..belki banyoda kullandigin sabun kokusu irkekleri tahrik etcek:) ee onada mi eyvallah kocandir canim 2 ay yikanmasan nolcak:)) ayhh yaaa
Sifir kol giydigini dusun.. sen erkeklere guzel gozukmek icin mi tuylerini aliyon? Derse..gerci bu adam hayatta sifir kol giydirmez:))O kadar da değildir heralde ağda yapma eee balta girmemiş orman ıııııy
Zaten katıHayatim bende diyorumki bu kocaya sorularak yspilcak birsey degil bana gore kisisel bakim cunku
Hayatim bende diyorumki bu kocaya sorularak yspilcak birsey degil bana gore kisisel bakim cunku
5 yasindaki oglum bile kendi parfumunden skmak istiyo bazen guzel kokmak istiyomus:) bu adam neyini idrak edememis bilemedik:)Ahagaja vallahi böyle yaparsa adam daha cok kukrer.
Bir deodorant icin bu kadr aciklama yaparsak bittik ya
5 yasindaki oglum bile kendi parfumunden skmak istiyo bazen guzel kokmak istiyomus:) neyini idrak etcek bilemedik:)
Aynen.. kocada olsa bu kadar aciklama..nirnal degilVallahi bu kadr aciklama yapana kadr sıkar çıkarım.
Asil su havalarda sıkmayana baski yapmak lazım.
Begoncicegim bana da diyorki para icin ve esya icin evlenmişimYahu size ne ? Yok yasi kucuk falan. Hayir sanane. ?
Senin yas buyuk ama ugrasın kucük.
Bu hareketlerin yasla ne alakasi var ?
Sanki her 40 yadindaki insanin kavgasi cok anlamli dunyaya buyuk katkilar sagliyo gibi. Eften puften bir sekil de oluyo bu kavgalar. Insanlar senin uygun görduğun yasta evlenmek zorunda mi ?
Az otede parcalayin atomu falan.
İyi de güzel kokmak için sıkıyoruz zaten, ben doğaya zarar verdigi için abartılı kullanmayı sevmiyorum ama ter kokusu da çekilir şey değil. Yazın her gün banyo yapsak da mecbur gerekiyor.İnsanlara güzel kokmaya çalıştığım için sıkıyormuşum bana gıcık oluyor parfüm sıkmıyorum zaten ama yazın deodorant da sıkılır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?