Eve gitmek istemiyorum

ya konu sahibi ortaya bi taş atmış ve çekilmiş. muhtemelen akşam eve gidiverdi hemen ama ne deodorantmış ki uğrunda üyeler banlandı
ah pardon son sayfada konu sahibi gelmiş yorumlara
Eve gidivermedim geç saate kadar düşündüm eşim evdeydi geldiğimde.pardon evi mi terketmem gerekirdi siz olsanız annenizin evine mi dönerdiniz bu konudan?
Kim banlandı niye banlandı bilmiyorum ama bu tarz yorum yapan kişilikleri de anlamıyorum neyin öfkesi neyin gıcıklığı bu?

yok beni yanlış anladınız. tabiki böyle bi kavgadan ayrılık filan olmaz. demek istediğim, olay sizin için çözüldü ama burda üyeler yorumlarda birbirine atar yapmaya devam... zaten konuya ilk yorumum;
Ikiniz de aşırı tepki vermişsiniz. Parfum sikmani neden istemiyor?

evet evet tam da öyle

Bunun kucuk yasla evlenmekle ne alakasi var ? Benim hem meslegim eczaciyim, hem kizim ikincisi yolda hemde evliyim? ama esimin yasi benden buyuk ben 23 yasindayim... Cok sukur herseyim mukemmel gidiyor belcikada kaliyoruz

Ahh uslup ahh. Yani şimdi adam kadına parfüm sıkma dedi ve kadın sıktı adam çıldırdı olay sadece bundan ibaretse adam zaten normal değildir.

Bu söylediğimden gerçekten bunu mu anladınız

Olay sadece parfüm meselesi değil daha öncede eşinizle ilgili konu ve şikayetleriniz vardı kimse boşanın boşanmayın deme hakkına sahip değil ama hem şikayetçisiniz hem de burda üyelere kızıyorsunuz madem katlanıcaksınız bu şekilde devam edin bize ne yani ?

Bende alerji olduğundan dolayı bende parfüm konusundan aşırı derecede rahatsız oluyor um .eşimin benim olduğum yerde ya da yatak odasın da sıkması kesinlikle yasak mesela onun da böyle bir durumu vardır belki..

Öncelikle minik beyinler dediğim küçük çocuklar.Kimseye hakarette bulunmuş gibi olmayalım.Ayrıca bu cümle küçük çocuklar kadar tüm kadınlara yazılmış.Ben elimden geldiği kadar farkındalık yaratmaya çalışrım her zaman.Bunu yapma diye hiçbir insan bana hesap soramaz.Şu foruma üye olmamın önemli bir yüzdesi de kadınlarda ataerkil topluma karşı çıkacak bilinç oluşturmak.

Zaten erkek öncelikli toplumda yetişmişiz.Kadınlar daha küçükken kafalarına bu düşünce empoze edilmiş.Gerek çevre gerek aile tarafından.Bu farkındalığı ancak kadınlar olarak yaratabiliriz.Belki de dün yazdığım cümle kafasına yatıp da kendisine düne göre daha fazla saygı duyan bir kadın vardır.Bu düşünce size basit gelebilir ancak ben bunun hayalini kurup da heyecanlanıyorum.

Ben bu forumda kırmızı kuşağı,çocuk yaşta evliliği,kadının materyalleştirilmesini,evin işini yemeğini kadından bekleyip bu durumun sıradanlaştırılmasını,oğlum aç kalmasın da gelinim şöyle yemek yapsın şöyle temizlik yapsın komşulara hava atayım bizim gelin son model kaynanalarını,bayramda ilk erkeğin evine gidilmesini,kız İSTEME,kız ALMA,kız VERME, terimlerini, sünnet düğününde kabaran anneleri ve buna karşı yine kızı regl olduğunda adettendir diye tokat atıp kimseye söylemeyen anneleri,siyah poşette ped taşıyan zihniyeti kısaca kadını ikincilleştiren her şeyi eleştireceğim.En ufak fırsatı kaçırmayacağım.

Kimseye üstten bakmaya gerek yok.Hayatın getirdiği fırsatlar sayesinde böyle düşünüyorum.Herkes bizim kadar şanslı olamıyor.Ancak bu düşünceleri beyan ettiğimde belki benden daha nitelikli düşünceler çıkacak o kadınların ağzından.

Son olarak da topluma açık yorum yaparsanız her türlü geri dönüşe açık olacaksınız.Kimse kimseyi yargılayamaz diyemezsiniz.Yorumlarınıza güvenmeyip yargılanmaktan korkuyorsanız günlük tutun.Topluma açık mesaj bırakmak her yiğidin harcı değil.

Hanımlar bu konusahibi her seferinde aynı şeyi yapıyor,kocasını bize anlatıyor bi gaza gelip yazıp duruyoruz doğru bildiklerimizi ''imi bin çik siviyirim diyi'' konuyu tatlıya bağlıyor,yukarda biri yazmış,çalışma dediğinde evde oturuyorsun o parfümü de sıkmayacaksın,tabi çalışmamak hazır parayı yemek işine geliyor da o yüzden tamam diyorsan o ayrı,velhasıl olgunlaşmamış adamlarla aşığım kisvesi altında evlenirseniz hem önce erkek parfümü üzerinize boca edilir hem de çat diye istemediğiniz yere bırakılırsınız.

Ben bu uyeden haberdar degildim hic, sen oyle yazinca merak edip baktim da 26 yasindaymis, evlenmek icin cok kucuk bi yaş mı ki

Ben bu uyeden haberdar degildim hic, sen oyle yazinca merak edip baktim da 26 yasindaymis, evlenmek icin cok kucuk bi yaş mı ki
Yok ben eski konusunda 23 yaşındayım yazdığını görmüştüm o konuyu yeni açtı sanmıştım ama günümüzde 26 yaş gene erken kalıyor artık.
Ki yaşı geçtim eşi hiç olgun değil yani aslında eşi evliliğe uygun değil bekleyip evlenmese belki bu yüzünü görürdü.
Ha aslında evlenmeden önce de adam böyleyse bir şey diyemem üye bile bile lades demiş.

Zaten yaşla ve erken evlilikle tamamen alakasi yok bence kuzum.. Egoist, kompleksli, oturmamış ve haddini bilmeyen kişiliklerin evlilikte çıkardığı sorunlar bunlar, yaş 30 da olsa 50 de olsa yaşanırdı aynısı..

Parfüm sıktırmamak nedir ya, bunun altındaki niyet nedir..
Benim de bu evlilikte kıyafetlerim hep tartışma sebebi..
Beni önceden olduğum gibi kabul eden insan evlendikten sonra da aynı giyinmeme rağmen kabul etmiyor,değiştirme çabası içerisinde..
Yapacağım varsa da yapmıyorum üzerimdeki baskıdan dolayı..
Bana kalırsa ona boyun eğme..

"ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti."

o da sen benle böyle çok ters konuşmaya başladın kendine gel falan diye çıkıştı. sonra hiçbişey demeden çekti gitti.

Iki konunuzdaki ortak mevzuu üslup . Çekip gitmek basıp gitmek filan. Üslup karşımızdakine duydugumuz saygının derecesini gösterir sanki. Saygı olmadan sevginiz zarar görür.

öööf bu nasıl bir yorum midem bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…