- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
İnsanlara güzel kokmaya çalıştığım için sıkıyormuşum bana gıcık oluyor parfüm sıkmıyorum zaten ama yazın deodorant da sıkılır yani
Evlenince düzelir ne alaka. evlenmedende böyleydimi demişim ben?? bilseydim tabiiki evlenmezdim sonradan değişti herşeyüzüldüm. evlenince düzelir yaklaşımından kaçınmak gerekiyor. aksine, mevcut problemler evlilikte katlanıyor maalesef
Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım
Ahahaha guldurdunuz valla tesekkuru borc bilirim.Bir şeyi yapma diyosalar yapmayın ki başınıza bunlar gelmesin. Erkekler için parfüm, deodorant, rolon hepsi aynı şey evli biri olarak bunu artık öğrenmiş olmanız lazım
nasıl yani?
işte ben de buna inanamadığım için, sonradan degistigine, evlenince düzelir mantığında olduğunuzu sanmistimEvlenince düzelir ne alaka. evlenmedende böyleydimi demişim ben?? bilseydim tabiiki evlenmezdim sonradan değişti herşey
Sevgili konu sahibi siz anlasilan naif bir insansiniz.Kızlar yeni evli sayılırım.eşimin arkadaşlarına yemeğe gidiyoduk bikaç saat önce. giderken arabada kavga ettik. parfüm sıkma demişti bende hava çok sıcak diye deodorant sıktım. arabaya bindiğimde sıkma demiştim sana dedi sıkmadım, parfüm değil o, deodorant dedim.bana yalan söylüyosun beni kandırmaya çalışıyosun ne fark eder diye bana söylenmeye başladı sonra kendine inadına parfüm sıktı.sıkma arabada midemi bulandırıyo sevmiyorum şu kokuyu dedim onun üzerine aldı parfümünü benim üzerime sıktı heryerim erkek parfümü oldu o şişeyi atcam arabadan dedim bende aşırı sinirlendim durdur inicem dedim hadi at bakalım da noluyo gör ben sana çok sabrediyorum yeter artık diye bağıra çağıra direksiyon yumruklayarak evin oraya döndü.beni kapının oraya bıraktı sonra bastı gitti.bende bindim arabama çektim müsait bi yere oturuyorum iki saattir.arkadaşları aradı ama açmadım konuşcak halde değilim. kafam karman çorman, ellerim buz gibi, içim titriyo hala.
Ben bunu hak etcek naptım
Tatlım bir konusunda 23 yaşındayım yazmış :) 92 yazdığına bakma yani eşi de 21 yaşında :)
Şimdi baktım gerçi konusu 2015te açılmış onu fark etmemişim gerçi 92li de olsa genç bir yaş günümüz için kaç konu açtı ben kendisine yazık ediyor diyorum ona üzülüyorum eşi iki yaş farktan bile dem vuruyormuş eşinin tavrı hoş değil evlilik düzelirse de zor düzelir belli.
Evet ben çabuk kırılan bi insanım kendi ailemde de ne öfke patlaması ne de büyük kavgalar yaşamadım herşey o kadar yıkıcı geliyo ki alışık olmadığım için. üzerime parfüm sıktığı için özür dilese de hemen affetmeyi düşünmüyorum eşimi.bunu ikinci yapışı.ilkinde ramazandı iftar saatiydi çok pişman oldu affettim ama bu kez çok sinirliyim ve kırgınım sınırlarımı ihlal etti ileri gitti.ki benim tek suçum yaz günü ter kokmamak için deodorant sıkmak ve parfüm değil o deo.demekSevgili konu sahibi siz anlasilan naif bir insansiniz.
Aslinda şu esinizin calisma hakkinizi engelledigi konu var ya -siz pek o konuyu karistirmak istrmeseniz de- butun bunlarin temel noktasi orasi bence.
Siz de mucadele etmissiniz sonucta hemen boyun egmemissiniz ask icin sevgi icin vazgecmissiniz.
Muhtemelen bu noktada esinizin gozunde sayginliginiz sarsilmistir ve giderek azaliyor.
Kendisine neden yasak degil o parfum.
Ve o parfum sisesini atsaydiniz siddet kacinilmaz olacakti ustu kapali tehdit edilmissiniz. Zaten uzerinize bosaltmis siseyi ne saygisizlik.
Siz naif durdugunuzdan surekli ustunuze geliyor.
Neden boyle davrandigi konusunda konusmuyor musunuz?
Nedir bu uzerinizde tahakkum kurma sevdasi.
Söyledikleriminden bu yazdıklarınızı ankayan zekanın önünde şapka çıkarırım :)Ahahaha guldurdunuz valla tesekkuru borc bilirim.
He vallahi ogrenmis olmamiz lazim.
Bu parfum ve turevleri erkeklere hak kadinlara yasak mi
Yapma denilince yapmamak gerek durduk yere basimiza iş almayalim gerek yok yani kosulsuz itaat en rahati.
Iste birey olma insan olma kadin ya da erkek olma burada devreye giriyor.
Siz dusunup sorgulayip o guzel kafanizi yormayin baskalari sizin yerinize dusunup dogru (!) karari verir.
Yani karşılıklı anlayış rahatsız oluyorsa yapmıycaksın sen rahatsız oluyorsan da o yapmıycak olay bundan ibaret.nasıl yani?
Kesinlikle :)Sevgili kadın arkadaşım neden anlaşılması bu kadar zor? Bu işin karşılıklı anlayışla ilgisi yok. Adam gürültülü müzikten rahatsız oluyordur kısık sesle dinlersin bu anlayıştır. Belirli günlerde misafir ağırlamak istemez, evde pijamayla dolaşmak ister tamam dersin anlayıştır. Ama ben kıskanıyorum parfüm sıkma demek kelimenin tam anlamıyla hodukluktur. Yasam tarzına müdahaledir. Kısıtlamaktir. Buna tamam dendiği an gerisi gelir.
Yapmayın ya:))Ter kokmamak icin gerekli birsey
Tamam sık konu sahibi :)Kokusundan rahatsız olmuyomuş ki başkaları için sıkıyosun diye itham ediyomuş.
Arabadan indirmek falan cok abartmış zaten öfke problemi mi var acaba?Onun da sinir olduğu buymuş zaten adam gibi evet sıktım dicekmişim onu kandırmaya çalışmıcakmışım ya normal bi insan bu konuya bu kadar takılıp karısını arabadan indirme yoluna kadar götürtmez ben bi sorun olduğunu düşünüyorum.eşimi seviyorum o da beni seviyor ama bu tarz şeyler beni artık çok yordu giyimim parfümüm makyajım vs.kaç defa konuştum direk kabul mü ettim hayır işte etmedikçe böyle olaylar yaşıyorum.kıyafetlerime karışabilir kocamdır istemediği gibi giyinmem ki zaten nası giyinceğimi biliyorum kolsuz giyiyorum ama yanları oyuk giymiyorum vs.ama parfümüme izin vermicem çünkü güzel kokmayı kendi parfümümü çok seviyorum biriyle sarıldığımda (kadın) güzel kokmak istiyorum bu benim en doğal hakkım
Sıkılcak bisey sandiginiz icin neye kullanildiginida belki bilmiyosundur dedim:)Yapmayın ya:))
AhahahaSöyledikleriminden bu yazdıklarınızı ankayan zekanın önünde şapka çıkarırım :)
Parfüm kokusundan rahatsız oluyorum sıkma ile tuvalete gidebilirmiyim aynı şey mi sizin lügatınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?