Eve hakim olamıyorum Eşim her şeye müdahil

Tabiki eşinizin yardımcı olması güzel ve gerekli olan bu konuda çok şikayet etmeyın sonra arasınız ama bir kadın en azında mutfağında istediği gibi bir düzen ister.
Elını attıgı yerde ihtiyacı olanı bulmak ister ben hak verıyorum konu sahibine, aşırı müdahil erkek can sıkabilir.

Ayagini uzat tadini cikar sende kiz :)) benimki de basta oyleydi delirirdim simdi varya kapidan girdigi gibi corabin birini halebe birini sama atip giriyo donlar da banyoda bi yere atilmis ah ah :)) keske hep oyle kalsaymis,kayinvalideye gelince onu yerim benn birakin her isi yapmaya calissin ne tatlidir simdi o :)

Iyi de orası adamın da evi. Size karışmıyor ise, ne biçim temizlemişsin beceriksiz vs demiyorsa niye rahatsız oluyorsunuz iş yapmasından ya da dekorasyona müdahale etmesinden? Keşke benimki de yapsa iş, tüm evi değiştirebilir hiç itiraz etmem. Çiçeğe kendi bakacaksa çiçek de alabilir. Size ben alıp buraya koydum sen bakacaksın mı diyor?

Sizin durumunuz yeni evli sendromu. Kendi evim, kendi evimin düzeni, evin hanımlığı vs gibi cümleler bu sendroma eşlik eden cümleler. Ev dediğimiz, yatıp kalktığımız yer altı üstü. Bu kadar mana yüklemeyin.

Ben evlendikten iki gün sonra eşime "hadi gel kahvaltı hazırlayalım beraber" demiştim de o bana sunumcu ablaları örnek vermişti. Höst dedim o günden beri bu yönde bir beklentisi yok. Yaşadığım ev temiz ise ki ben temiz bir insanım, yaşanabilecek ölçüde eşya varsa evin hanımlığı evin düzeni bilmem nesi umurumda değil benim. Siz de gelin bu tarafa, boş yere stres yapmamış olursunuz.

Bugün ev işine karışır yarın daha önemli konulara..
Eve bi ondan habersiz bi çöp alamamak var ucunda..

İki tarafta çalışıyorsa işler ikiye bölünür evin işleri niye size ait olsun ki, temizlik az yapınca neden kendinizi eksik hissediyorsunuz geyşa olarak mı yetiştirildiniz. Keske benim eşim de yapsa Allah isteyene vermiyo ki

Bu mesaj içime şu serpti :))

Sizin başka dertleriniz olmadı mı bırakın adam yapsın hatta beraber yapın keşke benimki de yapsa ne mutlu olurum.

Eve gelince cok yorgunum hayatım, ne yemek yaptın?Ayy ben onu sevmem ki,e bu oda neden böyle dağınık koca gün yattınmı sen de...Giy geceliğini sür ojeni al yanına da bi kadeh şarap,sana yanaşırsa sen çamaşır sermeyecekmiydin de

Bacaklarımı uzatır yaptıklarına ve keyfime bakarım .. Bide gaz veririm daha bir ugraşırlar.. Kv geldimide mutfagı unuturum og mis..

dün mutfakta sinirden ağladım
niyemi

çözülmesi için koydugumuz balıkları tezgaha dolaplara kadar döktü ,
yerler balıklı su ,

sonra döndü niye ağlıyorsun aşkım ben hallderim diyor ,
tezgah bezıyle yeri siler sonra duvarı sonra tezgahı ,

elinden iş geliryorsa bırak yapsın , keyfini çıkar

Demek ütüsünü bile kendi yapıyor, hâlbuki siz ne güne duruyorsunuz degil mi?

8 yıldır evliyim eşimin kıyafetlerini ütüleme sayım bı elin parmağını gecmez. Eşim de eşiniz kadar olmasa evde ki herşeyle ilgilenir, ben kendimi evin işlerine adamadıgım için keyfini çıkarıyorum.

Çocuk olunca çocuğunda çoğu şeyiyle ilgilenir eşiniz ,o zaman da anne gibi hissetmezsiniz kendinizi , işiniz zor. Allah yardımcınız olsun ...

ben o is yaparken ayaklarimi uzatip dinleniyorum cünkü ben yaparkende o uzatiyor ama hep yanima gelir ara ara. Daha 1 yildir (5-6) kere haric kahvalti hazirlamadim :) Ben tadini cikariyorum ama esyalarin düzenine karismaz bu konuda size hak verdim sadece

Şu forumda böyle bir dert okuyacağım hiç aklıma gelmezdi.

evin hanımı değilim o gün kim az çalıştıysa o bakar ev işlerine.
ya da kim daha enerjikse.
orası sizin değil onun da evi. benim mutfağım falan çok çirkin ifadeler. adam evin neyi biblosu mu

Bugün ev işine karışır yarın daha önemli konulara..
Eve bi ondan habersiz bi çöp alamamak var ucunda..
Eşinin ev işi yapması kötü değil tabiki ama nasıl p evde erkek de yaşıyor tabiki iş yapacak diyorsak kadında yaşıyor beraber karar vererek yapılmalı.
Erkek de kendi kafasına göre yaşıyor yani iki kişilik yaşamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…