Polis kartını gösterdiler gösterince ikna oldum, bu arada komşulara da gitmediler sadece bize geldiler, o tanımadığımız şahıs bizim adresi verdiği için. Çok garip gerçekten, keşke ikinci kez geldiklerinde imzalamayıp direkt karakola gitseydim
Sahte kimlik olabilirdi yahu nasıl inandın hemen?Polis kartını gösterdiler gösterince ikna oldum, bu arada komşulara da gitmediler sadece bize geldiler, o tanımadığımız şahıs bizim adresi verdiği için. Çok garip gerçekten, keşke ikinci kez geldiklerinde imzalamayıp direkt karakola gitseydim
İmza kısmı olmasa ben yazdım diyecektim. Geçen cumartesi mi pazar mı ne iki polis geldi kapıma. Kimlik sordum gösterdiler. Onlar da benimkine baktılar hatta. Sonra birini arıyorlarmış, isim vermeden sordular soruşturdular falan kendilerince. Sonra baktılar ki aile oturuyor, merkezden birini arayıp ‘adresi yanlış mı verdin, burada aile oturuyor’ dediler gittiler. Eşim de bugün karakola ve jandarmaya uğradı ama sonuç çıkmadı. Kimin geldiği niye geldiği belli değil. Sabahın köründe (6.45) geldikleriyle kaldı yani. Ama ben bir şey imzalamadım, uzatsalardı boşluğuma gelir de imzalar mıydım bilmiyorum.
Teşekkürler bilgilendirmeniz için babama da okudum yorumunuzu, yarın ilk iş olarak karakola gitmeye karar verdik.Eşim polis ona sordum
Böyle böyle olmuş diye
dediki eğer adres yanlışsa 3 kere gelip bişey imzalatmazlar dedi
İlk geldiklerinde yanlış adres olduğu anlaşılır
İfade vermeye karakola çağarırlar ve biter dedi
Bence siz bir an önce en yakın karakola gidip anlatın bu durumu
İmza kısmı olmasa ben yazdım diyecektim. Geçen cumartesi mi pazar mı ne iki polis geldi kapıma. Kimlik sordum gösterdiler. Onlar da benimkine baktılar hatta. Sonra birini arıyorlarmış, isim vermeden sordular soruşturdular falan kendilerince. Sonra baktılar ki aile oturuyor, merkezden birini arayıp ‘adresi yanlış mı verdin, burada aile oturuyor’ dediler gittiler. Eşim de bugün karakola ve jandarmaya uğradı ama sonuç çıkmadı. Kimin geldiği niye geldiği belli değil. Sabahın köründe (6.45) geldikleriyle kaldı yani. Ama ben bir şey imzalamadım, uzatsalardı boşluğuma gelir de imzalar mıydım bilmiyorum.
Kızlar iyi akşamlar,
Evime son iki haftadır üç kere sivil polis geldi, bir şahıs ismi söylediler tanıyor musunuz kaç senedir burda oturuyorsunuz diyip bir dilekçe imzalattılar (dilekçe tanımadığıma ve bir daha gelinmeyeceğine dair). O şahıs bizim evin adresini vermiş olmalı, dilekçeyi imzalamama rağmen neden bu kadar fazla geldiler sizce? Dolandırma olabilir mi huylandım doğrusu.yardımınız için şimdiden teşekkürler :)
Allah korusun ama haklısınız olabilir,artık yarın öğreneceğiz hırsız mı dolandırıcı mı yada gerçekten polis mi olduğunuHırsız olabilirler ve evi yoklamak için gidip geliyor da olabilirler dikkat edin.
evet tek kağıttıİmzaladığınız tek kağıt mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?