Kötüniyetli kisiyi zaten kanun korumaz. Siz beni yanlis anladiniz. Tutup da dolandiricinin size imza incelemesi yaptirmasini kastetmedim tabi ki ama siz ne anladiysaniz he he.
Yazildimi bilmiyorum ama adres araştırması yapilan bi çok yer var eğer adrestle beyanda bulunuldu ise polis jandarma araştırma yapıyor ve komşulardan teyit alıyorlar ama sizin imzanin yaninda onların da imzası oluyor .. Sizden önce atar sonra atar onu bilemem. Boyle bi durum olabilir
Polis kartlari kimlik gibimiydi, yoksa amblem tarzi bisi mi gosterdiler size, bu asagida gonderdigim foto gibi sadece polis amblemi oluyor ya o tarz biseymiydi ?
Polis kimliği de sahte olabilir. Hemen güvenmeyin.
Beni bir defa telefon hattı karışıklığı için emniyete ifadeye çağırdılar. Terör örgütüne mensup biriymiş galiba benim adıma hat mı çıkarmış ne.
Karakola gittim tanımadığıma dair ifademi imzaladım çıktım. Kopyası hala durur.
O dilekçeyi imzalama mecburiyetiniz yok. "Ben bu dilekçeyle emniyete gidip orada ifade vererek imzalamak istiyorum" demeniz daha doğruydu..
Telefondan zzaten inanmamaniz icin surekli uyariyorlar.
Lakin kimlik sahte olmasi cok zor. Onu cikartamiyorlar. Ama amblem tarzi bisi gosterirlerse tabikkde inanmayin polis kimlik tarzi birsey isteyin o gercek onu cikaramazlar.
Lakin kimlik sahte olmasi cok zor. Onu cikartamiyorlar. Ama amblem tarzi bisi gosterirlerse tabikkde inanmayin polis kimlik tarzi birsey isteyin o gercek onu cikaramazlar.
2 gün önce kalpazan çetesinin yerini bastılar. Paranın yanında sahte kimlikler ve sahte polis kimlikleri bulundu.
Bence çıkartamazlar diye bir şey yok.
Normal vatandaş 1 2 saniye belli mesafeden bakmakla gerçek mi sahte mi anlayamazki.
Elimize alıp polisin gbt sini de kontrol edemeyeceğimize göre direk hızlı düşünüp karar vermemiz şart..
öyle de çıkartıyorlar ki.ülkede daha 155'in ne olduğunu bile bilmeyen insanları , okuma yazma bilmeyeni de düşünürsek ne anlasın kimlik gerçek mi değil mi.kaldı ki hayatından gerçek polis kimliği inceleyen kaç kişi var nerden anlayalım gerçek mi değil mi.rozet bile görmedi çoğu kişi yakından.