- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Karakoldan durumu ogrenmeniz zor olabilir eger ki gelenler karakol memuru degilse. Gelen kisilerin hangi birimden geldigini veya adini bilseniz isiniz daha kolay olur.Bu kişiyi tanımadığınızı belirtirsiniz ve bir daha rahatsız edilmezsiniz diyerek imzalattılar, kartı görünce gerçekten öyle sanıp işlerini zorlaştırmayayım diye düşünürek yanıldım imzalamış bulundum artık yapacak bir şey yok. Yarın inşallah gittiğimizde öğreneceğim durumu, umarım gerçekten polistir ve bir arkadaşın dediği gibi tahkikat gibi bir şeydir.
İkametgahınızin bağlı olduğu ilçe emniyet müdürlüğünü arayıp memurun adını söyleyerek sorgulattirabilirsinizKızlar iyi akşamlar,
Evime son iki haftadır üç kere sivil polis geldi, bir şahıs ismi söylediler tanıyor musunuz kaç senedir burda oturuyorsunuz diyip bir dilekçe imzalattılar (dilekçe tanımadığıma ve bir daha gelinmeyeceğine dair). O şahıs bizim evin adresini vermiş olmalı, dilekçeyi imzalamama rağmen neden bu kadar fazla geldiler sizce? Dolandırma olabilir mi huylandım doğrusu.yardımınız için şimdiden teşekkürler :)
Ablamın evine geçen gün sivil polisler gelmiş geçmiş saatte, birini sormuşlar herhalde o evde oturan eski bir kiracı.Kızlar iyi akşamlar,
Evime son iki haftadır üç kere sivil polis geldi, bir şahıs ismi söylediler tanıyor musunuz kaç senedir burda oturuyorsunuz diyip bir dilekçe imzalattılar (dilekçe tanımadığıma ve bir daha gelinmeyeceğine dair). O şahıs bizim evin adresini vermiş olmalı, dilekçeyi imzalamama rağmen neden bu kadar fazla geldiler sizce? Dolandırma olabilir mi huylandım doğrusu.yardımınız için şimdiden teşekkürler :)
Polis kartını gösterdiler gösterince ikna oldum, bu arada komşulara da gitmediler sadece bize geldiler, o tanımadığımız şahıs bizim adresi verdiği için. Çok garip gerçekten, keşke ikinci kez geldiklerinde imzalamayıp direkt karakola gitseydim
güvenlik soruşturması için gelmiş olabilirler ama 1 kere gelirler neden birden çok gelmişler şüphe uyandırıcı.Kızlar iyi akşamlar,
Edit: Dilekçe olayı oluyormuş, gelenler gerçek polis memurudur.
Herkese günaydın, karakola gittim durumu anlattım. Polis kartını göstermiş o zaman bizdendir, polis memurunun bir daha gelmemesi için böyle bir dilekçe yazılıyor doğrudur dedi. Herkese yorumları için teşekkürler, biz de bilgilenmiş olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?