Doğru, olabilir. Yarın karakola gideceğiz inşallah, olmadı nüfustan da baktıralım içimiz rahatlasınabime sordum simdi adam o adreste gorunuyor olabilir nufusa baktirsin eger kayit gorunuyosa dusurtsunler dedi birde 155 ten yada karakoldan teyit alsinlar dedi
Gözaltına alınacak biri vardır büyük ihtimalle.
En yakın karakola sorun derim ben.Kızlar iyi akşamlar,
Evime son iki haftadır üç kere sivil polis geldi, bir şahıs ismi söylediler tanıyor musunuz kaç senedir burda oturuyorsunuz diyip bir dilekçe imzalattılar (dilekçe tanımadığıma ve bir daha gelinmeyeceğine dair). O şahıs bizim evin adresini vermiş olmalı, dilekçeyi imzalamama rağmen neden bu kadar fazla geldiler sizce? Dolandırma olabilir mi huylandım doğrusu.yardımınız için şimdiden teşekkürler :)
Merhaba cesaretinize hayran kaldım.Ben değil imzalamak kapıyı bile açmazdım.Bir sürü seçenek olabilir.Hırsızlık için,doladırıcılık için,taciz için.Kimlik dediğiniz günümüz şartlarında bilgisayardan biraz anlayan biri gayet başarılı bir sahte kimlik yapabilir.Bence karakola bir uğrayın.Birde birdaha gelirlerse açıkça söyleyebilirsiniz.Güvenlik açısından endişelerim var.Ben karakola gelip orada imzalamak istiyorum diyebilirsiniz.Kesinlikle zorlayamazlar.Kızlar iyi akşamlar,
Evime son iki haftadır üç kere sivil polis geldi, bir şahıs ismi söylediler tanıyor musunuz kaç senedir burda oturuyorsunuz diyip bir dilekçe imzalattılar (dilekçe tanımadığıma ve bir daha gelinmeyeceğine dair). O şahıs bizim evin adresini vermiş olmalı, dilekçeyi imzalamama rağmen neden bu kadar fazla geldiler sizce? Dolandırma olabilir mi huylandım doğrusu.yardımınız için şimdiden teşekkürler :)
Sahte imza sizin adiniza baskasinin attığı imzadir. Imzanin sekli onemli degildir sizin elinizden cikmis olmasi sizin imzaniz olmasi icin yeterlidir. Kargo vs basit seyler ama onemli bir durumda sizin bu benim imzam degil demeniz sizi kurtarmaz. Kriminal incelemede sizin elinizden cikip cikmadigi her halukarda belirlenir.Halam da imza attım diyordu binasında kaçak mı ne varmış polis geldik bulamadık diye imza almış geceydi kimse atmamış benden aldılar diyordu ben sahte imza atardım kendi imzamı atmam kargoya bile
İşin ayrıntısına girmeyim de polisse zaten inkar edilmez ama kötü niyetliyse sıkıyorsa kriminale götürsün benim attığım abuk sabuk şekli he he Belirler belirlerSahte imza sizin adiniza baskasinin attığı imzadir. Imzanin sekli onemli degildir sizin elinizden cikmis olmasi sizin imzaniz olmasi icin yeterlidir. Kargo vs basit seyler ama onemli bir durumda sizin bu benim imzam degil demeniz sizi kurtarmaz. Kriminal incelemede sizin elinizden cikip cikmadigi her halukarda belirlenir.
Aynisi bana ve bi tanidigima oldu onlar gercek polis..Yanlis adres vereb kacaklar icin..Kızlar iyi akşamlar,
Kötüniyetli kisiyi zaten kanun korumaz. Siz beni yanlis anladiniz. Tutup da dolandiricinin size imza incelemesi yaptirmasini kastetmedim tabi ki ama siz ne anladiysaniz he he.İşin ayrıntısına girmeyim de polisse zaten inkar edilmez ama kötü niyetliyse sıkıyorsa kriminale götürsün benim attığım abuk sabuk şekli he he Belirler belirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?