viktoria secret defilesi ciksa tv de umrumda degil....sallaaaaaaaaa...aynen biscolata çıkmayı versin ölüyorumm
e arkadaşım kimse inatla o evde tel olacak demiyor ki madem istemiyor kaldırsın o zaman Allah Allah ne yazalım anlamadım ki :)
tamam görmek istemiyor çıplaklığı kaldırsın diyoruz kaldırsın ama tv yide günah keçisi yapmasın ..
sokaklar kaynıyor heheeeyy :26:
yok kuzum yok şartlanmayınca zolanmıyor insan bilakis cevap yazması daha kolay oluyo(R)...
R'siz de hiç olmuyo(r) be anacım
tv=çıplaklık değil ki
hangi kadın oturup dizi izlemez neden atsın evden
sadece hemen her filmde her dizide cinsellik ayan beyan ortada
tek başınayken eyvallah bakma etme sahne geçsinde kalabalıkta otururken şekilden şekile giriyosun
çoluk çocuk büyüklerle birlikte harada gürede sevişen birilerini izlemek hoş değil..
zaten sokaklarda kaynamasının nedenide çocukların böyle tv.den görüp özenmeleri
cinsellik ergen gençler arasında nasıl bu kadar yaygınlaştı sizce..dizilere özenip yaşamak istiyor gençler
arkadaşım ben senin ne demek istedğini anladım
bazıları sağa sola çekiştirmekten konuyu saptırmış,
bazılarıda ukala ukala cevap verip birde saçma sapan triplenip egolarınımı tatmin etmişler napmışlar saçma sapan şeyler ya okurken sinir oluyorum
neyse yazdığına cevap veriyim,bende senin gibi rahatsız oluyorum hatta uyuz oluyorum erkek arkadaşımla izlerkende rahatsız oluyorum bazen o kadar salak saçma şeyler çıkıyorki yuh diyorum yaaa çoluk çocuk izliyor, herşeyi geçtim ailenle izlerken yerin dibine geçiyor insan o an
artık herşey çıplaklığa döndü maalesef, ben iç çamaşırlı olanlara falan takılmıyorumda benim uyuz olduğum kısım sevişme sahneleri, yada kadınların göğüslerini gördüğümüz sahneler falan.
artık her filmde sexs sahnesi muhakkak var ve cidden miğdem bulanıyo illa biz nasıl seviştiklerini görücez yani ben öyle sahneler çıktımı değiştiriyorum kanalı görmek zorundamıyım yaa
geçen kardeşimle film izliyoruz resmen ilişkiye girdiler kumanda elimden uçtu değiştiremedimde bu kadarına ne gerek var benim aklım almıyooo....
bazı arkadaşların seni yobaz yerine koymadıkları kalmış ne demek istediğini anladım ben canım boşver...
diyorum ya geçen kardeşimle film izlerken öyle bi sahne çıktıki suratıma bakışını görmeliydiniz kıyamam ya :))
değiştiremedimde kanalı, çok abartı ya bu kadar olmamalı :26:
adam kadının üstünde ilişki halindeler sonra zaten film yalan oldu
keşke sizdde anlasaymışsınız yazdığınız saçma olmadımı sizcede?aman bravo ne güzel anlamışsınız. o zaman konu kıskançlık değilse şunu sormak istiyorum eşinin yanında açık saçık şeyler görüp utanıyorsa evli bir çift olarak cinsel hayatlarını nasıl yaşıyolar giyinik mi? hatta utanç verici bence hiç yapmasınlar
konu sahibi sen de ne bekliodun yani hepimiz toplanıp RTÜK e şikayet mektupları yazcaz sandınız sanırım...Rahatsızsan izlemezsin,yada artık kanalları kaydedip silebilme özelliğiyle sadece STV,Kanal7,Habertürk felan izleyin. Belgeselleri önermiyorum zira hayvanların çiftleşmelerini içerebiliyo mazallah açık yerleri görülür aman diyim
yok kuzum yok şartlanmayınca zolanmıyor insan bilakis cevap yazması daha kolay oluyo(R)...
R'siz de hiç olmuyo(r) be anacım
Ben sizin sadece esinizi kiskandiginiz icin rahatsiz oldugunuzu zannetmiyorum zaten yazinizda da anlatlan o degil.
Ben, sizin bu teshircilige karsi tepkili oldugunuzu anladim yazinizdan.
Ve cokta haklisiniz.
Artik her yerde ( Tv internet, dergi, gazete) oluk oluk kadin teshiri akiyor.
Konunuz bana bir aniyi hatirlatti, aniyi bizzat yasamadim ama babamin anlattigi kadar anlatayim.
1972 seneleriymis, televizyonun ilk seneleri, babam almis bir tane tv, herkes saskin, izlemek icin bütün mahalle bizde toplanirmis.
Haftada birkez Türk filmi cikarmis ki o zamanlarda resmen evde oturacak yer kalmazmis.
Bu film izleme günlerinden birinde Rahmetli dedem ( kendisi kurtulus savasi gazisidir) de bizdeymis.
Oturmus oda izlemis.
Ama basrollerdeki bayan ve erkekgin, birbirine sarillip, yanagindan öptügü bir sahneyi görünce, dedem firlamis ayaga ve dirari cikmis tabi babamda arkasindan ciikmis, Rahmetli dedem babama bir kizmis " bu nasil istir böyle, ahlaksizlik gösteriyorlar bu alette, bunu izleyen insanda ahlak mi kalir, yarin öbür gün sokaklar bunlarla dolar" demis.
Babam " film o baba, gercek degil" demis ama nafile sakinlestirememis dedemi.
Düsünüyorumda, dedem bugünlerde televizyonlarda ki kadin teshirini görse " hay kurtarmaz olaydik bu vatani " derdi galiba:)
Dediginize katiliyorum, bazen cok cok asiriya gidildigini, resmen teshircilik yapildigini düsünüyorum.
Resmen kadinlar para kazanma malzemesi yapiliyor. Zaten bu hayatta her türlü oyun kadin üzerinden oynaniyor.
Çıplak kadınları bırakın, Aslan Kral, Kuzuların sessizliği gibi bir çok film afişinde bile,
bilinçaltı mesajlar veriliyor , özellikle çocuklara malesefffff
Bakın bakalım bu afişlerde neler var?
tv=çıplaklık değil ki
hangi kadın oturup dizi izlemez neden atsın evden
sadece hemen her filmde her dizide cinsellik ayan beyan ortada
tek başınayken eyvallah bakma etme sahne geçsinde kalabalıkta otururken şekilden şekile giriyosun
çoluk çocuk büyüklerle birlikte harada gürede sevişen birilerini izlemek hoş değil..
zaten sokaklarda kaynamasının nedenide çocukların böyle tv.den görüp özenmeleri
cinsellik ergen gençler arasında nasıl bu kadar yaygınlaştı sizce..dizilere özenip yaşamak istiyor gençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?