Eve Tv almakla hata yaptıgımı en baştan beri biliyordum zaten ..

tv=çıplaklık değil ki
hangi kadın oturup dizi izlemez neden atsın evden
sadece hemen her filmde her dizide cinsellik ayan beyan ortada
tek başınayken eyvallah bakma etme sahne geçsinde kalabalıkta otururken şekilden şekile giriyosun
çoluk çocuk büyüklerle birlikte harada gürede sevişen birilerini izlemek hoş değil..
zaten sokaklarda kaynamasının nedenide çocukların böyle tv.den görüp özenmeleri
cinsellik ergen gençler arasında nasıl bu kadar yaygınlaştı sizce..dizilere özenip yaşamak istiyor gençler

yarı çıplak kadınları yada adamları şiddet sahnelerine tercih ederim şahsen. o dediğiniz 3 yaşındaki çocuklar onlardan önce şiddetten etkilenirler..

diyorum ya geçen kardeşimle film izlerken öyle bi sahne çıktıki suratıma bakışını görmeliydiniz kıyamam ya :))
değiştiremedimde kanalı, çok abartı ya bu kadar olmamalı :26:
adam kadının üstünde ilişki halindeler sonra zaten film yalan oldu

Son düzenleme:

aman bravo ne güzel anlamışsınız. o zaman konu kıskançlık değilse şunu sormak istiyorum eşinin yanında açık saçık şeyler görüp utanıyorsa evli bir çift olarak cinsel hayatlarını nasıl yaşıyolar giyinik mi? hatta utanç verici bence hiç yapmasınlar hani çoluk çocuk için böyle bir konu açsa bi nebze anlayabilirim ama eş olunca saçma geliyor.

konu sahibi sen de ne bekliodun yani hepimiz toplanıp RTÜK e şikayet mektupları yazcaz sandınız sanırım...Rahatsızsan izlemezsin,yada artık kanalları kaydedip silebilme özelliğiyle sadece STV,Kanal7,Habertürk felan izleyin. Belgeselleri önermiyorum zira hayvanların çiftleşmelerini içerebiliyo mazallah açık yerleri görülür aman diyim

Son düzenleme:

normal karşılayalım sokaklarda da olur yakında

Çıplak kadınları bırakın, Aslan Kral, Kuzuların sessizliği gibi bir çok film afişinde bile,
bilinçaltı mesajlar veriliyor , özellikle çocuklara malesefffff

Bakın bakalım bu afişlerde neler var?

Eklentiler

• $997.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 85
  • $kes12772mg6.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
keşke sizdde anlasaymışsınız yazdığınız saçma olmadımı sizcede?
cinsel hayatlarına nasıl bağladınız konuyu anlamıyorum ya

Millet kocasına sevgilisine bilmem nesine sahip çıkamıyo suçu televizyona atıyo :)

Sizin kocanız bakıyo ona laf edemiyosunuz da televizyondaki yayınlara mı laf ediyosunuz :)

Hayır istenildiği zaman açılıp istenilmediği zaman kapanabilen bir cihaz olmasa haklısınız. Zorla izletilse haklısınız. Ama sizin elinizde

Yanlış anlaşılma olmasın öpüşme sevişme izlemek istemiyorsunuz diye demiyorum tabi rahatsız olabilirsniz ama televizyonun yanında kumanda denen bir cihaz da veriliyor hani ?

Çocuğu görür diye endişe eden anneler var onlar haklı küçücük çocuk bazı şeyleri izlememeli

Ama kazık kadar adamın izlemesine görmesine mani olamazsınız

O zaman adamda siz dizinizi izlerken reklam girince biscolata reklamındaki erkekleri gördünüz diye televizyonu kırar :)

Birde ben bu diziyi istemiyorum ama yayından kalkmıyo diyen benciller var. Hayır yani medya sektörü bireye özel çalışmıyor . İzleyen izler "ben istemiyorum kalksın " demek ne yahu ?

Ben sizin sadece esinizi kiskandiginiz icin rahatsiz oldugunuzu zannetmiyorum zaten yazinizda da anlatlan o degil.
Ben, sizin bu teshircilige karsi tepkili oldugunuzu anladim yazinizdan.
Ve cokta haklisiniz.
Artik her yerde ( Tv internet, dergi, gazete) oluk oluk kadin teshiri akiyor.

Konunuz bana bir aniyi hatirlatti, aniyi bizzat yasamadim ama babamin anlattigi kadar anlatayim.
1972 seneleriymis, televizyonun ilk seneleri, babam almis bir tane tv, herkes saskin, izlemek icin bütün mahalle bizde toplanirmis.
Haftada birkez Türk filmi cikarmis ki o zamanlarda resmen evde oturacak yer kalmazmis.
Bu film izleme günlerinden birinde Rahmetli dedem ( kendisi kurtulus savasi gazisidir) de bizdeymis.
Oturmus oda izlemis.
Ama basrollerdeki bayan ve erkekgin, birbirine sarillip, yanagindan öptügü bir sahneyi görünce, dedem firlamis ayaga ve dirari cikmis tabi babamda arkasindan ciikmis, Rahmetli dedem babama bir kizmis " bu nasil istir böyle, ahlaksizlik gösteriyorlar bu alette, bunu izleyen insanda ahlak mi kalir, yarin öbür gün sokaklar bunlarla dolar" demis.
Babam " film o baba, gercek degil" demis ama nafile sakinlestirememis dedemi.

Düsünüyorumda, dedem bugünlerde televizyonlarda ki kadin teshirini görse " hay kurtarmaz olaydik bu vatani " derdi galiba:)

Dediginize katiliyorum, bazen cok cok asiriya gidildigini, resmen teshircilik yapildigini düsünüyorum.
Resmen kadinlar para kazanma malzemesi yapiliyor. Zaten bu hayatta her türlü oyun kadin üzerinden oynaniyor.

Son düzenleme:
artık böyle şeylere ulaşmak o kadar kolay ki tv dekiler gene iyi valla internette neler var:26: Allahtan benim eşim tv de sadece haber kanallarına bakar , öyle eğlence programlarını falan pek sevmez dizi kurtlar vadisi izler başkada bişey izlemez amma antika kocam var
ama dediğim gibi tvdekiler en masum hali ,bişey olmaz fazla büyütmeyin derim ben, nacizane fikrimce

bence konu sahibinin anlatmak istediğide tam olarak bu

Çıplak kadınları bırakın, Aslan Kral, Kuzuların sessizliği gibi bir çok film afişinde bile,
bilinçaltı mesajlar veriliyor , özellikle çocuklara malesefffff

Bakın bakalım bu afişlerde neler var?

Ek olarak;
Konu sahibine neden bu kadar tepki verildiğini anlamlandıramadım ben,
basit bir kışkançlık degil bu.

Toplum olarak bizlere verilen bilinçaltı mesajların farkında bile degiliz ki herkes teknoloji devri demiş.

Evet teknoloji devrindeyiz, fakat adamlar öyle bir teknoloji kullanıyor ki kadın cinsel obje olmaktan kurtulamıyor.

En başta çocuklardan başlayarak yapıyorlar bunu.
Eklediğim afişlere dikkatli bakın.
İlk bakışta aslanın yüzünü oluşturmuş gibi dursa da arkası dönük sırtı açık iç çamaşırlı bir kadın var.

Diğer afişte aynı şekilde ve daha nice çizgi filmlerde.

İlla görsel olarak çırılçıplak olmasına gerek yok yani...

Son düzenleme:

arkadaşım ben zaten tv çıplaklık demedim ki bir önceki arkadasın yorumuna yazdım demiş ya konu sahini çıplaklıgı istemor.
bende evde olmasın tv demiyorum ama ne desek olmuyo o zaman atsın evden yorum yazanlara bozuluyor ya ..
daha önceki yorumlarımı okumadın herhalde
e tamam işte tv de görmese dışarda var her yerde var bunlardan kaçış yok diyorum farklı şeyden bahsetmiyorum..
yorumumu alıntılamdan önce inşallah önceki yazdıklarımı görmüşsünüdür.
sanki ben aksi birşeyi savunmusum gibi davranıyorsunuz.sonuç olarak tv siz ev olmaz diyorum. bana göre. gerektiği miktarda gerektiği yerde izledikçe hiçbir sorun yok

benim eşimde diş macunu reklamındaki kızı çok beğenmiş,,açıklıkla ilgisi yok pek bence:44:

Toplum olarak bizlere verilen bilinçaltı mesajların farkında bile degiliz ki herkes teknoloji deveri demiş.

Cudana yorumum sana ,,, bizlerde biliyoruz o verilen mesajları özellikle çizgifilmlerde
Fikrin nedir o zaman ne yapsın konu sahibi.
A desek olmuyo B desek olmuyo o zaman çıkarsın evden.
Bundan başka alternatif nedir ?

Herkes kendince yorumunu yapıyor.Çok rahatsızca evde bulundurmasın tv.

Hattaaaaaaaaa unutmadan söyleyeyim,

Facebook'un giriş sayfasında o insanları noktalarla gösteren yer var ya,
birleştirince SEX yazısı çıkıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…