- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.496
- 1.123
ben biskolata reklamlarında ne yaptığınızı merak ettim
arkadaşım ben senin ne demek istedğini anladım
bazıları sağa sola çekiştirmekten konuyu saptırmış,
bazılarıda ukala ukala cevap verip birde saçma sapan triplenip egolarınımı tatmin etmişler napmışlar saçma sapan şeyler ya okurken sinir oluyorum
neyse yazdığına cevap veriyim,bende senin gibi rahatsız oluyorum hatta uyuz oluyorum erkek arkadaşımla izlerkende rahatsız oluyorum bazen o kadar salak saçma şeyler çıkıyorki yuh diyorum yaaa çoluk çocuk izliyor, herşeyi geçtim ailenle izlerken yerin dibine geçiyor insan o an
artık herşey çıplaklığa döndü maalesef, ben iç çamaşırlı olanlara falan takılmıyorumda benim uyuz olduğum kısım sevişme sahneleri, yada kadınların göğüslerini gördüğümüz sahneler falan.
artık her filmde sexs sahnesi muhakkak var ve cidden miğdem bulanıyo illa biz nasıl seviştiklerini görücez yani ben öyle sahneler çıktımı değiştiriyorum kanalı görmek zorundamıyım yaa
geçen kardeşimle film izliyoruz resmen ilişkiye girdiler kumanda elimden uçtu değiştiremedimde bu kadarına ne gerek var benim aklım almıyooo....
bazı arkadaşların seni yobaz yerine koymadıkları kalmış ne demek istediğini anladım ben canım boşver...
Benim mi gözüme batmıyor artık bilmiyorum ama tv'de hiç denk gelmiyorum, hangi kanalda iç çamaşırlı kadın var ki?
Hangi çağdayız Allah aşkına arkadaşım.
Madem bu kadar takıntılıydın almayaydın televizyonu.
Ama sadece televizyonla olmaz bu iş.
Şuan yazdığın bilgisayarı da gözde çıkarman lazım.
Gazetelerde de çok açık seçik kadınlar.
Gazete de almayın.
Şuan tek çözüm tv yi ve blgisayarı ihtiyacı olan birine vermek yada satmak.
Buarada akrep burcuyla alakası yok bu durumun.
Ben de akrep burcuyum.
Ama bu derece takıntılı değilim teknolojiye.
İyi ki anladın konu sahibesini :)) Boşverir hemencecik.
Bak sana da öneride bulunalım madem uyuz olmuşsun bol bol yıkan uyuz ilacı kullan ve bu kadar ciddiye alma bizi :)) Mazallah kurdeşen olursun
Gerçekten rahatsız mı oluyorsunuz? yoksa eşiniz bakıyor diye mi?
İyi ki anladın konu sahibesini :)) Boşverir hemencecik.
Bak sana da öneride bulunalım madem uyuz olmuşsun bol bol yıkan uyuz ilacı kullan ve bu kadar ciddiye alma bizi :)) Mazallah kurdeşen olursun
bende ilk zamanlar tv de boyle seyler cikinca sinirleniyordum. esimde gorunce deliriyordum.ama sonra biraktim. yapacak birsey yok heryer ciplak kadin ve erkek...sallaaaa bosver yakisikli erkeklere bakin sizde....
bazı yorumlar çok abartılmış konu sahibi çıplaklık görmek istemiyor bu kadar basit
bende akrabalarımla aile büyükleriyle tv izlerken ayan beyan sevişildiği sahneleri izlemek istemem
kanal değiştirmeyi elbette akıl edebilir de yarım yamalak bişeyler izlemek hoş olmuyo yani..
bunu hemen geri kafalılığa yormaya gerek yok
bazı yorumlar çok abartılmış konu sahibi çıplaklık görmek istemiyor bu kadar basit
bende akrabalarımla aile büyükleriyle tv izlerken ayan beyan sevişildiği sahneleri izlemek istemem
kanal değiştirmeyi elbette akıl edebilir de yarım yamalak bişeyler izlemek hoş olmuyo yani..
bunu hemen geri kafalılığa yormaya gerek yok
ne kadar düşüncelisin sen öyle ya ama fazla düşünmek sana yaramamış baksana algılayamadığına göre!!
milletin asıl seviştiğini izlemeye uyuz oluyorum ama bunun için bol bol yıkanmaya uyuz ilacı kullanmaya gerek yok canım ya cevap vericem diye şartlandırma bu kadar kendini, olmuyo!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?